Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emmi

małżeństwo i samotność cz.2

Polecane posty

Gość entuzjastka
DEKLARACJO tchnoles we mnie zyci,niewazne czy jestes stary czy mlody,czy jwstes bialy czy czarny przybywaj czekam!!!!!!!!!!!

Gość entuzjastka
DEKLARACJO tchnoles we mnie zyci,niewazne czy jestes stary czy mlody,czy jwstes bialy czy czarny przybywaj czekam!!!!!!!!!!!

Gość deklaracja
entuzjastka, niestety ten ideal ma jedna wade, jest dozgonnie wierny jednej jedynej kobiecie :D cd § 5. Jesli zauwaze, ze moja kobieta zle sie czuje, przytulam ja czule, Caluje w czolo i zapraszam na zakupy. § 5.01 Uwielbiam odwiedzac centra handlowe, szukac promocji, zbierac kupony, talony i stempelki na kartach lojalnosciowych. § 5.02 Moja kobieta bedzie miala pelny dostep do mojego konta.

Deklaracja... rozbawiles mnie prawie do lez:-),szczerze takiego\"idealu \" nie ma i jakby byl to nie chcialabym go w domku . Tak dalej bo zrobilo sie weselej .Narazie papa🖐️

Gość deklaracja
Anies , no i o to chodzilo, zeby przynajmniej jednej osobie zrobilo sie weselej :D cd § 6. Obiecuje nigdy nie przesiadywac przed telewizorem w kapciach z puszka piwa w reku. § 6.01 Nigdy nie wlaczam jednoczesnie radia i telewizora. Podobnie, jak Moja kobieta uwazam, ze to absolutnie bez sensu. § 6.02 W sobotnie popoludnia uwielbiam jezdzic na obiadki do rodziców mojej kobiety. Jej matka jest moja przyjaciólka, chetnie opowiadam jej o naszych wspólnych planach. :D

Gość entuzjastka
deklaracjo coraz bardziej mnie pociagasz ja wszystko robie na odwrot...

Gość entuzjastka
deklaracjo coraz bardziej mnie pociagasz ja wszystko robie na odwrot...

Dziendobry 🌼 Wlasnie pije kawusie i ciesze sie ze juz piatek .Za oknem cos zaczyna sie poprawiac :-) Inez... gdzie sie podziewasz?

czy zagladacie tu jeszcze moi mili??? bede cierpliwa i poczekam:):):)pa

sorki,że rozciągnęłam stronkę:(,.... ale przynajmniej coś się dzieje :P ;)

Jak bedziemy tylko zagladać to nic z tego nie wyniknie :(:(:( Dzisiaj piekny dzionek .Nigdzie nie wyjechalismy ,bo psiunio złapał kleszcza i ten go zatruł i walczymy z weterynarzem o jego zdrowie. Ale juz lepiej. :):):): Bylo kiepsko. Nawet na działke nie mozemy jechać. Ale lenistwo też może byc przyjemne. Tym bardziej ,ze w pracy złapalam takiego dola ,ze chyba graniczył z depresją . Te wolne dni to dla mnie wytchnienie. Nie wiedzialam ,ze praca moze tak zatruć życie . Zawsze pracowałam z przyjemnoscia , a teraz ....... brak kasy i jeszcze brak satysfakcji...................... No ale moze sie polepszy . Nie dawać się. Ciesz się chwilą ,mówię sobie. Patrz jak ptaszki śpiewają i maja wszystko w d.................................... Całuski i słonecznych dni.

Witajcie🌻 Jasne,że nic nie będzie jak będziemy tylko zaglądać.Trza cosik napisać. Love1966>>szkoda twojej psiuni,mój jest akurat po strzyżeniu,było to dla niego strasznym stresem,nie lubi jeździć autem no a jeszcze do tego fryzjer,a rano kąpanie:Oto męka dla niego.....a kleszcz to nic przyjemnego,my dajemu naszemu frontline,choć nie wiem jaką wagę ma twój piesek,bo to od tego też zależy......ale podobno jest firmy bayer coś na kleszcze i pchły,ale oczywiście droższe. W domu chwilowo spokój,ale na jak długo: Pozdrawiam🖐️

