Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłbym gołymi rękoma...

Polecane posty

Gość gość
45 ? :) no gdzies tak :) guma Donald ? Tez znam ;) milej nocy

Gość gość
gość dziś gladiator jesres ugotuj se obiad golymi rencami ,bedzesz wiedzial naco cie srac ,jak myslisz ze jestes wielki to tylko dlatego zes gupi i nacpany chcesz w rya jusz czy na macie ,gupku pamietaj ze zyce toba o ziemie i podniose cie niejeden ras chsesz w ryja? A ty bedziesz chyba musiał jeszcze raz do podstawówki isc nauczyc sie pisac. A juz myslec jak Slowianin to naprawde ci daleko :)

Gość gość
Slowianin glupi nie jest i tez mysle jak on ze diablow nie ma :) on logicznie mysli i dlatego kazdy brak logiki wyprowadza go z równowagi.

Gość gość
A mi tam nikt na kafe nie przeszkadza :) istny cyrk i tak jest fajnie , kazdy cos tu wnosi :) ja podobno mam dobry wplyw na nerwuskow ;) pa

Uważam że jestem wielki. Nie tylko ja jestem/byłem wielki. Ktoś wielki to ktoś kto roztacza nad sobą wyjątkową, interesującą aurę, dla wielu aura jest diabelskim przymiotem ale każdy ma aurę. No i ja mam właśnie wielką aurę. Nie zawsze aura jest dobra, dobra aura jest wtedy kiedy nie ma tendencji do złych zachowań, zła jest wtedy kiedy jest tylko zła aura z tendencjami do dobrych zachowań - warto się tego nauczyć - po tym poznaje się ludzi. Dlaczego nazywasz mnie transem? Nie wiesz że kobieta jak i mężczyzna to nie ciało? Że kobieta może przeniknąć mężczyznę i na odwrót? Że aura kobiety jest bardziej plastyczna, foremna i wypełnia większość otoczenia w jakim żyją cywilizowani ludzie? Że to kobieta jest być może bogiem? Jeśli miałoby dochodzić do samoistnych zapłodnień okazałoby się że mężczyzna nie jest na nic potrzebny, i gdyby rodziły się same kobiety świat wstąpiłby w nową erę. To są oczywiście tylko teorie.

Niestety ale jestem głupi, jestem czasem tak głupi jak dziewczynka, jak naiwna Śnieżka która kilka razy wzięła to samo jabłko choć przecież wiedziała jakie są skutki. Pięknie przedstawili ten morał bracia Grimm.

Gość gość
Teorie wsadz sobie w doope. Jesteś zaklinowanym Tttrrrrrraaannsseem. Zaklinowanym we własnym ciele i tak już pozostanie i NIE MASZ na to wpływu Tttrrrrrraannnssie, bo natury NIE oszukasz, a jedynie w swoim chorym umyśle tworzysz sobie chore teorie, dla samousprawiedliwienia TTTrrrrrrAaaaNnSsssIe.

Gość gość
słowianin fnw - Teraz ci się dostanie. ;(Zostawię ten temat jeszcze na tę noc a potem poproszę o usunięcie redakcje. ;)

Gość gość
Swoimi odchyłami możesz zaimponować, tylko sobie podobnym, a ten twój wylewny bełkot jest dobry dla naiwnych, którzy mogą się na to złapać. Czyli im więcej tego twojego PUSTEGO bełkotu, tym więcej PUSTAKI mogą się zachwycać, bo rozeznania nie mają.

słowianin fnw dziś - rozumiem (uwielbiam godzinę w której dziabnąłeś "wyślij odpowiedź - Bóg jest z Tobą, obserwuje chyba) jednakże ciężko mi się z tym pogodzić. ;) Może krótkie, dyskretne, męskie w 100 procentach, niby przypadkowe muśnięcie się ustami, które dopóki ktoś nas nie zauważy, pocałunkiem nie będzie? ❤️:D A tak poważniej - szanuję. Odwalasz tu kawał, dobrej roboty. :D

Gość gość
Czy już byłeś baletnicą? Czy dopiero będziesz? Ahahahaha, ale to potem nie, no potem będziesz miał wybór. Twój Matrix. Eheheh.

Mon, jestem sobie... mały miś, duży miś. Pocałunki hmmm. Widziałeś film "Utalentowany pan Ripley"? Jak Włosi podchodzili czy nadal podchodzą do męskich pocałunków? Nie tylko Włosi ale i Sycylijczycy i okoliczni. Na powitanie całują się jak kobiety, po prostu i nikogo to nie dziwi oraz często obejmują się. Heteroseksualni mężczyźni potrafią się pocałować i nic. Taka kultura po prostu. Zresztą Włochy to kolebka homo słynny duet Dolce&Gabbana i reszta klasyków. Fajnie ale ja bym się chyba nie odnalazł.

Gość gość
Koorva nie mogę tego czytać. Tfu

Gość gość
Ty się cały czas zapominasz i wkładasz język w odbyt przyjaciela, a potem balet. Ahahaha. Tfu.

słowianin fnw dziś Jasne, że tak. ;) Można też, trzymając się za ręce i dyskretnie, po męsku całując - zrobić fotę tej nieświadomej niczego, biegnącej gdzieś "Agatce", po czym zastanawiać się czy też tutaj zagląda i dlaczego wybraliśmy siebie, oraz życie pod prąd, a nie ją ? :D [pewnie zagląda, pierdole - nie narażam się] :classic_cool:

Moim zdaniem kafe normalnieje. Na odchodne powiem wam na primo tematu co sam uważam o psach. Otóż są w tej rasie osobniki wdzięczne i żałosne, takie które faktycznie wyrzuciłbym do rzeki i takie którym dałbym własne łóżko. Dlatego nie warto krzyczeć o coś z czego mogłoby dojrzeć tak naprawdę wielkie nic. To jak z aborcją, krzyczą krzyczą że nie, a później dojrzewa jakiś zjeb i już chcą się go pozbyć.

Gość gość
Że ty liżesz swojemu to nie znaczy że inni tak robią, nie sądź innych wg siebie.

Gość słowianin     fnw
Ja liżę tylko swojemu tacie :classic_cool:

Gość gość
O matko cala nic pisaliscie? Daliscie rade?

Gość gość
Słowianin to 92 mongoły

Myślałem tak sobie i stwierdziłem że szkoda mi tych szczeniaków jednak, a to dlatego że owe psy mogłyby być mądrzejsze od was katole i inne. Tak, pies jest mądrzejszy od człowieka wierzącego.

Gość gość
Cio?