Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziwie się że mężczyźni porzucają żony po 40

Polecane posty

Gość gość
Panowie, te które tu jęczą omijajmy szerokim łukiem, albo okłamujmy. Dookoła tyle zboża do koszenia, tyle inspiracji.... choćby namiastka spełnienia marzeń. A te szczekające niech siedzą na kafe...

Gość gość
gość dziś ' taaaaaaaa na 40 latkę z 3 dzieci leca tłumy chetnych:D az sie ustawiaja sory ale nawet 60 latek zyczy sobie mieć wolna 30 stkę, takie czasy

Gość gość
13:26 hahaha :)

Gość gość
14:04 To wy jęczycie:D My was sobie odpuszczamy.

Gość gość
Dlaczego wszyscy generalizujecie. To zalezy jaki jest mezczyzna i czego oczekuje. Jedni oczekują cycatej dupiatej nimfomanki a inny chce normalnej fajnej kobietki niekoniecznie 20 latke czy 30 latke . Faceci dziela sie ma mądrych i niemadrych :) madremu wiek nie przeszkodzi skoro kobieta mu sie podoba. Dlaczego wy ciagle jeździcie po kobietach 30 plus ? Przeciez i wy bedziecie starzy. Kiedys rzucilam mezczyzne z ktorym łączyła mnie znajomość i seks , on zapewniał, ze kocha , ze bedzie czekal na moj telefon do konca zycia i ze nie zmieni numeru. Ostatnio uslyszalam, ze zakochany juz w kims innym ;) i po co takie gadanie, ze zawsze bedzie czekal. Ja oczywiscie w to nie wierzylam , bo facet potrzebuje "bliskosci " płci odmiennej ;) w wiadomym celu ;)

Gość gość
gość dziś Żadna praczka czy sprzątaczka nie sprawi że facet będzie czuł się wyjątkowo. To tak jak byście dziecku nigdy nie zaproponowały dobrej zabawy w postaci wesołego miasteczka czy innego szaleństwa. Życie z kura to życie nudne, monotonne i szare jak papier do d**y a każdy dzień nie różni się od poprzedniego xx A ciebie zawszona prostytutko żonaty kochaś kopnął w zad, że znów takim jadem plujesz na żony? :D

Gość gość
15:02 a tobie zal d**e sciska ze napisala prawde ? Nie poplacz sie ;)

Gość gość
gość dziś 15:02 a tobie zal d**e sciska ze napisala prawde ? Nie poplacz sie xx Żal to tobie dope ściska sfrustrowana prostytutko z rozdwojeniem jaźni i sklerozą co non stop wyje jak suka na kafe :D

Gość gość
Trochę racji ma. Kobiety za bardzo się wczuwają. Zamiast latać ze szczotą i obierać mężowi jabłuszka lepiej podzielić obowiązki i nie robić z siebie niewolnicy. Jak nie chce prać to niech chodzi usyfiony:D Polki źle interpretują rolę żony. Mentalnie bliżej wam do czeczenek niż europejek.

Gość gość
dziś wywłoko zapomnij twój kochaś nie rozwiedzie się z żoną dla takiego ścierwa jak ty

Gość gość
Nie znam ani jednego mężczyzny, który porzucił żonę po 40 dla nic wartej lafiryndy, co potrafi tylko pałę ciągnąć w kącie. Takie numery to tylko w patologii, gdzie pijane lumpy bzykają naćpane córki sąsiadek z którymi razem chleją.

Gość gość
Skąd wiesz, że to wpis kochanki? :D Ktoś napisał prawdę. Nadgorliwa kobieta, która po ślubie zamienia się w perfekcyjną panią domu nie jest ciekawym towarzyszem życia. Może czasami warto zwolnić i zamiast spędzić popołudnie na zbieraniu skarpetek męża lepiej zadbać o siebie, albo gdzieś jechać. Na kogo kura domowa może wychować swoich synów? Takie kobiety psują dzieci.

Gość gość
15:15 ty jestes zdrowy/ zdrowa? Wez cos na uspokojenie frustratko ;) nie mam zadnego kochasia tępoto ;)

Gość gość
15:23 jestes jedna z normalnych tutaj osob a te osoby co tylko wyzywaja to swiadczy o nich :) powinni jakies leki brac na uspokojenie ;) nigdy nie mizna normalnie porozmawiac tylko wszedzie wyzwiska , jak bardzo te osoby musza byc nieszczesliwe w swoim zyciu, ze tylko wchodza i jezdza po innych :)

Gość gość
15:22 A ja znam, notorycznie faceci porzucają rodziny dla nowych przygod, dostają jakiegos zaslepienia, to hormony, pragna bzykac 3 miesiace na okrągło a jak sie znudzi slepota schodzi z oczu ;) to zwykle samce. Powazni dobrzy mezczyzni sa inni

Gość gość
Większość kobiet w PL brzydnie strasznie po 30 to nie wiem skąd to zdziwienie. Każdy zawsze wybierze ładniejsze od brzydszego cokolwiek by to nie było, a przypadku kobiet ładniejsze = młode.

Gość gość
A mężczyźni po 30 brzuchaci i łysiejący z zakolami to może pięknieją? Ładne i młode nie chcą takich tatuśków obciążonych alimentami no chyba żeby wyssać zaślepionego dziada z kasy do cna.

