Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajacypytanie01

Która kobieta lubi naprawde robic loda i który moment uwielbiają ?

Polecane posty

Gość zadajacypytanie01

mam pytanie do kobiet, ktora z was tak naprawdę bardzo lubi piescic oralnie swojego faceta ? Przykładowo kleknąć lu kucnąć przed nim ściągnąć zmysłowo bokserki i zacząć pieścić ustami nabrzmiałego penisa, tak po prostu bez zbędnych ceregieli a jeśli lubicie to, który moment lub element podczas tej zabawy sprawia wam największa frajdę ?

Gość gość
ja lubie, najbardziej lubie jak mi rosnie w ustach. Wiem, ze mojemu facetowi jest dobrze.

Gość gość
Kochająca kobieta dosłownie uwielbia robić loda kochanemu mężczyźnie. To dla niej namiętna, cudowna przyjemność. A robić dobrze można na tysiąc sposobów. Kwestia kreatywności, zaufania i oddania.

Gość zadajacypytanie
To ciekawe bo nurtuje mnie to dlaczego utarło się że kobieta tego nie lubi robić, a który moment lubicie bardzo ?

Gość gość
A co az tak bardzo cie to fascynuje??nie np lodzik tak nie rusza, a nie jedna probowala. Zawsze musze zadupczyc bo inaczej bym oc***al :) czemu tak wypytujesz?

Gość gość
Ja bardzo lubię a moment to wytrysk w ustach wtedy czuje jak pulsuje

Gość gość
Ja kocham swojego faceta strasznie żyć bez niego nie mogę. Loda nie lubię robić ale mu robię. Dobrze Ze leży wtedy bo nie widzi jak mi co chwile żołądkiem szarpie. Po czymś takim mam dość i w d***e mam juz inny seks z nim