Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćx1

Jaka decyzję podjąc

Polecane posty

Gość gośćx1

Witam wszystkich ,którzy przeczytają ten post.. , w sumie nie wiem co chce przez to osiągnąć ze tutaj opiszę mój problem ,może ktoś podpowie /pomoże w podjęciu tej dobrej decyzji ? Hmm .. do rzeczy. Jestem 21 letnim chłopakiem , ogólnie jakby ktoś spojrzał to by powiedział ze szczęśliwy ze mnie człowiek. Mam kobietę z którą jestem łącznie od 3 lat ,gdyż były różne kryzysy. cała rodzina zna moja "wybranke ". Wszystko było super na początku , ciągle wypady za miasto , ciągle spotkania , itd itd . Teraz również widujemy się co dzień , a od października będziemy mieszkali razem gdyż moja kobieta , nazwijmy ja panią( A. )Idzie na te same studia co ja i będziemy mieszkać razem w akademiku. Tak jak pisałem wyżej wszystko było pięknie ładnie .. dopóki (A) ode mnie nie odeszła .. tak oo .. bez słowa wyjaśnienia . Rozstalismy się na 3 miesiące , ona znalazła sobie pocieszyciela itd .. Ja może nie zbyt mądrze , ale chciałem jej pokazać że też potrafię kogoś sobie znalesc . I stało się . Znalazłem piękna , cudowna , całkiem inna od (A) kobieta ... zakochałem się w niej . One we mnie też, mijały dni .. aż nagle napisała do mnie panią A która zaczęła płakać przepraszać błagać o spotkanie . Zgodziłem się , może to mój błąd. Przepraszala mnie na kolanach ,blagala o wybaczenie .. , uległem . Jedna o drugiej nie wiedziała bo myślała ze to zakończony dział. Spotkałem się z dwiema . Po jakimś czasie to się wydało. Miałem ultimatum. . Podjąłem decyzję ze wybiorę panią A . Gdyż znam ją dłużej ,rodzina ja zna ,i nie muszę zaczynać nic od nowa . Teraz ? Teraz żałuję :( Ciągle myślę o tamtej która zostawiłem , nie ma dnia abym nie pomyślał co ona robi , gdzie i z kim jest .. Chciałem się ogarnąć . I podjąć ostateczna decyzję . Myślałem o walce o ta która wcześniej odrzuciłem. Co wy myślicie ? Co powinienem zrobić ? Zostać z panią A czy walczyć o tamta ?! Pomocy !

Gość gość
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki podobno... ale Ty spróbowałeś związku z inną, pani A również, wróciliście do siebie i teoretycznie powinno być między Wami jeszcze lepiej, bo próbowaliście szczęścia z innymi... jednak Ty żałujesz, więc według mnie trwanie w tym jest bez sensu. Spróbuj pogadać z Panią B, być może ona już nawet nie chce Cię znać i wtedy zamkniesz ten rozdział raz na zawsze. Tak czy inaczej, raczej wielkiej przyszłości z Panią A nie wróżę.

Gość gość
ee...Pani A do gazu, wez B..co tu duzo pisac ;) ale mogłoby byc tak, ze gdybys wybrał B, to czułbys to samo co do A/cokolwiek nie wybierzesz i tak nie bedzie dobrze ;) Ale jakbym miała wybierac idz do B

Gość gość
walcz o ta, ktora kochasz. Bez sesnu, ze wybrales pania A dlatego ze cala rodzina ja zna. Widocznie tego potrzebowales zeby zrozumiec kogo kochasz . Pytasz czy walczyc o pania B , ale wez pod uwage to ze ona moze juz nie byc toba zainteresowana

Gość gośćx1
Dziękuję za odpowiedzi :) Wiem właśnie ,ze może być tak że pani B nie będzie już chciała mnie znać , być może interesuje sie Już kimś innym . Dawniej dala mi do zrozumienia mówiąc wprost ze nigdy o mnie nie zapomni i ze będzie czekać .. Z jednej strony chciałbym się z nią spotkać i porozmawiać ale z drugiej strony boje się też tego ze ona może mnie odrzucić , zemścić się za to jak kiedyś ja odrzuciłem. . Sam nie wiem co o tym myśleć . Widziałem ją ostatnio tzn miesiąc temu , wymieniliśmy sie głębokimi spojrzeniami, część cześć i tyle. Odwróciła się i wyszła ze sklepu. :c