Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad 90 osób z kafeterii ma postawione zarzuty ws stalkingu Noxelii

Polecane posty

O ile się nie. Tyle, to ty wtedy nie przyjechalas bo z majkai z tylko problem choć mówiłam ze moi są przyjaźni i możesz ją zabrać do mnie. :-) Kursujące już bierze, bo zaczynaszklamac. Norma

Gość gość
ocho maryna z bojanowo dostala cieczki bo ktos onazyl jej hipokryzje, ale czy to pierwszy raz? wcale nie, bo juz od dawna kazdy ta hipokryzje zna anielicy z bojanowa :D

Gość gość
piszcie dalej do jej rodziny!!!!!

Zaczelas gruBA doopa swigac w kwietniu. Czyli wg ciebie 2 lata to czas pomiędzy kwietniem a sierpniem? Z każdą bzdets do mnie pisalas, wiem jak jest, dlatego tak cię to boli, bo za dużo miIpowiedzialas,min jakmatke okradlas it.

Gość gość
Kciuk przynajmniej nie kłamie, nie to co Noxelia, ona prawde powie tylko jak się pomyli :D

Gdyby! Kuzwa pamiętała kiedy to mniej więcej było sama bym znalazła to w archiwum. Nie chciałaś ?Ze strachu psa zostawić z ogrem, ale do mnie go zabrać też nie. Jakbym była taka zła to już bym za to zło zaplacila,a póki coOtylko mi się powodzi, więc chyba to klarowne, kto tu sciemnIA i jest taki be. Uciekam.Nara

Gość gość
Do Noxelii właśnie wraca to co wcześniej zasiała, taka prawda

Gość gość
Jestem Anna Marciniak,pseudo Martva, Noxelia, NoxAnielica, morticia everdark,nox anielica, shizuka hiou,Martva Kicia, Nox Vampire Princess, mieszam w garze oczy szczurze, i truchło moich chomików! Robię z nich wywar aby rzucić na was urok! Jestem wiedźma nauczył mnie tego Sang i jestem wampirem!! Odchudzałam sie dla Alberta które wyjechał do Anglii i mnie zostawił więc rzuciłam na niego urok i usechł mu siusiak! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! zACZARUJE WAS WSZYSTKICH! JESTEM LEPSZA OD SZAREJ MASY MIMO IŻ CHODZIŁAM DO SZKŁY SPECJALNEJ!

Gość gość
Była złość teraz jest ciumkanie że nerwy zszargane przez cud miód Witusia... żałosne :o

Gość gość
ale się uśmiałam z tą ładnością kciukiem aż mnie bebechy bolą

Gość gość
daj screena noxelia, zobaczymy kto ma racje

Gość gość
Jestem wampirzyca i wypije wam krew!!! Jam Anna księżniczka nocy!!!!

Gość gość
Mizantropia dziś Masz szczęście że masz w związku macieja który siedzi pod twoim kapciem. xx Lepszy pantofel niż damski bokser. A swoją drogą miałaś tu już więcej nie wchodzić. Tak się zarzekałaś że już nigdy więcej, a zaś tu wlazłaś :O Niech cię dojeżdżają, wysyłają priwy... wisi mnie to. Tylko już nie bierz więcej nikogo na litość, bo to już nudne się zrobiło

Maciej pod kapciem. Ne każdy spokojny facet to pantoflarz,nie każdy z traumami to bokser. Ale ty tego nie zlapiesz. Pozwalasz psa tłuc byle tylko mieć żreć i kogoś do roochania. Nawet jak cię bydlę spizga to biedny pies musi robić w kuwete boOtobie głupio wyjść. Nie powinnaś mieć aniIjednego futrzaka boOjestes takim samym bydleciem jak ogr z podstawowymi potrzebami jak żarcie j****ie spanie zero głębszych emocji. Moje zdanie. Nara

Gość gość
ja bym wam radziła wierzyć kciukiem bo co powie to dużo się sprawdza ja z noxelią kiedyś miałam kontakt meilowy i to kłamczucha

Gość gość
Jak leżałam pół przytomna i swego czasu blagalam zebyc przyjechala to olalas szukajac pretekstow do klotni byle nie pomoc, xx A co miała zrobić Kciukiem? Napie.rda.lać się z ogrem? A jakiej pomocy ty bredzisz, jak pomocy tej prawdziwej ty od nikogo nie chcesz...> Wieź już przestań tu wszystkich wkurfiać, bo wszystko masz na własne życzenie. Jeszcze tego by brakowało, aby ktoś tracił czas i kasę na dojazdy na Ciebie :O :O

Gość gość
Noxelko pamietasz jak Wit cie wyrzucil z Majka na bruk i oddalas ja matce, zrobilabys wszystko dl niego

Gość gość
Jakby nie bylo,Kciukens jest z facetem,ktory jej nie krzwydzi,nie bije,nie poniza,nie zmusza dok******a,zna jej rodzine,ktora go lubi mieszka z nia i ona nie musi go ukrywac,pomaga jej,gotuja razem sa przyjaciolmi..

