Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium i Mucha to dwie psychopatki ero

Polecane posty

Gość gość
Nie mieszaj w to Imp.:-D

Gość gość
a kto tu jest normalny, skoro tu jest, czego szuka, jak to robi, komu i po co?

Gość gość
Wolę sto Much niż jedną Szambo z Inusiem:-D

Gość gość
A ja wolę czyste sytuacje.

Gość gość
gość dziś Wolę sto Much niż jedną Szambo z Inusiem X Tak tak muszko:D

Gość gość
gość dziś a kto tu jest normalny, skoro tu jest, czego szuka, jak to robi, komu i po co? X Jak to kto, ty jesteś jedyną normalną osobą na całą polske :D

Gość gość
Mucha podobno nie jest już z Najem.

Gość gość
Co ty gadasz :O rzuciła go, dlaczego? Tak bardzo się o nią starał :)

Gość gość
Najek ma żone i dziecko debilko wyżej rusz tą pustą głową

Gość gość
Skąd wiesz że ma żonę i dziecko? Mówił ci?

Gość gość
Tak na @ pisał. Wyjdź do ludzi kaleko na wózku przewietrz ten chory łeb zamiast żyć nickami. 🖐️

Gość gość
Jak wy tu wszystko wiecie ;)

Gość gość
ANY QUESTIONS ANY COMMENTS? Próbujesz robić z siebie intelektualistkę, tymczasem niemal każdy twój wpis przesycony jest agresją, obrażasz każdego kto śmie posiadać odmienne zdanie, wyciągasz błędne wnioski i próbujesz wmawiać innym coś na siłę. Nie potrafisz pojąć, że można pisać tutaj w formie żartu, wygłupiać się, i nie traktować tego miejsca na serio. Biegasz po tematach i ANALIZUJESZ wpisy, tak, to świadczy o tym, że masz ze sobą jakiś problem. Nie wiem jak ci to wytłumaczyć, może zapytaj koleżanek (łudzę się, że posiadają ciut więcej oleju w głowie niż ty) jak nie traktować kafe dosłownie. Czy ty jesteś bezrobotna (bo, że samotna to wiem)? Dlaczego pytam, nikt kogo znam/znałam nie był w stanie poświęcać tyle czasu i uwagi na śledzenie, kopiowanie i wyszukiwanie postów, każda z tych osób miała jakieś zajęcia, obowiązki, ot życie poza forum. Odnoszę wrażenie, że całe dnie spędzasz tylko tutaj, czekając na nowy post wirtualnych znajomych, wymyślonych wrogów, a jeśli jest zbyt spokojnie -atakujesz by tylko być w centrum uwagi. Próbujesz diagnozować, wysyłasz do specjalistów, tymczasem to tobie potrzebna jest pomoc, przejawiasz mnogość dysfunkcyjnych zachowań, niestabilność twoich wpisów (wklejone na jakimś waszym temacie) świadczą o tym, że masz spore problemy z odróżnianiem fikcji od rzeczywistości i choć bardzo chciałabyś być nieomylna, nie jesteś. Więcej, mylisz się bardzo często, ale jesteś tak zakuta w swoich przekonaniach, że nie potrafisz przyznać się do błędu nawet jeśli sama wiesz, że zagalopowałaś się w wyciąganiu wniosków. Brniesz. Myślę, że nawet jesteś w stanie dopowiadać sobie z gościa byleby tylko "ktoś" poparł twoje wizje.

Gość gość
Mucha jest skończona na ero, wraz z nią solidarnie reszta koleżanek. A szkoda. Poza ewusią reszta towarzystwa całkiem fajna. To samo tyczy się imp. Już tu nie popisze. Można dużo o niej pisać ale tak naprawdę to wkomponowała się w klimat działu a o to chyba chodziło. Był popyt i była podaż - to nie zbrodnią. W durny konflikcie umoczyły wielu znajomych. Szkoda, że żadna z nich tego nie dostrzegła. Głupie to wszystko i tyle :O

Gość gość
Najszybszy jest z Muchą. Jest singielka 🌼

Gość gość
Ciotki Imperium nie wykurzą, nie mają szans. Myślę, że nie tylko ja lubię czytać ich wątek, czy dialogi w ogóle.Imperium wiesz, że interesujące kobiety zawsze zazdrość wywołują.Pozdrów Ina ;-)

Gość gość
Interesuje kobiety nie siedza z soboty na niedzielę na forum do 2 nad ranem śledząc wpisy Muchy. Szamberium skoncz sama sobie slodzić i podpisz się rozwódko :-D

Gość gość
Eve nie jest interesująca.:-D

Gość gość
Mucha też nie, skoro wtedy pisze.:-D

Gość gość
Przykro mi gościu, ale nie słodzę sobie "z gościa". Nie wiem kim jest ten gość, ale pozdrowię Ina... i dzięki. ;) Tak, szalone kobiety nie siedzą o drugiej w nocy z soboty na niedzielę na Kafe. Biedactwo. :( Wcale nie siedzą tutaj, tutaj nikogo nie ma. :( ;) Przecież mieszkamy w Nowym Jorku, tudzież w Paryżu, Tokio i na Hawajach. I ciągle gdzieś wszyscy chodzimy. Przyjęcia, kluby,wernisaże, kursy gotowanie i samoobrony. 😴 Tutaj nikogo nigdy nie ma. ;) 4 I

Gość gość
Rewolucje ty zrobiłaś z Najszybszym :-D Dziś też do 2 w nocy masz dyżur i nocne rozmowy i masturbacje z Wilkiem na skypie?:-P:-P

Gość gość
twój narzeczony mieszka podobno w Holandii, jesteś adwokatem i starasz się o dziecko.tak pisałaś. szamberoumnke odejdzie z tego miejsca.wymyśli nowy nick i nowe ściemy fałszywa körfa o dwóch twarzach :-O

Gość gość
Napisz opowiadanie o In Spe i spier/dalaj.

Gość gość
Nie reaguj.Nie tłumacz.Olej.Imp :-)🖐️

Gość gość
Nie jestem Imperium, widzę po prostu jak ona, jak chore tu baby przesiadują.

Gość gość
Gości. ;) 🖐️ Musi gdzieś odreagować swoje niepowodzenia w życiu. ;) 4 I

Gość gość
Stanowiska z d**y, po uprzednim prześledzeniu kto z kim i dlaczego. Pomidor.;-)

Gość gość
gość dziś Najszybszy jest z Muchą. Jest singielka X Oczywiście zaburzona mucho. :D

Gość gość
Szamberium brocha ci się zaparzyla. Macica zagotowała. Idź poobciągać na mailu i obrobić dòpy innych. Jesteś w tym NAJlepsza:-) 😘