Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy mnie facect olewa

Mowia mi je mam idealna figure i atrakcyjna jestem a faceci nie chca mnie

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie kobieta uprawiające seks w każdym w kktórym jest związku to zdzira nie szanujaca własnego ciała nie potrafiąca trzymać cnoty do ślubu.

Gość gość
Dla mnie kobieta uprawiające seks w każdym w kktórym jest związku to zdzira nie szanujaca własnego ciała nie potrafiąca trzymać cnoty do ślubu.

Gość gość
Gosc 22:55 wdowy i rozwódki tez?

Gość gość
tez tak mysle

Gość gość
dokladnie

Gość Heniuś
"ja jestem ładna, dobrze wykształcona" - i alfa oraz omega, ale muszę szukać na portalach dla dałnów i nawet podstarzałe bazyle mnie spławiają, które *uchają wszystko co na drzewo nie spie*dala. Było tu już pierdyliard takich tematów, po rozwinięciu których zawsze okazywało się, że "alfa i omega" to osoba miałka intelektualnie, życiowo nieogarnięta, infantylna i naiwna, społecznie wycofana o zapewne aparycji także niezbyt powalającej (jeszcze nie słyszałem o ładnej dziewczynie poznanej na portalu randkowym - a mam prawie 40 lat). Nawet najbrzydsze i najgłupsze moje byłe miały pełno adoratorów a tu takie ideały a przez net muszą szukać? Naprawdę myślicie, że każdy jest takim debilem jak wy, że uwierzy w to co piszecie? Myślicie, że ja nie wiem jacy ludzie zamiast pracować, trenować, rozwijać się, spotykać ze znajomymi siedzą godzinami na tych wysypiskach potworów i inkubatorach przegrańców? I kiedy w końcu się wreszcie nauczycie, że facet mówi babie tylko to, co ona chce od niego usłyszeć?

Gość gość
Autorko widać że inteligentna to ty nie jesteś.:D Mówią Ci tak żeby cię pocieszyć

Gość gość
22:55 - tylko,że twoje zdanie jest nic nie warte. Ani w życiu,ani na forum. Co ty biedaku teraz zrobisz? Wypieli się na ciebie wszędzie, gdzie wylejesz swoje frustracje? Gdzie sie wyzyjesz? Do lasu pojedziesz ? :D

Gość gość
A od kogo słyszysz ze jesteś atrakcyjna. Zdanie znajomych czy rodziny sie nie liczy bo oni kierują się czym innym. Mi się wydaje, że w najlepszym przypadku masz paskudna twarz

Gość gość
tak pokaz twarz! i cycki!

Gość gość
ja mam tak samo