Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium i Mucha to dwie psychopatki ero

Polecane posty

Gość gość
Iwonko suką kogoś nazywałaś

Gość gość
Mucha i jej wirtualne problemy:O

Gość sokole łoko
Wiele się zarzuca Muszce ale braku lojalności jej odmówić nie można szkoda że nie może liczyć na to samo💤

Gość gość mid
11:03 Tak, tak pomarańczko, Agent nazwał mnie "niesympatyczną i wyniosłą babą" :D Proszę, przygotuj dla mnie więcej takich rewelacji o innych, których lubię :D A najlepiej o tych, których znam dobrze ;) Tak mi przygotuj na potem :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Problem chyba, że każdy jest dla kogoś lojalny tylko nie każdy chce to zrozumieć. O co się bijecie? O wirtualny świat?

Gość gość mid
Muszko, nie sądzę, żeby Cynik, czy nawet Imperium był zdolni powiedzieć do Ciebie "suko" (lub inne podobne nośne w szczególne znaczenia określenia). Także nie będę się tłumaczyć, dlaczego jako kobietę akurat "suko" mnie uruchomiło, powiedziane przez mężczyznę. Tyle z mojej strony.

Gość gość
Tak tak Chorągiewko. :classic_cool:

Gość gość mid
Tak, jeszcze się będę tłumaczyć, dlaczego napisałam post odnośnie CiZieńki :D Leczta się, mąciciele i nie wtrącajcie nochali w nieswoje relacje, bo sami żadnych nie macie :)

Gość gość
Po co się tak wczuwasz?:-D Kogoś myślisz to obchodzi co masz do powiedzenia na temat ników z forum?

Gość gość
Ty nie wpychasz.Co byś ribiła gdyby nie wpierdalanie się w każdy wątek?

Gość gość
Eve patrząc jak się staczasz śmiem twierdzić, że psychopatka jestem ty:-D😘

Gość gość
Mucho jaka podeszwa? :-D:-D Agent rozmawiał z tobą jak wtrąciła się Ewa. Napisał, że jej nie lubi bo jest niesympatyczna:hD:-D Wklejki nie będzie bo temat skasowano :-D:-D

Gość gość mid
A jeśli chodzi o Agenta, to nie odezwał się myślę personalnie dla nas, a na pewno nie dla mnie, bo znamy się tylko z forum (choć od początku) i wiem też, że nie wszystkie moje działania i znajomości popierał ;) Myślę, że odezwałby się bez względu na to, kogo taka rzecz by dotyczyła. A Ty pomarańczko najlepiej po prostu zapytaj samego Agenta, czy kiedykolwiek mi uchybił słowem :) Może wtedy doznasz satysfakcji, kto wie, ale nie sądzę :)

Gość gość
Napatrzyła się z jaką łatwością można nawiązywać kontakty i myślała, że wystarczy mieć niebieski login i stopkę, żeby to mieć też.Pomidor Eve.;-)Ty tu możesz poujadać, lub pogęgać, jak na inteligentną kobietę przystało.

Gość gość
Cizieńka Wilczęta :-D:-D Imperium Szamberium:-D:-D In łysa pała w kącie stała:-D:-D Toksyczna wredna Ewusia Srajusia:-D:-D Psychopatka Mucha z podpisanym wibratorem o nazwie"Najszybszy"....:-D:-D 🖐️🖐️🖐️

Gość gość mid
Dobra, czytam ostatnie wpisy i przypomniało mi się, kim wy jesteście: trollicami mieszającymi celowo w bajorze i płaczącymi nad własnym życie, no to pobawione ;) 🖐️

Gość gość
Kogo to obchodzi????????

Gość gość mid
11:51 Tak, tak, oczywiście ;)

Gość gość
Boże jak ona przeżywa jak Żyd okupację. :-D

Gość gość mid
11:51 Ale mała satysfakcja jest, nie powiem ;) Pomidor, pudłująca ;)

Gość gość
Swojego życia nie ma to nadrabia komentarzami o innych.A znajomość tutejszych nicków jest powalająca.Ciekawe skąd to wszystko o każdym wie.

Gość gość
Satysfakcja ważna rzecz w życiu.Jesli się przy tym też dobrze bawisz, to wspaniale, my też korzystamy.:-D

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2016.05.15 No właśnie, dziękuję za wklejkę. Napisałam tak do gościa i co? Uderz w stół a nożyce się odezwą, od tego czasu jestem ciągle zapytywana przez gościa, dlaczego zwyzywałam tabasko od suk smiech.gif Kto to mógł być ten gość pytający i który mnie zaczepiał, a któremu się dostało "suką" oczko.gif Nie nie nie, naszej kochanej Sylwuni tu nie ma. Hej "I'm a lady" specjalnie dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=gvmyTZEqlo8 usmiech.gif Any questions any comments? cool.gif Narka.

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2016.05.15 No właśnie, dziękuję za wklejkę. Napisałam tak do gościa i co? Uderz w stół a nożyce się odezwą, od tego czasu jestem ciągle zapytywana przez gościa, dlaczego zwyzywałam tabasko od suk smiech.gif Kto to mógł być ten gość pytający i który mnie zaczepiał, a któremu się dostało "suką" oczko.gif Nie nie nie, naszej kochanej Sylwuni tu nie ma. Hej "I'm a lady" specjalnie dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=gvmyTZEqlo8 usmiech.gif Any questions any comments? cool.gif Narka.

Gość gość
Gość hejtował i wyzywał muchę wtedy tego jakoś hipokryci nie chcecie zauważyć.

Gość gość
Zgadza się nic nie pisał tak sobie tłumacz:-D Pewnej nie hejtowalaś Ewa mimo, ze otwarcie napisała z niebieskiegoże podejrzewa ciebie. Hai tematów też nie zniszczylaś pustymi elaboratami, mimo, że Psuj cię wiele razy wypraszał:-O Masz rację to zazdrość :-D:classic_cool:)))))))))) 🖐️ ty urocza i mundra;) ❤️

Gość gość
Eve?Nasza Eve? No co Ty.Ją tu nikt nigdy nie interesował, bo to tylko nicki i forum z doopy.Ona tu jest, bo jest.W czynie społecznym poświęca swój cenny czas.

Gość gość
Dajcie już spokój. Należy raczej współczuć zdradzanej przez gwałtownego marynarza kobiecie, albo pogratulować zerwania smyczy.