Gość de
margo, ten, kto czeka cierpliwie, zawsze bywa wynagrodzony:) Do przyjaciela slow kilka..... ...to Ty podarowalas mi ta piosenke... ...to Ty bylas ze mna przez kilka nielatwych dla mnie chwil... zawsze wiedzialas co powiedziec...zawsze wiedzialas kiedy milczec... Przekonalas mnie, ze zycie jest wielka uczta, na której potrawy sa rozne, ale wszystkiego trzeba spróbowac i to co nie smakuje wyrzucic, a to, co dobre brac pelnymi garsciami... **Ostatnio gdzies mi sie zgubilas, miedzy morzem a górami, miedzy ziemia a chmurami...a moze po prostu jest ktos, kto Cie bardziej potrzebuje, ja juz sobie dam rade.... Love, twoj psiunio ma pewnie dobra opieke i juz ma sie lepiej :) a i teoj nastroj pewnie sie poprawi:) zawsze po burzy bywa slonce, i nie tylko w przyrodzie:) A piesek Agrypiny pewnie teraz paraduje , jak najwiekszy modnis :D

Heyka jak tam majowka🌼 Milo ze zagladacie a jeszcze milej ze piszecie.U mnie w domku ostatnio ok az mnie dziwi ta atmosfera ale rozkoszuje sie nia.W pracy tez lepiej juz po pol roku zaufano mi powierzono mi sklep :-) Jutro wreszcie wolne ale MM pracuje:-( ale popoludnie chociarz wykorzystamy.🖐️

Gość de
Anies, wlasnie to chyba jest odpowiednie postepowanie, umiec cieszyc sie kazda chwila i zauwazac nawet najdrobniejsze pozytywne rzeczy:) Kiedy je nanizujesz na nic pamieci, czasem potem dobrze jest w ciezkiej chwili wyciagnac te koraliki i poogladac:) 🌻 Love, margo, Agrypina, ciepla, cicha🌻

Dziendoberek 🌼 wszystkim👄Wpadlam sie przywitac i lece wykorzystac ta piekna pogode.Pozdrawiam wszystkich🖐️

Całuski dla wszystkich. Wolne dni minęły bezchmurnie dosłownie i w przenośni. Piesek lepiej sie czuje ,a ja się zastanawiam czy mamy trwać uparcie na tym topiku czy skapitulujemy i przejdziemy na topik Emmi. Naprawde sama nie wiem. Tu jest nas tak mało..............Ale ten topik tak mi pomógł w ciężkich chwilach i szkoda mi go zabić :(:(:(:(:(: Co myslicie ???????????????????? Emmi jest konsekwentna i juz tu raczej nie wróci. Piszcie co o tym sądzicie ,bo ja już nie wiem..........................

Love...no coż Emmi zachowuje sie gorzej niz małe dziecko.....Zostaw ją w spokoju , szkoda Twojego zachodu

Witaj Love:)Anies:) Emmi nie wróci,ale ten nowy topik to już coś innego......tu większość się zna,i pewnie przez to jest raźniej.A tam może i lepiej dla Emmi,ale nie wiem czy dla nas.....:O Weekend minął sobie,nie miałam jak zaglądnąć,bo MM nad głową siedział,a komp jeden i w naszym pokoju:O,no i czas leci......dzis leje,leje.......okropnie. Życzę miłego dnia i uśmiechu:):):)

Czesc ale pogoda brr :-( Wiecie tak wlasnie mysle ze tutaj znamy sie wszyscy,brakuje Emmi ale ja osobiscie odkod tu zajrzalam pierwszy raz lepiej mi jest na serduszku i nie wiem czy potrafilabym sie otworzyc gdzie inndziej.To prawda jest nas malo bo mysle ze sie zastanawiaja czy tu pisac bez niej.Ciesze sie ze was widze :-) Mimo tej pogody zycze milego dnia🌼

Witam :) moze kawka \\_/>\\_/>\\_/> ,... herbatka I_I>I_I>I_I> ..... jestem tak senna ,ze boję sie wziąsć za papierki ...hihihiihi.... usnę przy nich normalnie....;) W domciu bardzo spokojnie, aż za spokojnie .... no prawie - sielanka:D. Tzn. jeśli chodzi o meza :D,..... bo teraz synuś zaczyna różki pokazywać ,..ech,... uczy się bardzo dobrze, ale jego zachowanie ,ma wiele do życzenia..:( ...ciągłe uwagi, wezwania do szkoły.Nauczyciele mają go dość ,... trochę sie boję , czy nie zaczną go niżej oceniac przez to ..:( ............. nie moze być za dobrze :),..jeden się uspokoił, to drugi zaczął,...;) Pamiętam o was, jestem i będę 🌻 znikam do pracki .... pa

