Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie nazwisko będzie miało moje dziecko ?

Polecane posty

Gość gość
Promilami się nie zasłaniaj, bo promile tylko odblokowują hamulce. Chciałeś zdradzić żonę i zdradziłeś. Na trzeźwo się jeszcze blokowałeś, może z powodu tych wyrzutów sumienia, ale nie miłości do żony. Ja też chodzę na babskie imprezy, wieczory panieńskie, spotkania klasowe itd i przy soczku się nie bawimy, są różni mężczyźni,niektórzy też podrywają, a męża nie zdradziłam, jesteśmy już 8 lat po ślubie. Też zdarzały się kłótnie, ciężkie chwile, jego problemy, moje nasze, ale o zdradzie nie myślałam, prędzej bym złożyła pozew rozwodowy, niż poszła się sk****ić na boku...

Gość gość
I co z tego ?

Gość gość
Autorze, po twoich ostatnich postach widac jaki z ciebie skurwysyn. Może za bardzo to biore do siebie bo tez dlugo staralismy sie z mezem o dziecko, potem poroniłam, bylam bliska depresji. Mąż caly czas byl ze mna, myslal jak moze mi pomóc, nawet chcial pojsc ze mna do psychologa. Dzieki niemu nie zalamalam się zupelnie. Też wpafalam w histerie wiele razy. Mimo tego ciagle zapewnial mnie ze mnie kocha a dzieci nie sa najwazniejsze. Wszystko znosil, wiem po tym, ze mnie kocha najbardziej. A teraz OBOJE czekamy na nasze dziecko, które niedlugo pojawi się na świecie. Ty na to nie zasluzyles. Wiesz co to jest małżeństwo? Bycie razwm nie tylko wtedy jak jest dobrze. Jakby nie daj boz zona ci zachorowała i wymagala opieki to tez bys polecial ruchac inna, nie klam ze nie.

Gość gość
Oni za mało się starali żeby zdecydować się na in vitro.

Gość gość
Po pierwsze trzeba wziąć winę na siebie, napisz e-mail. Nie pisz listu.

Gość gość
Czyli jej bardziej zależało na dziecku. Standard.

Gość gość
Bo wolałes dobrze się bawić niż spędzić czas z żoną.

Gość gość
Gdybyś był moim mężem to nie miałbyś gdzie wracać. Zdrady się nie wybacza.

Gość gość
Pewnie, że nadal czuł bym się mężczyzna gdybym to ja miał problemy. Nawet miałem nadzieję, że to we mnie leży problem,bo nigdy nie uważałem na to co jej, co robię, ale od zawsze byłem aktywnym. Wolałbym żeby to we mnie był problem, bo żona nie przejmowalaby się tym aż do tego stopnia. Nie mówiła by, że jest niepełnowartościowa. I nie leczył bym się, a zaakceptował sytuacje.

Gość gość
Temat to na bank prowo a wy sie wszyscy nabieracie

Gość gość
Chcesz sprobowac ratowac rodzine to nie zal sie na forum tylko zrob coś. Napisz do niej,przyznaj się do błędu , moze zgodzi sie na rozmowe. Niektore kobiety potrafią wybaczac.