Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłbym gołymi rękoma...

Polecane posty

Gość gość
Zgodzę się że religie wszystkie to bzdety oprócz Religii katolickiej w której jest Bóg . Amen.

Gość gość
Gdy prawik nagrywał swoje filmiki to jego podpis byl pod spodem. Wiadomo bylo ze byl autorem swoich filmów. Tutaj autorem jest Hisol , czyli Hisol go nagrał ?

Gość gość
Nie dziwi mnie to że się spociles diabły tak mają, wiecznie się piekla i jest im okrutnie gorąco

Gość gość
A moze Slowianin jest dobry a wam sie wydaje ze jest zly. Slowianin czekam na odpowiedz , pytanie wyzej ktore ci zadalam.

Gość gość
Idź diabelku naładować baterie bo jutro trzeba znowu kogoś poparzyc

Gość gość
Religia katolicka w wiekszosci bzdety :)

Gość gość
Slowianin to kobieta :) nie wiedzieliscie ?

Gość gość
gość dziś - Ten filmik był na facebooku a ja go skopiowałem na mój kanał aby pokazać go wam.xSam mam psa i żyje już 13 lat. ;) Nigdy bym go nie skrzywdził.

Gość gość
2:50 jasne, wszystko jest możliwe może nawet to była z jego strony taka prowokacja, ale i tak bym tego nawet nie zrozumiała..szkoda by mi było na to czasu i nikt normalny by tak nie robił..nie mówię, że jest zły on sam to dobrze wie a jak nie wie to się jeszcze kiedyś przekona bo takie jest życie

Gość gość
Hisol uciekl bo to on zabijal te psy. Jest jego podpis pod jutube

Gość gość
Religia katolicka to jedyna prawdziwa religia:) Bóg jest jeden i on nas kocha

Gość gość
gość dziś - Pisałem wcześniej gdzie ten filmik znalazłem.Hejterom dziękuję. ;)

Gość gość
Hahah jak jest kobieta to do potęgi głupia:)

Gość gość
Po co nam pokazales te psy? Zeby bylo nam przykro? Przeciez wiadomo co sie dzieje na swiecie. Masz przyjemnosc Hisol oglądania tego? Po co to rozpowszechniasz. Daj na policje ten film a nie tutaj albo przekaz ochronie Zwierzat a nie tutaj.

Gość gość
2:56 slowianin miałeś wziąć leki cymbale !!

Gość gość
Hisol ty chyba nie wiesz kto to hejter. Jestes tutaj kilka dni dopiero prawda?

Gość gość
gość dziś - Gorsze rzeczy trafiały na to forum. ;)Film i link został usunięty aby nikt już się nie gorszył tym co on zawierał. ;)xgość dziś - Wiem co to hejter bo już zostałem ładnych parę razy obrzucony kupą. ;)

Gość gość
Slowianin dlaczego uciekles ? Dlaczego boisz sie konfrontacji ze mna? Chvialam pogadac a ty sie boisz normalnej rozmowy? Tak jest jak pisza? Ze jestes kobieta? Uciekasz z tematu jak ci cos nie pasuje ? Jak ktos bez kłótni ma ochote cie wysłuchać i zrozumiec? No prosze, pogadajmy.

Gość gość
ktoś męczył zwierzaki?,obciełabym suuce palce jakbym była blisko ,mogę nawet podsiedziec za to ,agresywna jestem dla agresywnych

"A moze Slowianin jest dobry a wam sie wydaje ze jest zly. Slowianin czekam na odpowiedz , pytanie wyzej ktore ci zadalam." x Powiem ci krótko - nikt nie jest winny, i nikt nie jest niewinny. Jeśli ktoś uważa inaczej kłamie, jeśli ktoś mówi - ten bóg jest czysty, nieskalany, bozia jest czysta jak woda - kłamie. Tylko mądrość jest czysta, tzw źródło mądrości - to jest prawdziwa woda życia, wieczne źródło niezwiązane z religią bo słowa czy historie ludów nie są jej potrzebne. Nie można grozić ludziom potępieniem, jakim potępieniem? Gdzie? Dlaczego kładę nacisk na hinduizm, buddyzm czy one nie mają nic do powiedzenia?

Gość gość
gość dziś - Jak pójdziesz siedzieć to powołaj się na tą ksywkę. ;) HisolxNikt cię nie dotknie. ;)

Gość gość
Hisol obrzucenie kupa to nie jest hejt. Musisz zrozumiec , ze wrzucanie tutaj takich filmikow jest nie fair, poniewaz nie kazdy chcialby to zobaczyc a mimo woli widzi. Zawsze unikalam takich rzeczy a ty zmusiłes nas do ujrzenia tego wiadra i podpisu filmiku. Jestes od kilku dni a juz takie rzeczy robisz. Ktos napisal ze jakby wiedzial co to jest to by nie otwierał wogole. Teraz ludzie nie beda mogli spac. Moze powinienes przeprosic niektorych bo niefajne to bylo

Gość gość
Tez jestem agresywna dla agresywnych. Kto meczy zwierzeta i dzieci i wszystkich to bym jaja własnymi rekami wyrwała w chuj

Gość gość
gość dziś - Powiedz mi jedno. Czy mnie ktoś kiedykolwiek tutaj przeprosił za swoje zachowanie? W kilku tematach po prostu ktoś mnie nie zrozumiał i zaczął sączyć jad. ;(xDo teraz od żadnej z tych osób nie usłyszałem nawet słowa..

W każdym z nas jest dobro i zło lecz nie w każdym jest mądrość. Ja nie stworzyłem tego świata, tych religii, całych epok i czasów.

Gość gość
Jak sie facetowi jaka wyrwie to juz bedzie spokojny do konca zycia. A tej j*****j dzifce z filmiku to bym galy wydlubala i nabila na pal i wrzucila do tej j*****j rzeki. Niech k***a zobaczy jak to jest topić sie w rzece

Gość gość
słowianin fnw - Mogę jedynie przeprosić ciebie bo poniosło mnie i nie powinienem ci narzucać swojej wiary. ;)

Gość gość
Slowianin 3:05 z tym postem sie zgadzam z toba :)