Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziwie się że mężczyźni porzucają żony po 40

Polecane posty

Gość gość
A męża masz chyba w wyobraźni, bo żaden facet nie wytrzymalby z taką agresywna, chamska prostaczka

Gość gość
Lecz się kobieto:P Jaką prostytutką? To nie temat o kochankach. Żona to nie robot kuchenny i pralka w 1. Można być nudną żoną, albo interesująca.

Gość gość
To chora mitomanka, ubzdurala sobie że ma męża a w rzeczywistości jest służąca na folwarku i robi laskę furmanowi

Gość gość
17:03 hahaha dobrze napisane:D:D

Gość gość
Po czterdziestece to by byłaś ale 15 lat temu stara raszplo ze szpitala psychiatrycznego

Gość gość
Kurą domową to jesteś ty stara raszplo forumowa co ten temat założyła i tak w nim ujada, bo musisz sama w domu zapierniczać i nikt ci w niczym nie pomoże. :D Żony mają do pomocy mężów. W normalnych rodzinach mąż i żona dzielą się obowiązkami. Tak, żona wkłada męża gacie i skarpetki do pralki, ale maż w tym czasie np. kosi trawę w ogrodzie i nie musi żona zbierać tych skarpetek po pokoju, bo maż doskonale wie, ze do brudnych rzeczy służy kosz w łazience. To u ciebie w patologii pewnie stary rozwalał skarpetki po pokoju jak wrócił nachlany a matka je zbierała :D i teraz ci się debilko wydaje, ze tak jest wszędzie.

Gość gość
ten temat załozył facet idiotko

Gość gość
dziś ze szpitala psychiatrycznego to zwiałaś ty wariatko. Znana jesteś tu od dawna, że zakładasz tematy nienormalne jak ty sama i nawijasz w nich psycholko sama ze sobą :D

Gość gość
gość dziś ten temat załozył facet idiotko xx Teraz jesteś facetem? Weź leki wariatko, bo cię więcej nie wypuszczą na przepustkę z wariatkowa :D

Gość gość
Ja jestem 23latka zakochana w 48letnim łysiejącym, brzuchatym facecie...a on mnie nie chce.

Gość gość
ten temat załozył facet idiotko x facet może i tak ale na pewno nie mężczyzna :D

Gość gość
Forumowa psycholko popisz jeszcze o skarpetkach porozwalanych w pokoju jak twoja matka je zbierała. :D Ale w syfie musiałaś mieszkać :D

Gość gość
Zimą też kosi trawę? :D Zrobił Cię w bambuko bo skarpetki trzeba prać częściej. Gdybyś doczekała się podziału obowiązków to nie wyzywałabyś normalnych ludzi. Zareagowałaś agresją więc pewnie zbierasz skarpetki i nie tylko:P

Gość gość
17:35 Aha, dobrze wiedzieć :D

Gość gość
Każdy ma prawo się pomylić, zwłaszcza w młodości, ale zwalanie winy ze własne decyzje na inne osoby jest baaaardzo niemęskie i 40-letni chłopiec już jednak powinien dorosnąć do odpowiedzialności za własne decyzje, zamiast usprawiedliwiać się przed obcymi ludźmi, że "został wrobiony".

Gość gość
Przestancie już truć co jest męskie a co niemęskie, wielu ludzi w młodym wieku nie wie co robić, jak postąpić i jak się zachować, biorąc pod uwagę tutejsze frustratki nie ma w nich grama kobiecości, tylko chamstwo, prostactwo, bezczelność i tepota.

