cytrynkalim 0 Napisano Sierpień 22, 2016 Witam. Staramy się z Mężem o dzidziusia, w sumie od niedawna.... Postanowiłam zainwestować w testy owulacyjne.... Robię je 2 miesiąc, Jestem 2tygodnie,półtora tygodnia przed okresem. Wczoraj robiłam test i wyszła kreska, fakt faktem nie jest on strasznie wyrazista ale też nie jest słabo widoczna, współżyliśmy i następnego dnia jak robiłam test owulacyjny i wyszła słaba kreska .... Co to może oznaczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2016 ze zbliżają się dni płodne. Ja na Twoim miejscu zamiast testów paskowych kupilabym mikroskop owulacyjny. Po prostu bardziej się opłaca bo kosztuje niecałe 90zł ale można go stosować przez 2 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 możesz polecić jakiś konkretny model? Jest ich kilka na rynku i zastanawiam się, który jest najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2016 Ja mam afrodytę i jest ok, zresztą zauważyłam, ze wiele kobiet ją stosuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2016 też to zauważyłam i zdecydowałam się ją zamówić. Mam nadzieję, ze u mnie też się sprawdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach