Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synową doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość gość

Mam dwie obie akceptuję choć nie lubię.mamy duży dom i żaden z synów nie zamieszkał z nami? Dlaczego przez synowe!

Gość gość
Przez CIEBIE wredna kobieto. To oczywiste, że to z TOBĄ jest coś nie tak. Rusz głową, to że wkurzają Cię 2 synowe świadczy o czymś. Zajmij się SWOIM mężem i swoim życiem, synów zostaw w spokoju.

Gość gość
A ja swoją kocham i traktuje jak córkę,przynajmniej ona tak myśli a w rzeczywistości na sam jej widok mnie trzęsie.Nigdy nikomu o tym nie mówiłam i nie powiem,w dzisiejszych czasach wszystkie dziewuchy tylko by się malowały,kariery robiły i wymadrzaly,nie wierzę w żadną miłość synowotesciowaa i na odwrót...

Gość gość
A moja teściowa jest dla mnie jak matka. Na całe szczęście nie jest jak wy. Co żal d**e sciska, że jesteście zaniedbane i nie zrobiłyscie żadnej kariery? Potem tylko przyssane do synka bo własny mąża was dość

Gość gość
9:47 ja nie mam sobie nic do zarzucenia! Nadskakiwalam i wogole przyznam że w każdej mi przeszkadza wiele rzeczy! Jestem osobą religijną i chciałbym by synowie byli szczęśliwi.ich obowiązkiem jest rodziców odwiedzać,pomagac.jeden syn urwał kontakt całkowicie z zoneczka bo i wnukiem którego rok już nie widzę.przez kogo? Przez synową,ja miałam dobrą tesciowa.

Gość gość
No to jak kochasz jak nie wierzysz w taką miłość!? :D świetne teściowe, ja już mam ochotę od Was trzymać się jak najdalej

Gość gość
Przez synowa? Czy Twój syn jest aż tak głupi, że nie potrafi sam myśleć? I kuzwa kolejna która wychodzi z założenia że dzieci się robi po to, żeby się rodzicami opiekowali. Wieś na całego. Zdradzę Ci tajemnice, Twoi synowie NIC nie muszą :>

Gość Teściowa vvv
Żadna Tesciowa nie pokocha synowej piszę to jako tesciowa mam niby dobrą synową ale no właśnie zawszę mam jakieś ale .w tych czasach wszystkie dziewuchy psa warte

Gość gość
A może twoi synowie nie chcą mieć z tobą kontaktu bo z tobą musi być problem. Wnioskuję że jesteś osobą wierząca,nadgorliwa i wscibska mamusią? Czyż nie tak? Od takiej matki jak ma dziecko nie uciekać,wnuka pewno też traktowała jak swoje i wyrywalas co? Mają rację! Dla jasnosci jestem teściową ale normalną i nie dwulicowa jak co niektóre a potem zdziwione że odsuwają się hehehe parodia lecz się!

Gość gość
BRAWO wpis powyzej! Błagam zostań moja teściowa!

Gość Wiesław z Łobza
Ja bym jej jebnął parę liści po twarzy, to by się suka słuchała.

Gość gość
wiesiu nie fikaj, bo policja cię po IP namierzy damski bokserze, ja już pokazałam mężowi ten wpis a on jest policyjnym informatykiem i wie, co z nim zrobić :) a suka to cię wysrała, a j... to mozesz swoją starą o ile ją masz kmiocie :)

Gość gość
Dajcie spokoj, kolejne prowo. A jesli nie to niech autorka zastanowi sie czemu zaden z synow nie chce przyjsc mieszkac do tego twojego duzego domu. A dasz synowi wydzielic osobne mieszkanie, zeby mieli swoje wejscie, i swoje pomieszczenia? A nie bedziesz do nich wpadac znienacka? A bedziesz pukac czy wejdziesz jak do siebie? A nie bedziesz wnukom podstawiac slodycze, jesli rodzice postanowia, ze slodycze tylko okreslone i tylko w wyznaczony dzien i tylko od nich? A nie bedziesz gadac "oj synku, ty taki przepracowany, nie prasuj to babskie zajecie". A nie bedziesz im psuc planow bo koniexznie dzis musisz byc zawieziona do sklepu /fryzjera? Zastanow sie, cos musi byc na rzeczy skoro zaden z synow nie mieszka w tym wspanialym domu.

Gość gość
A i jeszcze jedno,co ma twoja religijnosc do tego ze pragniesz szczescia dla synow? To ktos kto nie jest religijny to co? Nie kocha dzieci? Nie pragnie ich szczescia?. Co ma piernik do wiatraka? To tak jak ja powiedzialabym, ze mam wyzsze wyksztalcenie dlatego pragne aby moj syn mial dzieci. Z doopy wypowiedziane :). Rozwin swa mysl autorko!

Gość gość
11:28 miło mi,napisalam jak jest z nadopiekuńczymi mamami i fałszywymi,nikt mi nie powie że jak synowa nie chce mieć kontaktu z teściową to wina synowej oj nie! A że mąż idzie za żoną i dziećmi to tak powinno być! Co ma żyć z mamą a ta będzie nakazywac i oceniać? Przeszlismy przez moją teściową dużo i wiem doskonale jaki to miód.teraz ja jestem teściową i to potrójną i co? Kontakt świetny są nawet bardziej mi bliższe jak synowie szok? Nasz babiniec.

Gość gość
13:15 widać panno jak mama kultury nauczyła.w dodatku bezboznica czy tam ateistka.za smarkata jesteś by że mną dyskusje prowadzić.dzieci mają obowiązek pomoc jak i odwiedzać rodziców w końcu to matka dupke podcierala nie tu autor tematu oczywiście

Gość gość
A i jeszcze jedno a czego nauczyć chcesz dzieci wiary w kogo?nic dziwnego że w tych czasach Dzieci są coraz gorsze jak te matki coraz gorsze

Gość gość
a ja żebym miała 5 domów to z żadną synową bym nie zamieszkała, z własnym dziećmi są sprzeczki i jeszcze mam z synowymi sobie nerwy psuć, pieprze, nie po to żyję na tym świecie aby się denerwować, założyli rodzinę i won na swoje. A ja teraz kolor na paznokciu, fryzura w najlepszym salonie, ciuchy, wyjazdy i luzik, nareszcie żyję.

Gość gość
2016.08.20 Nie ma takiego etatu policyjny informatyk :):):):) albo informatyk zatrudniony w Policji i to na etacie cywilnym albo tylko Policjant.Myślisz żę tu siedzą takie matoły jak ty? Nie strasz nie strasz bo się zesr....sz

Gość gość
Bo synowe to larwy i puste plastikowe lale

Gość gość
Teściowe powinno sie utylizowac jak smieci, bo nimi są.