Gość gość
Anka twoim JEDYNYM PROBLEMEM.Jest DAMSKI BOKSER.

Gość gość
Ot Ania sama się przyznała:"Jak leżałam pół przytomna,,," - Witowaba sie wkurzyła bo zupa była za słona?

Gość gość
Bardzo dobrze że do ciebie nie przyjechała. bo zawracasz wszystkim doope. Sama nie wiesz czego chcesz, bo ryju dalej chcesz dostawać, więc jechanie do ciebie to strata czasu. A wyków i słuchania jak ty jesteś biedna, wysłuchiwać nikt nie będzie bo niby dlaczego? Dobrze że ciebie olała. Też bym tak zrobiła.

Gość gość
gość dziś Bardzo dobrze że do ciebie nie przyjechała. bo zawracasz wszystkim doope. Sama nie wiesz czego chcesz, bo ryju dalej chcesz dostawać, więc jechanie do ciebie to strata czasu. A wyków i słuchania jak ty jesteś biedna, wysłuchiwać nikt nie będzie bo niby dlaczego? Dobrze że ciebie olała. Też bym tak zrobiła. xx To niezbyt dobrze o tobie świadczy. Obojętność to zmora dzisiejszych czasów, bo zwyczajnie wygodniej jest nic nie robić a czasem nawet najdrobniejszy gest jest na wagę złota.

Gość gość
popieram że dobrze kciukiem zrobila nie jadąc do niej, jaki gest? skoro ona żadnej pomocy nie chce?:D lubi być bita to w czym jej pomagać? w pocieszaniu po okładaniu przez torpede?

Gość gość
gość dziś popieram że dobrze kciukiem zrobila nie jadąc do niej, jaki gest? skoro ona żadnej pomocy nie chce?smiech.gif lubi być bita to w czym jej pomagać? w pocieszaniu po okładaniu przez torpede? xx A mnie się zdaje, że nie lubi i pomocy jednak oczekuje, tylko być może mniej inwazyjnej niż wy byście chcieli.

Sama zaczęłas dziś. Pierwsza z kłamstwem we mnie uderzyła i dziwisz się,że ci bolesnA prawda odpowiadam?

Gość gość
To niezbyt dobrze o tobie świadczy. Obojętność to zmora dzisiejszych czasów, bo zwyczajnie wygodniej jest nic nie robić a czasem nawet najdrobniejszy gest jest na wagę złota. xxx Tu o nie obojętność tu chodzi, ale o to że ona pomocy od nikogo nie chce. I tak zrobi po swojemu. To po co ja (np.) miałabym po raz kolejny wysłuchiwać a tym że ją zlał, poniżył itd. Po co mam się denerwować, przeżywać to wszystko, jak ona ma na mnie tak na prawde wylane. Każdy by się w końcu wkórfił. Ile lat można to wysłuchiwać? Ma co chciała. Tak to widze.Można pomóc jedynie tej osobie, która z tej pomocy skorzysta. Inaczej to zawracanie innym doopy

Gość gość
Pisanie nic nie daje, te kobiety tego nie odczytuja! A Zietkowski nie wydaje sie godny zaufania :o

Gość gość
mniej inwazyjnej? Ponad 20 osób chciało jej pomóc...ten serial się ciągnie od lat...jest od niego uzalezniona a taka osoba musi najpierw to przyznać sama przed sobą. Inaczej zawsze będzie odtracala pomocna dłoń. Izka widać ma to wszystko w dupie czy noxa jest katowana czy nie. Przyjaciółka za dyche

Ja obojętna nie byłam ale każdy widział, że za chęć jakiejkolwiek pomocy dostawalam w ryj, ile razy chciałam przyjechać, to nie, innym razem, ostatnim razem już byłam gotowa miałyśmy wywaoic jego rzeczy zmienić zamki to nie boOwitus będzie zły na mój widok co z tego ze noc wcześniej ja pobil ponizyk i poszedł Ne wiadomoOgdzie..