Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłbym gołymi rękoma...

Polecane posty

A ty pani czkwaka zamknij mordę bo nie jesteś buddystką ani nikim kto wyznaje religie dharmiczne, a tam zabronione jest krzywdzenie kogokolwiek nawet muchy. Z tego co czytałem wierzysz w żydowskiego bożka który jest o wiele gorszy niż dziewczyna z filmu.

Jak dla mnie jesteście tacy sami jak ona. Pewnie i ja jestem taki jak ona ale ja mam chociaż tyle rozumu aby się do tego przyznać.

w żydowskiego bożka czyli kogo?? ja od 13 roku życia mam inną religię, ale to nie jest kwestia religii tylko jednej wielkiej macierzy... to wszystko to jest wspólny świat, nie jest czyjś, każdy jest wolny, nie ma niewolników, nie można traktować zwierząt jak własność, to są wolne istoty! a taki pies może być lepszy niż człowiek, pod względem - inteligencji, genów, emocji

Gość gość
23:30 To wierzysz w jakiegoś innego Boga;)

nie jesteśmy tacy jak ona, bo w nas rodzi się oburzenie i złość, to jest zdrowe, poczucie niesprawiedliwości, agresja, mściwość, a szmacisko zabiło niewinne istotki bez powodu :( mogę się modlić o cierpienie na nią zesłane to nie grzech :) kto krzywdzi najsłabszego, ten spotka się z gniewem najsilniejszego 🖐️

Gość gość
słowianin fnw - A kim jest te żydowski bożek? Może jest podobny do katolickiego Papież, Maryjka i jeszcze kilku innych świętych którzy nie mają nic do gadania w niebie. ;)

Gość gość
"Bądźcie miłosierni, jak Ojciec wasz jest miłosierny" Łk6,27b-28.35b.36 Za podłych ludzi trzeba się modlić.

Gość gość
słowianin fnw - Z początku brałem cię za inteligentnego człowieka... Jednak myliłem się i jesteś tak samo głupi i naiwny jak reszta ludzi wyznających twoją wiarę.xUważaj na to co mówisz bo urazisz kogoś kto jest cię w stanie zgnieść ja muchę.

Gość gość
Może was to w jakiś pocieszy, ale dziewczynę złapano. To było w Bośni

Gość gość
gość dziś - Miło to słyszeć. ;)

Zamknij morde hisol - pajacu wierzący w zmyślone bożki i trójce. Twój bożek jest przegrany. Co ty jesteś w stanie? Ani ja nie jestem ani ty bo piszemy przez monitor. Bośnia? Kraj wojny i debilizmu. I co jej zrobili? Nic.

Gość gość
Ale film ma juz dobre pare lat.

Ja swojego Boga nie urażam tylko twojego hisol, twój bóg to sracz. Twój bóg jest przegrany. Jakoś nie pomógł żydom podczas drugiej wojny i takim jak ty przemądrzałym też nie pomoże.

Gość gość
No wlasnie,dostala jakas kare?Bo jesli za mloda na wiezienie,to mogli ja przynajmniej zamknac w wariatkowie,gdzie by byla bita,gwalcona i upokarzana,zeby miala traume do konca zycia.

Gość gość
Hisol musiał mieć pretekst, żeby zostać na kafe:D

Gość gość
I przez to zje/bane zycie.

Gość gość
słowianin fnw - Byś się zdziwił matole kogo obrażasz. Różnica pomiędzy moją a twoją wiarą jest taka że nie mam tej masy zmyślonych bożków którą posiadają katolicy. Przeczytaj stary i nowy testament a może wtedy twój malutki móżdżek zacznie działać prawidłowo bo jak na razie widzę że obrażasz własnego Boga.

Straszni tu ludzie piszą, ja tu jestem najbardziej rozsądny ale na głupotę nie ma lekarstwa. Żaden bóg ani żadne nic na głupotę nie pomoże.

Hisol kto ma trochę czarnego sarkazmu w sobie i bystrości umysłu zastanowi się co ja piszę? Mój bóg lepszy od twojego? Pojedynek na bogi? Nie, to musi być żart - tak właśnie jest - to żart i prowokacja. Jedyne do czego podchodzę bardziej poważnie to księgi buddy i hinduizmu. I widzisz też można by się kłócić o ich bogi i postacie które tam są ale tam jest coś więcej niż tylko bogi. Może kiedyś przejrzysz na oczy.

Gość gość
słowianin fnw - Skończyły się argumenty pustaku? Więc zamilcz i więcej się nie odzywaj.xbrokeninside87 - Nie wchodź tam. ;(

Gość gość
"Ta osoba jest anonimowa i nie wiadomo kto to. ;( Kazali mi udostępniać to działam." Mitoman Hisol :D Prawdziwy bohater :P

Gość gość
słowianin fnw - Wtedy kiedy ty przejrzysz na oczy będziesz w drodze na potępienie.

Gość gość
gość dziś - Kolega dzisiaj to udostępnił. ;) Nie sprawdzałem nigdzie ile to nagranie ma lat.