olczi12345 0 Napisano Sierpień 25, 2016 Witam. Mam duży problem. Powinnam dostać miesiączkę 4.08.2016r. ale nie dostałam . Przed miesiączką byłam u P.Ginekolog i stwierdziła że miesiączka powinna być w terminie. Dostałam brązowe plamienie 12.08.2016r. i trwa do teraz.. :/ Nigdy w życiu nie miałam tak długiego plamienia. Kilka razy się zdarzyło że miałam 4-5 dni ale nie aż 2 tygodnie. Do tego dochodzi czasem ból brzucha i biegunka przez 3 dni :/ Proszę o poważne odpowiedzi ,gdyż jest to dla mnie ważne a staram się o dzidziusia.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2016 Warto by zrobić beta hcg aby sprawdzić czy jest ciąża jeśli nie ma to mogą być jakieś zaburzenia hormonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olczi12345 0 Napisano Sierpień 27, 2016 witaj. zrobiłam test ciazowy. jedna kreska wyszła prawidłowo a tam gdzie powinna sie zrobic druga było takie cos jak wgłębienie. Co to może znaczyć ? I czy mam powtórzyć test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Raczej powtórzyć wizytę u ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Kiedy byłaś bzykana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olczi12345 0 Napisano Sierpień 28, 2016 Przed wystąpieniem miesiączki.1-3.08 . Zrobiłam 2 testy. Na pierszym wgłebienie a na drugim nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach