Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Impatient

Czy Pokemony zblizaja ludzi?

Polecane posty

Ale ze tobie w anal? Jak dla mnie masz zadatki na p. Moze jestes ukrytym p.? Gdybys byl artysta na pewno wywolalbys skandal gdybys po 10 latach malzenstwa oswiadczyl ze zrywasz z tym na rzecz malzenstwa z innym AGENTEM :classic_cool: Kozaczek by zwariowal :-)

Po raz kolejny pytam sie "lubisz tobie w anal?" Jesli ty to lubisz to masz zadatki na p. Meskie dziury nie sa do penetracji, chyba ze jestes p. Kobieta ma dziury do penetracji :classic_cool: Omijajac te dziure do wydalania 🖐️

Gość gość
Juken niestety lubi wsadzac karciciela w meskie doopy i brac w anusa.

Co sobie imaginujesz w glowie jak wkladasz w anal? Ze przed toba pupa sexy bejsbolisty :classic_cool: Czy raczej lecisz na egzotyke i masz przed oczyma czarne koko ? Tak.Racja . Cos jest w tym analu. Anal jest zabawny :-)

Ja na przykład lubię wsadzać facetom w anusa a nie uważam się za homoseksualistę.

Agent lubi w kakao. Agent lubi w kakao. Agent lubi w kakao! To teraz napisz czy pupa cie boli? Krew leci? W sumie mam lepsze pytanie: kto i jak cie penetruje w kakalo skoro domniemam, wolisz kobiety? hmmmm....?

A wlasnie ze temat byl. Ucieczka juz nie pomoze. WSZYSCY wiedza. AGENT lubi w kakalo :-) O 8 zaczelismy o dobrym sposobie na podryw dla chlopcow. O 15 skonczylo sie na upodobaniach agenta do wypelniania jego czoko groty. Oliwa zawsze wyplywa na wierzch :-D Jol!

Gość gość
Ta dziewczyna w bieliźnie powyżej to Magdalena S. Lub Magdalena S-N (jeśli wierzyć, że faktycznie jest żoną kolesia o nicku TKWK i piszą na forum razem jako małżeństwo). Na forum F23 używa nicka Migotka. Forumowicze wolą jednak nazywać ją Nutrią, z powodu jej długich zębów. Podobno jest wykładowcą chemi na

Gość gość
Na forum pojawiały się głosy, że gdy była samotna, wysłała fotkę w bieliźnie Mietkowi Trollskiemu, niejako pod zastaw jego danych. Kiedy TKWK wstawił film o Mietku Trollskim, Mietek, w odwecie za to, ze Migota wystawiła go TKWK, wrzucił jej fotę, którą Skunik-Nuckowska mu wysłała gdy nie była jeszcze z Nuckowskim.

Gość gość
dziewczyna w bieliznie? gdzie???

Gość gość
popros ladnie jukena to ci wysle:D

Gość gość
brunetka w ponczochach na tle ściany żadna rewelacja.

Pamiętam jak moi koledzy z podstawówki wymieniali się puszkami. Teoretycznie też zbierali przecież śmieci. Do dziś jakby zachowali swoją kolekcję, kto wie ;) Innymi słowy każde pokolenie, chce zachować coś ze swoich czasów, A to chce zbierać Pokemony i tym się integrują, Jak lubią. :) Też jakiś sposób a nie tylko wojna i wojna. :O :O :O

Gość gość
Nowy, wytrzeźwiałeś?

gość dziś Mnie się pytasz? Przecież masz własny alkomat i do tego jesteś pomarańczą a one zawsze wiedzą najlepiej. 💤 A może jesteś pokemonem? Tu jeszcze nie udało mi się żadnego złapać... za "rękę" ;) Zawsze tylko domysły i pomówienia. 💤

Gość gość
Analny Agent dziś hehehe jaka prywata leci smiech.gif (((cool.gif ))) Mietek Trollski ucieszył się jak dziecko :D

Gość gość
Nowy, a laskasz pytąga? :D

gość dziś Pytasz, czy sam sobie potrafię obcịągnąć? I tu mnie masz, :( . :P Nie ćwiczyłem jogi, by aż tak się sam zadowalać. :O Nawet nie wiem jak profesjonalnie skręcić wała z kołdry. I z takimi pytaniami to do raczej do kobiet, One nie jednego widziały i bardziej są w temacie. Na mnie inne penisy nie robią żadnego wrażenia, bo nikt nie ma takiego jak JA. :) Każdy ma gorsze, lepsze i gdyby nie zaśmiecali forome tymi wrzutami fot swojego 'korzenia", że to takie dziwadła. ;) Tzypa, to arcydzieło. Bułka, czy motylek, to tylko smutne intro, by na własne oczy przekonać się, jak kobiety potrafią być skomplikowane i różnorodne w swojej budowie.

Gość gość
co z tą fotą w bieliźnie? :(

Gość gość
Jėbać Pokemony :-D:-D:-D