Gość gość
gość dziś Zimą też kosi trawę? xx Nie, odśnieża tłumoku. xx Zrobił Cię w bambuko bo skarpetki trzeba prać częściej. xx Pralka pierze a nie ja ciemnoto umysłowa. xx Gdybyś doczekała się podziału obowiązków to nie wyzywałabyś normalnych ludzi. Zareagowałaś agresją więc pewnie zbierasz skarpetki i nie tylko xx Ty normalna nie jesteś, bo bredzisz tu takie farmazony, ze jak normalny człowiek czyta, to wierzyć mu się nie chce, że po świecie łazi taka patola jak ty :D

Gość gość
i jeszcze jedno. Gdyby mój mąż zostawił skarpetki w pokoju, toby znalazł je w śmietniku. Jak ty jesteś taka chętna do zbierania, bo zbierały twoja matka oraz babka to jeszcze nie znaczy, ze każda zona tak ma. :D

Gość gość
Teraz praktycznie nie ma śniegu:P Nie napracuje się. Szkoda, że Twój mąż ma alergię na pralkę. Wyzywałaś dziewczynę od prostytutek, a teraz udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Jaka Ty cwana:P

Gość gość
No to tak trzeba powiedzieć: "byłem w młodym wieku, nie wiedziałem co robić i jak postąpić, popełniłem błąd żeniąc się z tą kobietą, bo okazała się niewarta mojej opieki i miłości". A nie "zostałem wrobiony i zorientowałem się po 20 latach", bo jest to tak samo wiarygodne jak zeznania niektórych kobiet, które po iluś tam latach dopiero sobie przypominają, że je szef molestował.

Gość gość
Mój ojciec nie boi się pralki. Dziadek też nie był prostakiem. Nie kompromituj się kobieto. Zaczęłaś burzę bo ktoś napisał, że praczka i kucharka nie jest ciekawym towarzystwem. Oburzając się ujawniłaś swoje miejsce w domu.

Gość gość
Kogo obchodzi twój frajer i ty, żałosna kreaturo?! Zasmiecasz każdy wątek brudna smieciaro, plugawa chamico. Wynos się stad

Gość gość
Czasami tak bywa że musi upłynąć sporo czasu żeby ofiara się zorientowała że była molestowana albo manipuliwana

Gość gość
18:31 Jenteligencja postanowiła coś dodać.

Gość gość
Nikt cię tutaj nie zapraszał świnio z chlewa, zawsze jak wejdziesz na wątek to zostawiasz po sobie smród szamba i gnoju prostaczko ze wsi. Twój maz musi być nieźle pierdolniety skoro wytrzymuje z taką frustratka

Dniami i nocami tesknisz za odnalezieniem prawdziwej milosci i nagle... jestes mezatka, a malzenstwo okazalo sie czyms innym, niz sie spodziewalas. Teraz wiec, nim jeszcze stanelas na slubnym kobiercu, jest czas na przygotowanie sie do roli zony, aby - zgodnie z Boza wola - stac sie pomoca dla swojego meza. Bog chce uczynic cie wspaniala zona, przydatna mezowi, jednak, aby sie taka stac, musisz wlozyc w to wysilek... wiele wysilku. Debi Pearl, autorka Zony, jakiej pragnie twoj mezczyzna, w tej ksiazce pomoze ci znalezc odpowiedzi na takie pytania, jak: Skad bede wiedziec, kogo Bog mi przeznaczyl? Czego naprawde szuka w dziewczynie porzadny facet? Jak modlic sie za przyszlego meza? Kiedy powiedziec facetowi, ze mi sie podoba? Dziewczyny spedzaja duzo czasu na planowaniu wesela, sukni, podrozy poslubnej. Jednak w zaden sposob nie przygotowuja sie do tego, co bedzie po slubie, przez co przezywaja pozniej wiele rozczarowan w swoim malzenstwie. Ta ksiazka pomoze ci uniknac tego bledu i pokaze, jak juz teraz mozesz przygotowac sie do bycia wspaniala zona dla twojego przyszlego meza.

Gość gość
18:35 Nawet nie wiesz, że odpowiada Ci parę osób. Jak chcesz to możesz trzymać się swoich urojeń. Nie przeszkadza mi to;)

pomyslcie co mozna byloby zmienic aby...lepiej bylo w waszym pozyciu malzenskim!? zeby byc bardziej szczesliwym niz do tej pory:)) milego wieczorka:)