Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję że nie zasługuje na miłość

Polecane posty

Gość gość

Ze względu na problemy ze zdrowiem nie mogę ćwiczyć nie jestem też zbyt bogaty nie mam odwagi do żadnej zagadać zresztą nie wiem czy miałbym szanse a nawet jeśli bym miał to honor mi nie pozwala wewnętrzne wydaje mi się że nie zasługuje co mam robić czy powinienem iść z tym do psychologa (dodam że kiedyś dużo trenowałem a teraz już nie mogę i między innymi przez to czuje się jakbym nie był prawdziwy mężczyzną

Gość gość
A co to za problemy,jakiego rodzaju?

Gość gość
Chodzitem do różnych lekarzy ale żaden nic nie satwierdził bóle o***tu i jelit czastęste biegunki i zaparcia ćwiczenia choruje od 3 lat były takie momenty że nie byłem w stanie przewidzieć kilkuset metrów bo czułem straszny ból w odbycie (tak jakbym miał tam włożony nuż ) ze względu na to nie mogę też uprawiać seksu po wtrysku ból się nasiIa Wiem dziwnę ale to prawda nie jestem gejem jestem hetero nie mam pojęcia z kąd to się wzięło

Gość gość
Straszne to co piszesz. Lekarze nie zrobili żadnych badań?

Gość gość
Miałem badania między innymi kolonoskopie różne usg i do tej pory nic nie wykryli ponoć nic tam nie ma ale bułe jest straszny tak jakby mnie rozgrywała od środka nie wiem co robić teraz przestałem się masturbować i jest trochę lepiej ale dalej nie mogę ćwiczyć biegać i nie wiem czy kiedyś wyzdrowieje dodam że mam 19 lat a zaczęło się to jak miałem 16 także niestety nigdy napet nie miałem dziewczyny czy mam jeszcze jakieś szanse

Gość gość
A nie pamiętasz kiedy dokładnie te bóle się pojawiły? Co mogło je spowodować?

Gość gość
jak dla mnie masz wrzodziejace zapalenie jelita drazliwego albo zespol jelita drazliwego. az dziw ze nic na badaniach nie wychodzi. idz do jakiegos porzadnego dietetyka czyl lab. w ktorym badaja kal- na sklad jego mikroflory. potem dostajesz zestaw probiotykow. takie badanie ok 400=500 zl. no i na alergie pokarmowe.