Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna kochac 2 mezczyzn naraz

Polecane posty

Gość gość

kocham dwoch , nie potrafie zdecydowac z ktorego zrezygnowac ..

Gość gość
można,nie planuje wybierac,chce mieć obu,odejdzie ten który będzie miał dość,niczego nie ukrywam,to ich wina,moga mi teraz nagwizdac

Gość gość
nie sądzę, wiem to z własnego doświadczenia ;) Kochać można tylko jednego mężczynę, zastanów się nad tym głębiej, a przekonasz się, że wiesz doskonale za co kochasz TEGO JEDYNEGO i dlaczego nie mogłabyś kochać tego drugiego.

Gość gość
mezczyzni tez czasem kochają po dwie baby,zone i kochanke

Gość gość
twoje doświadczenie to nie jej doświadczenie,wiec twoja rada jest tylko dla ciebie

Gość gość
gość dziś i ty to nazywasz miłością?? taki facet nie kocha ani żony ani kochanki :(

Gość gość
gość dziś x moga mi teraz nagwizdac x no tak, ewidentnie, bo ona wcale ich nie kocha ;)

Gość gość
a dlaczego ma nie kochac bo co,niektorzy kochają kochanki,maja marudna niechętną zone a kochac kogos trzeba,a mogą mi nagwizdać bo za bledy się płaci ,tylko inne odchodzą a ja nie bo ja mam inne pragnienia niż baba co chce rutynki,sobie będę kochac dwóch i wy tez możecie mi nagwizdać cafeterioo

Gość gość
serce i rozum

Gość gość
muzulmanie maja po 4 zony i jakos daja rade mysle ze mozna

Gość gość
Wybierz tego w ktorym zakochałas się jako drugim, bo gdybyś kochała tego pierwszego nie zakochalabys się w tym drugim.

Gość gość
Jest nawet wiele filmow o kochaniu dwoch osob naraz wiec raczej jest to mozliwe.

Gość gość
Można kochać i dwie kobiety nikomu nie polecam,to zabójcze!

Gość gość
kochać dwóch? patologia!!! poligamia!!! coś nienormalnego!!!

Gość gość
Ja jednego kocham za całokształt bo jesteśmy w 10-letnim związku a w drugim jestem zauroczona od 20 lat więc też jakiś rodzaj miłości. Dlaczego tak musi być? Po co są te zauroczenia, które tak człowieka wyniszczają? Czy nie można kochać całym sercem tylko jednej osoby? Dziwny jest ten świat i to nasze życie. Macie na to jakieś wytłumaczenie?

gość A rodziców kochasz? Jak jesteś od 10 lat z jednym to pewnie i dzieci macie, które też mocno kochasz? Są różne rodzaje miłości, jeśli kochasz męża (tak zakładam, skoro jesteście 10 lat), to dziwi mnie jak możesz utrzymywać zauroczenie 20 lat, chyba rajcuje Cię to wyniszczające uczucie? Tak je pielęgnować, gdzie większość ludzi (99% ?) narzeka, że im przechodzi po paru miesiącach do półtora roku ;p Może trwać lata jak człowiek tylko wzdycha do drugiej osoby i ją idealizuje, ale Ty mając męża powinnaś była dawno sobie z tym poradzić. Z tym, że wyniszczenie to nie jedyne co oferuje zauroczenie i o tym dobrze wiesz, fajnie jest żywić takie namiętne uczucie, na swój masochistyczny sposób...

Gość gość
Nie można kochać dwóch chłopów naraz bo to jest nienormalne i pochodzi od demona.

Gość gość
D\Z\I\F\K\A KOCHA kilku dziennie :-) Takie jesteście totalna porażka. BADBOY i łubudubu wam w głowie.

Gość gość
do: żw24 wczoraj Z mężem nie mamy jeszcze dzieci. A to zauroczenie które trwa tyle czasu (20 lat) trwa tyle czasu dlatego że nie mogłam się w tym spełnić, przejść z tym do porządku dziennego i zobaczyć jak to jest z nim być a nie tylko do niego wzdychać. Nigdy ze sobą nie byliśmy. Mogliśmy być razem ale jednak za bardzo do niczego nigdy nie doszło. Taka poplątana sytuacja. Czasem żałuję takiego obiegu spraw bo teraz muszę się strasznie męczyć :( Dzień euforii, następnego dnia płacz i depresja. To właśnie wyniszcza:(

Gość gość
kochanie dwóch osób od demona:-) a ja kocham bezinteresownie więcej niż jednego wcale nie musze sypiać z dwoma jestem wolna od pożądań ,mogę dac komuś taki prezent w ramach uwielbienia ale nie muszę ,tak samo jak dzieci można kochac w ilości większej,jedyne ograniczenie to nie ranić ,zawsze jak czegoś nie rozumiecie to zasłaniacie się demonem

Gość gość
mozna wielu kochac, dla kazdego jest inna specyficzna mieszanka uczuc - tak jak kocham 1 miloscia psa, inna kota, inna krowe, inna koze tak i do facetow mozna miec rozne uczuciam

Gość gość
chcialabym zeby u nas bylo tak jak wq jakims plemieniu w Afryce - kobieta moze miec ilus tam mezow. tak do 10 by mnie zadowolilo. nie nudzilibysmy sie.

Gość gość
nie kłam, nie radzicie sobie nawet z miłością do jednej osoby,bo ciągle jest zle,kochanie dwóch to wielkie obciążenie ,do zaspokojenia to nie miłość

Gość gość
nie radzimy sobie bo jest jakies wielkie parcie spoleczenstwa na kobiety: - najlepiej zebys ok 26rz miala meza - zebys kolo 30 bachorka urodzila - zeby oni byli z ciebie mega kontent x a tak jakby spolecznie i kulturowo bylo przywolenie na wielu mezow w PL to nie byloby tej presji. co ci do tego czy kazdego by kochala? moze by 3 bardzo lubila, np. seks z nimi, dogadywaliby sie tez a nie byloby tej wielkiej milosci. z Andrzejem by gotowala, z tym na ryby jezdzila, z tamtym jogging o poranku. zyc nie umierac :D