Anies, Agrypina,Ciepla,Buber - 😘 😘 . Pewnie ,ze tu czujemy sie lepiej. Mamy do tego topiku sentyment ,czujemy sie jak wśród przyjaciół . Nigdy nie mogłam zrozumieć kontrowersji między Buberem i Emmi i innymi forumowiczkami. Według mnie nie przekroczył nigdy granicy dobrego wychowania ,.....ale może czegos nie wiem akbo nie doczytałam. Problem w tym ,ze z topikiem jest tak jak z domem. :(:(:( .Musi być ktoś kto jest codziennie ,kto czeka . Wtedy chce sie wracać ,a tu............. Dopóki nie znajdzie się ktoś ,kto będzie CODZIENNIE ,będzie nas coraz mniej aż w końcu powiemy : Jedźmy ,nikt nie czeka \".......................Ja nie jestem taka systematyczna ,ale topik lubię i chcę żeby został. Pogoda paskudna ,ale deszczyk był potrzebny ,wszystko sie zieleni .Wiosna po prostu. Mój piesek juz zdrowszy dużo , ale w sąsiedztwie pies zdechł od kleszcza . Brrrrrrr ,takie małe ,a takie świństwo. W domu też dobrze ,za to w pracy marnie .Jak powiedziała Ciepła ....zawsze z którejś strony nadejdzie zmartwienie . No ,ale kto nam obiecywał świat idealny ?? Niestety nikt . A może to tylko po to aby umieć się cieszyc jak cos sie uda i ułoży ,bo bez relatywności to chyba trudniejsze. Życzę słoneczka i dobrego humoru. Margo ,odezwij się .Brakuje mi Twoich wpisów.

Witaj Love🌻 Masz rację,że tak może być,ale niekoniecznie może zginąć topik,przecież będziemy zaglądać i go odwiedzać.Ja też nie jestem systematyczna,bo u mnie tak jest,że jak jest MM to nic nie piszę,bo jak bym mogła,on niedopuszcza do siebie takich mysli,że ja mogę się zalić na niego,a przecież każdy ma jakieś nieporozumienia,nawet jemu coś doskwiera.Ostatnio o problemie,który nam wyniknął w bloku i załatwił to w administracji opowiedział sąsiadce,a mi nic.....tylko nawrzeszczał:po co ci to wiedzieć:Omiłe prawda:O,to sie pytam kim dla niego jestem??Ech życie..... Pozdrawiam

Hej ,szczęśliwi i nieszczęśliwi . odezwijcie się .Ja już piję kawkę i myślę o Was. 😘 😘 😘

Witaj Love :) Ja dopiero zrobiłam jeszcze nie piję , bo tu zajżałam ;).... zaraz coś moze skrobnę jak się z kawką rozsiadę, chybaze ktoś mi przeszkodzi :(..... pozdrawiam wszystkich 👄

No i już se popisałam :(,.... mam szpiegów za plecami :(,........ ale moze zapach świeżo zapazonej kawy zwabi tu kogoś ...;) ... Miłego dnia wszystkim życzę i nadchodzącego weekendu :D pa

witanko w sobote:) troche mnie nie ma bo wolne chwile poswiecam na jazdy i teorie:) robibie prawko i nawet mi sie to podoba:) Buber to kiedy te lekcje??? jestem pojetna uczennica i to ponoc bardzo:) juz kolejka instruktorow do mnie stoi:):):) Agrypina wiem o czym piszesz..............ja mam podobnie...wszyscy wszystko wiedza tylko nie ja a potem slysze ze jestem taka nie doinformowana:D i tak od slowa do slowa...ale jakzebysmy wlasciwie narzekac??? przeciez nie bije...i watroba nie gnije:D:D:zaproszenie aktualne i czekam:)...de- przepiekny wierszyk🌻🌻🌻bukiecik dla ciebie za piekne slowa...az cieplutku na sercu mi sie zrobilo:) ale czy to ty Danu..................???jakbym slyszala twe slowa❤️ dla ciebie...jesli mam racje to daj znak jakis Lowe- mi tez brakuje was bardzo...zagladam kiedy mam tylko chwilke...zyje teraz w biegu i czas ucieka...no coz takie zycie...buziaki dla wszystkich i papatki