Gość gość
Mam 22 lata i nigdy przenigdy nie chcialabym faceta po 30, dla mnie to juz staruch. Moj chlopak ma 23 lata i dobrze sie dogadujemy :) . Brzydze sie objechami po 30, 40 ktorzy gapia sie na mnie i mlaskaja. Moja ciocia ma oblesnego meza, ktory slini sie na mnie, kiedys jej powiem o tym. Nie moge przejsc spokojnie przy nim. Do facetow 30 w gore : nie myślcie sobie za wiele, jezeli mloda was chce to tylko taka , ktora leci na kase bo jest zdesperowana. Nic w was pieknego nie ma, w zadnym , piekny to jest moj chlopak, ma piekne cialo, wysportowany i słysząc tez slowa moich kolezanek to mowia to samo, czyli ze faceci po 30 sa oblesni :) to dziadziska :) Wiec nie badzcie tacy pewni siebie. Pa

Gość gość
Po 30 brzydną i panie i panowie, niestety. Nie wiem dlaczego w tym wieku jeszcze młodym ludziom nie chce się ładnie wyglądać... w tym wieku jeszcze nie trzeba się jeszcze wiele natrudzić.

Gość gość
noooo nieźle mloda przywalila , chwali się, brawo, wreszcie ktos prawdę napisal o oblechach ponad 30

Gość gość
Piszesz ze brzydna po 30 a nie wiesz ze niektorzy sa brzydcy cale zycie , nawet jak sa mlodzi, dlaczego w Polsce az taka wage przykłada sie do urody wieku wygladu? Tylko to dla was wazne? Jestescie żałośni wszyscy, kazdy z was ma jakas wadę, super laska 20 letnia tez ma wady i tez bedzie stara i tez kiedys jej maz bedzie slinil sie do młodszych, mniej o tym gadajcie, bo przesadzacie

Gość gość
15:34 Zabolało bo wie, że jest kurą domową. Zamiast się zmienić woli obrażać ludzi, którzy mówią prawdę ;)

Gość gość
Dobra, napiszcie coś nowego bo od 15 lat te same gadki o obciaganiu w kącie , zakolach i brzucholach. To mało rozwijające. Ciekawe było poruszenie tematu jak ożywić relacje i podnieść jakość swojego życia a nie gnić w kieracie

Gość gość
Młoda chyba mieszka na wsi. Mam 25 lat, a mój brat 31. Nie ma brzucha i zakoli. Wszyscy jego koledzy dbają o siebie i nie mlaskają na widok 20 latek. Kobiety po 30 też dobrze wyglądają. Dla mnie 30 latek nie jest starym facetem tak jak 30 latka nie jest starą babą. Otaczasz się oblechami żywcem wyjętymi z remizy.

Gość gość
16:17 :):)

Gość gość
Nie rozumiesz mnie, ja bym nawet zadbanego twojego brata po 30 nie chciala, dla mnie za stary. Ja tylko chcialam uciszyc facecikow ktorzy sa zbyt pewni siebie i obrazali tutaj panie 30 plus i duzo powyzej. Moja ma 46 lat i jest piekna zadbana i wielu nawet młodszych sie oglada za nia. Piekna kobieta zawsze piekna pozostanie mimo wieku.

Gość gość
gość dziś 15:34 Zabolało bo wie, że jest kurą domową. Zamiast się zmienić woli obrażać ludzi, którzy mówią prawdę xx Nie kurą domową tylko jestem żoną idiotko, a boli to ciebie prawda, że jesteś darmową prostytutką. Ja się zmieniać nie muszę tłumoku, bo swojemu mężowi odpowiadam taka jaka jestem i mimo to, że oboje jesteśmy sporo po 40 to nie zamierzamy się rozstawać, bo jest nam ze sobą dobrze. Nie popłacz się tylko tępaku :D

Gość gość
Dobra, napiszcie coś nowego bo od 15 lat te same gadki o obciaganiu w kącie , zakolach i brzucholach. To mało rozwijające. Ciekawe było poruszenie tematu jak ożywić relacje i podnieść jakość swojego życia a nie gnić w kieracie x to doradzaj swojemu ojcu a nie obcym ludziom dla których jesteś nikim.

Gość gość
ja mam w pracy kolegów w wieku 30-35 lat. Poza wyjątkami widać, że dziadzieja, włosy wypadają , brzuchy rosną. Kilku pokończyło właśnie małżeństwa, albo wieloletnie związki, bo "wypaliło się" i chcieliby czegoś nowego. Ale jaka to atrakcja brać sie za faceta, który zarabia 2300-3000 i z tego płaci tak z 800 zł alimentów, a znam 34-latka, który na dziecko z byłą partnerką wydaje ponad połowę pensji. Fajnie , ze kocha dziecko, to dobrze o nim świadczy. Ale która kobieta na poważnie będzie chciała sie związać z facetem , któremu rodzice dają utrzymanie

Gość gość
mimo to, że oboje jesteśmy sporo po 40 to nie zamierzamy się rozstawać, bo jest nam ze sobą dobrze. Nie popłacz się tylko tępaku smiech.gif weź leki i sie połóz, bo znowu ci odp..ala i masz zwidy