Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziwie się że mężczyźni porzucają żony po 40

Polecane posty

Gość gość

Skoro się okazuje że po tylu latach nie ma żadnych pięknych wspomnień, że tkwili w związkach z konieczności a zostało niewiele życia. Człowiek się odwraca i co widzi - pustkę. Że ostał wrobiony w małżeństwo szantażem,albo naciskania rodziny albo zwyczajnie poleciał na kasę. To wszystko się mści w pewnym wieku. Nienawiść i żal narasta, bo bez prawdziwej miłości i szczerego szacunku nic nie jest ważne.

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Niestety to prawda, ja nie mam żadnych wspomnień z życia z żoną. Odszukalem pierwsza miłość i utrzymuje kontakt. Wprawdzie ma męża ale to z nią mam najpiękniejsze wspomnienia. .

Gość gość
Miłość to nie tylko motyle w brzuchu i telenowela. To również odpowiedzialność za swoje decyzje i wierność. A współcześnie większość chce iść na łatwiznę tak jak do tego zachęcają lewackie media promujące lewiznę bez wartości i stałości uczuć.

Gość gość
To po co facet wchodzi w małżeństwo bez miłości? Głupota ludzka nie zna granic.

Gość gość
Byłem z moja pierwsza miłością dwa lata i to była właśnie telenowela i motyle w brzuchu cały czas. Później nam się coś w mózgach poprzestawialo pod wpływem ludzi

Gość margo0001
małżeństwo to DZIECI !!!!!! facet ma sie brać do roboty i zarabiać na rodzinę a cackać się ze sobą

Gość gość
Szukają uciechy na boku a jak się nie uda i okaże się że to nie to to wtedy z podkulonym ogonem do żony chcą wrócić. Taki co niedaleko mieszka stary cap ok 50 wyprowadził się z domu i zamieszkał z inną ok 30 lat i z jej dzieckiem. Zrobił jej oczywiście drugie dziecko a po 3 latach jak juz się wyqrwil to do żony wrócił. Głupia kobieta ze go przyjęła. Teraz alimenty płaci na małe dziecko z kochanką a swoje ma już dorosłe. To dziecko z kochanką tez będzie po nim dziedziczyc. Po co ona go przyjmowała z powrotem tego lysego chama wszyscy się dziwią.

Gość gość
gość dziś Nie pod wpływem ludzi ale pod wpływem czasu. Potem piwinien być ślub. Tak jest skonstruowany świat. A nie kolejna rozrywka. Nikt przez całe życie nie ma motyli w brzuchu i telenoweli :D

Gość gość
Znam te wytarte slogany mezatek. Ci wszyscy mężczyźni są nieszczęśliwi w związkach z sekutnicami. Nie ma nic gorszego niż związek z roszczeniowa baba która cię poniża i redukuje do woła roboczego. Ludzie muszą być psychicznie bardzo podobni żeby byli szczęśliwi. Ja to szczęście zaznalem z pierwszą miłością. Mieliśmy takie same charaktery, optymizm, miłe usposobienie, nie interesowały nas luksusy, każda chwilę z nią wspominam z blogoscia. Straszny żal ale ludzie nas rozdzielili

Gość gość
Szukają motyli w brzuchu, miłości i uznania bo na widok żony im się flaki wywracaja ze strachu

Gość gość
stary a głupi, kazde dziecko wie, ze góra po dwóch latach chemia mija i zaczyna się normalne zycie. Jak sobie niczego nie wypracowałeś przez ten czas z tą swoja wielka miłościa, co by was trzymało na dłużej to nie wiń ludzi z zewnątrz. Taka to i wielka miłość była, po prostu ptak ci dygał częściej niż teraz po iluś latach małżeństwa, na tym polegaja te miłości i motyle

Gość gość
Niektórzy faceci są interesowni ale to rzeczywiście na dłuższą metę nie wychodzi. Moja koleżankę dawno temu zostawił facet bo poznał inna brzydszą ale młodszą i rodzice mieli wille wiec po ślubie mieszkanie zapewnione i teść znajomości ma to robotę załatwi. Z moja koleżanką musieli by się sami dorabiać wszystkiego bo ona z biedniejszego domu była i choć była tysiąc razy ładniejsza i lepiej wykształcona wybrał tamtą. Poszedł na łatwiznę ale to nie wypaliło. Po paru latach rozwód wzięli bo brzydula była straszną zolzą. Teraz szuka szczęścia z innymi ale bez skutku.

Gość gość
Znam te wytarte slogany mezatek. Ci wszyscy mężczyźni są nieszczęśliwi w związkach z sekutnicami. Nie ma nic gorszego niż związek z roszczeniowa baba która cię poniża i redukuje do woła roboczego. Ludzie muszą być psychicznie bardzo podobni żeby byli szczęśliwi. Ja to szczęście zaznalem z pierwszą miłością. no to stary durniu nie jęćz jak spiertoliłeś ta niby miłość, a potem poszukałeś sobie kobiety , z która nic ciebie nie łaczy. Mam ciebie żałować, że sam nie wiesz czego chcesz i jesteś głupi?

Gość gość
Gościu dopadł cię kryzys wieku średniego . Nie jeden dupek przez to zmarnował życie sobie i swojej rodzinie .

Gość gość
Kryzys dopada właśnie tych którzy zmarnowali życie z jakąś głupią baba

Gość gość
hahahaha, też to znam. Jak kupiłam mieszkanie na drogim osiedlu, urzadziłam je dość drogo to nagle były zaczął pisac ,ze mnie kocha i chce wrócić i nigdy nikogo tak nie kochał - jak dopytałam to teraz wynajmuje mieszkanie z 3 osobami i taka to jego miłość, ze pewnie che się wprowadzić do lepszego, i były kochaś nagle może jeździć przez moje miasto i nocowac, a nawet bardzo dobry kumpel, który wcześniej nic nie sugerował zaczął gadać ze mnie odwiedzi i może by mógł zostać na weekend

Gość gość
A chuj z tymi pierwszymi miłościami. Trzeba dbać o to co się ma.

Gość gość
a tą głupią babę to ci pod groźbą rozstrzelania do wyra wciskali? trzeba nie tylko wsadzać, ale też czasem pogadać, to może byś sie wcześniej zorientował, ze głupia

Gość gość
Kryzys dopada najczęściej tych z niską samooceną i pewnymi zaburzeniami osobowościowymi .

Gość gość
ja jestem po 40tce, mam swoje mieszkanie, pracę a mąz jakoś nie chce mnie zostawić, dziwne choć dla mnie byłoby lepiej gdyby zostawił, balast mniej do zmartwień

Gość gość
Miłość jest najważniejsza a nie oczekiwania innych

Gość gość
a co to jest niby ta miłość?

Gość gość
Facetom odpierdala

Gość gość
Ta jego byla milosc tez by sie zakończyła po dwoch latach małżeństwa ;) przestalby mu dygac to by szukał nowej milosci ;)

Gość gość
Dla facetow milosc to fascynacja, kobieta jest tajemnicza pociągająca ;) a jak to minie to milosc sie konczy

Gość gość
no to odpowiedz sobie, czy ty masz w sobie cokolwiek tak interesujacego, zeby się toba fascynowac dłuzej niż kilka tygodni

Gość gość
Gościu mojego starego jak dopadł kryzys to jak poszedł w tango to kompletnie ześwirował i tylko stracił pieniądze , rodzinę , nabawił się chorób , stracił szacunek a teraz mówi ,że zrozumiał ,ze źle zrobił i chciałby powrotu do starej niedobrej żony i co słyszy - ZA PÓŹNO dlatego gościu pomyśl wcześniej abyś potem nie płakał tak jak on .