Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnika3452

Angielski najlepsze lekcje Warszawa

Polecane posty

Witam, proszę o pomoc! Szukam dobrego nauczyciela angielskiego, który byłby w stanie szybko nauczyć angielskiego mnie i moje dzieci- najlepiej z dojazdem (Warszawa, Ursynów). Dostałam propozycję pracy za granicą i bardzo zależy mi na czasie. Szukam osoby z dużą wiedzą, która umiejętnie potrafi przekazać wiedzę. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Ja uczę się z Karoliną- właśnie na Ursynowie. Znalazłam ją na OLX. Dojeżdża, i ma fajne podejście do dzieciaków- z dwójek mój syn zaczął poprawiać się na czwórki i piątki, a ja jestem dumna, bo po pół roku już całkiem płynnie mówię, przy średnio dwóch lekcjach w tygodniu. Napisz, może ma jeszcze jakieś wolne miejsca :) bestenglish4every1@gmail.com

Gość Patrycjaaa81
Ja uczyłam się w PiSchool - dzięki ludziom tam pracującym, mówię płynnie. Jestem bardzo zadowolona, gdyż korepetycje na mnie nie działały - musiałam pójść do szkoły xD.

Gość Lawwwenda82
Na Ursynowie jest szkoła językowa Sokrates. Moja Paulinka chodzi do nich już 2 rok. Zajęcia są fajnie prowadzone, w małych grupach, dużo dzieci mówią. Jak Paulina wraca z lekcji to powtarza mi wszystko czego się nauczyła, a trochę tego jest. Ma mała talent do języków, łapie szybko słówka. A co do samej szkoły, to miałam okazję poznać kilku lektorów, naprawdę wykształceni ludzie tam pracują. Teraz język to przyszłość, więc warto inwestować w jego naukę.

Gość Marinta
Z tego co słyszałam, to w http://www.lang.com.pl/ jest bardzo dobra szkoła językowa. Posiadają bogatą ofertę, w tym również kursy za granicą. Sprawdźcie, być może również dla was to idealne miejsce do nauki języka.

Gość gość
Ja chodziłam na kurs do Lincolna na chmielnej: http://lincoln.edu.pl/warszawa/. Mają bardzo dobry poziom, jest duży nacisk kładziony na mówienie a to bardzo ważne żeby przełamać bariery językowe przez taką właśnie praktykę.

Gość gość
w wsc mają z dojazdem zajęcia z native'ami

Gość gość
A co to za wsc? Gdzie są?

Gość Gitta
w wakacje i po wakacjach to ja polecam zdecydowanie Pi School - szkoła jest bardzo porządna, fajnie prowadzą zajęcia i co istotne można się nauczyć porządnie języka!