Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niebieskie larwy, dlaczego piszecie z gościa?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze takie pewne siebie, wypominające innym, że się nie logują, że pomarańcze itp. A teraz co? Same boicie się pisać jako niebieskie.

Gość gość
Komu by się chciało logować kochana. Wchodzę na kafe i piszę jak mam ochotę nie myśląc wiele o tym jak kto postrzega to że jestem gościem. Nie rozumiem twoich wywodów , jak lubisz się logować to się loguj, mnie się wydaje że więcej szczerych wypowiedzi jest anonimowych a zalogowane się bardziej pilnują, zresztą jak chcą wyrazić swoje prawdziwe ja to piszą niezalogowane. Czy to powód do wielkiego przeżywania? Bo ty najwyraźniej przeżywasz.

Gość gość
A gdzie ja napisałam, że lubię się logować? Nigdy nie byłam niebieska. Czytaj uważnie

Gość gość
To w czym problem w takim razie?

Gość gość
Jesteś tępa, czy udajesz? Jak ci się nie podoba mój temat, to idź obiad ugotować swojemu Januszowi i wyszoruj ryjem kibel. Od razu widać, ze niebieska, która stchórzył i pisze z pomarańczy

Gość gość
Odpowiem Ci na pytanie. Dlatego niebieskie pisza z gościa żebyś Ty miala zagadkę do rozwiazania i miała jakaś rozrywkę w swoim nudnym życiu. Oj jak Cie boli, że nie możesz wylać swojej frustracji.