Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziwie się że mężczyźni porzucają żony po 40

Polecane posty

Gość gość
MMartha jestem chrześcijanką i powiem Ci, że pierdzielisz;) Kobieta jest równa mężczyźnie i nie jest pomocą. Zamiast czytać głupoty mogłabyś porozmawiać z normalnym księdzem.

Gość gość
MMartha jestem chrześcijanką i muszę Ci powiedzieć, że bredzisz. Kobieta jest równa mężczyźnie. Zamiast czytać głupoty mogłabyś porozmawiać z normalnym księdzem.

Gość gość
gość dziś Nikt cię tutaj nie zapraszał świnio z chlewa, zawsze jak wejdziesz na wątek to zostawiasz po sobie smród szamba i gnoju prostaczko ze wsi. Twój maz musi być nieźle pie**olniety skoro wytrzymuje z taką frustratka xx To jest forum publiczne ułomna qrewno z PGRu, co w chlewie się wychowała i gnój po polu rozwalała.. Smród szamba to się roznosi, gdy tylko gębę otworzysz wiejska prostaczko, co w slumsach wegetuje, a mój maż takie ścierwo jak jesteś ty to z buta traktuje. :D

Gość gość
haha ale forumowa prostytutka w szał wpadła. nie każdy facet po 40 da sobie z mózgu z robić gowno ty żałosna kreaturo której nikt nie chce na żonę.

Gość gość
To jest wątek dla inteligentnych i kulturalnych ludzi, jakby nie patrzec nie kwalifikujesz się do grona takich osób. Możesz sobie bluzgać ale nie zmienisz faktu że jesteś żałosna , prymitywna kreatura i nikt nie ma ochoty z tobą konwersować. Po prostu mąż znowu się puścił i ujadasz albo jesteś schizofreniczka, bo normalny człowiek nie ma takich ataków i kontroluje swoje zachowanie.

Gość gość
A co ciebie stara ku/rwo obchodzi jak żyją obcy dla ciebie ludzie czy cudzy maż umie włączyć pralkę czy nie? Lepiej pilnuj swojego burdelu, bo ci kumpela klienta podpieprzy i na życie nie zarobisz dzi/wko z dworca.

Gość gość
Spieprzaj do szamba wiedźmo ple ple

Gość gość
Ku/rwa spod latarni przyszła żonom radzić :D:D:D

Gość gość
dziś w szambie to ty się wychowałaś wiedźmo. :D

Gość gość
Nie wiem kto cię zrobił ale jesteś wyjątkowo żałosnym obrazem człowieka, każdy jak cię czyta zastanawia się co cię musiało strasznego spotkać ze masz tak obrzydliwy sposób bycia. Nie sądzę żeby jakiemuś facetowi dobrowolnie stanął na myśl o seksie z tobą,po twoim zachowaniu widać że dawno nikt cię nie przeleciał pasztecie odrazajacy

Gość gość
A ty dalej swoje:P Pogadaj z kimś na swoim poziomie.

Gość gość
wczoraj Tępa ku/rwo ja nie stoję przy drodze tak jak ty, zeby mnie ktoś przeleciał. Mam męża, dom i rodzinę o czym ty pasztecie możesz tylko pomarzyć. Serwujesz nam tu jakieś głodne kawałki rodem z patologii w której żyjesz i się obracasz na co dzień i chcesz, zeby cię ktoś traktował poważnie? Wszyscy od dawna tu wiedzą, ze jesteś chora psychicznie i nie leczysz się, bo cię nie stać prostaczko. Rzucasz się na cudzych mężów, a oni spieprzają przed tobą ile tylko mają sił w nogach. :D Weź ty przejrzyj się w lustrze spłaszczony ryju. Twoja matka to chyba często nawalała cię po mordzie patelnią, jak byłaś mała :D

Gość gość
Mój buldog francuski jest 100 razy od ciebie ładniejszy :D

Gość gość
Ludzie sami są sobie winni. Faceci żenia się bo inna może się już nie trafić a są juz przed 30 tka wiec na co czekać. Kobiety czują, że coś jest nie tak ale brna w to dalej albo łapią na ciążę i myślą, że jakiś to będzie albo przymykaja oko na jego wysoki, że po ślubie przestanie. Wszystko to doprowadza po pewnym czasie do rozpadu zwiazki na którym tylko cierpią niewinne dzieci które marzą i chcą normalnej rodziny i nie rozumieją dlaczego u nich w domu jest inaczej.