Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłbym gołymi rękoma...

Polecane posty

Gość gość
Dobra, dobra mitomanie. Miałeś odejść z kafe.

Gość gość
Hisol masz tu stary filmik. Działaj :D Run Forrest, run!

Gość gość
Hisol widziałam ten filmik jakiś tydzień temu i znajomy mi powiedział że już ponoć ja złapali...i popieram, sama bym ją z tego świata pogonila, ktoś tam wcześniej napisał, że skoro chciałbyś zabić człowieka w imię zwierząt to jesteś gorszy od tej laski...heh co za idiotyzm, czy ona zachowała się jak człowiek? Takie gówno nie ma prawa chodzić po tym świecie i oddychać tym samym powietrzem...ludzie są pojebani ...widzieliście artykuł co prawa na pudelku ale to autentyk jak koleś zabił małżeństwo i zaczął wpieprzac ich twarze i podbrzusze? Miał zdaje się 17lat ... teraz na dniach to miało miejsce ... to są ludzie ? Dajcie spokój..czasem mam wrażenie, że ktoś takich psycholi tworzy celowo i wpuszcza do naszego świata bo to nie jest możliwe, żeby takie osoby się rodziły miały normalne rodziny i nagle beng coś takiego ... tym bardziej że u gnojka w organizmie nie znaleziono żadnych narkotyków i trudno było go "zabić " twierdzi że ma nadprzyrodzona moc ..z normalnego chłopaka, który uprawiał sport i miał normalna rodzinę ponoć w ciągu kilku tygodni stał się potworem kanibalem..wytłumaczcie mi skąd to się bierze ?

Hisol jest taki sam jak ona, tylko że ona woli zabijać zwierzęta, a ten ludzi, to taki brzydki mnich z inkwizycji, tak mi się kojarzą tacy ludzie którzy grożą piekłem.

Gość gość
Cichy nie znaczy dobry. Uśmiechał się do ludzi i żył swoimi fantazjami.

Gość gość
gość dziś - Odejdę a teraz koniec z grzecznością. Po prostu p*****l się. ;)xgość dziś - Ty też się p*****l. ;)xsłowianin fnw - Idź p**do być cię p*****lnął to może coś by ci zaiskrzyło.xgość dziś - Dziękuje. ;) A teraz uciekaj z tego forum zanim głupota tych ludzi cię zniszczy.

Dam wam dobrą radę - nie ufajcie ludziom o których nie jesteście przekonani że ich kochacie, nawet gdy ich nie znacie. Bowiem uczucia płynące prosto z serca nie mogą się mylić, a nawet jeśli to tylko by się czegoś nauczyć.

Nie rozmawiajcie z hisolem, to moher, czuć głupotę religijną na kilometr. No chyba że jesteście tacy sami, wtedy nastąpi reakcja chemiczna, połączenie dwóch podobnych składników z których wyjdzie to samo.

Gość gość
1:39 to ja pisałam to chociaż będą pod jakąś konkretną nazwą... Slowianin skoro usprawiedliwiasz to że jak psy nie dostaną pokarmu to i tak pozdychaja więc należy im ulżyć to czy byłbyś w stanie np swoją matke tak potraktować gdyby np umierala na raka ? Udusilbys ja poduszka czy co ? Skoro i tak dla niej ratunku nie ma to po co ja męczyć...poza tym co ty k*****a za przykłady dajesz gęś do psa ? Miałeś kiedyś psa? Ale nie takiego na talerzu tylko takiego który czeka na ciebie po pracy już pod drzwiami, który rzuci się na kogoś gdy ten cie zaatakuje..psy są nawet wykorzystywane w policji. Serio gęś jest az tak podobna do psa ? Ja rozumiem że Żydzi lubią wpierd...gęsi ale co w związku z tym ? Psy też lubicie ? A od wiary katolickiej się odp*****l nic ci do tego .

Gość gość
I od kiedy to słowo "moher " jest obraźliwe? Odkąd tak sebixy na ławce powiedzieli ? Kurwa ..jaki ty jesteś żałosny, co cię tak boli, że ludzie wierzą, a w sumie sorry nie wierzą a wiedzą, że istnieje ..pytam się k***a co ci do tego ? Nie wp*****laj dzioba wszędzie tam gdzie cie nie chcą. Ps sorry wszystkich są słownictwo ale ja się nie patyczkuje z czubkami i c**euszami trzeba ostro jak widać:)

Posłuchaj głupie dziecko, to ty porównujesz psy do ludzi. Co to za przykład porównywać chorego, dorosłego człowieka do ślepego, nic nie znaczącego szczeniaka? Pokaż mi zapis w historii kiedy to zwierzę w regulacjach prawnych jest traktowane wyżej niż człowiek. Mówisz o żydach, napisałem wyraźnie czytać nie potrafisz??????? To w związku z tym że oni sobie robią rytualne zabijanie zwierząt dla rozrywki w swoim państwie bo im tak nakazał jahwe w którego ty tępy katolu wierzysz, a niby to bronisz zwierząt. I nie tylko oni tak robią. JUŻ ROZUMIESZ TĘPAKU CZY PIERWSZY RAZ DZIŚ SŁYSZYSZ O TAKIM CZYMŚ?

Gość gość
Jeżeli już tak kretynie przypierdalasz się do regulacji prawnych to jebana cioto zwróć uwagę że zabijanie a nawet zwykle znęcanie się nad zwierzętami "domowymi" jest karalne więc nie pierdol farmazonow tępa strzało i nie pisz mi z capsem ulomie pierdolony. Jebie mnie co Żydzi robią ja zydowka nie jestem i kurwa dobrze mi z tym ale od mojej kurwa wiary się odpierdol bo chuj ci do tego

Gość gość
I sam k***a nic nie znaczysz p********y łomie dlatego jesteś sam jak palec i gnij k***a !

Każde państwo inaczej traktuje psy. Jeśli dla kogoś dużo znaczą to jego sprawa. Poza tym na filmie była przedstawiona tradycja od pokoleń praktykowana.

Gość gość
Wiesz co dawniej było uznawane za tradycje ? Chore dzieci zaraz się zabijalo niepełnosprawność nie miała bytu na tym świecie, ciesz się, że te lata minęły bo już byś k***a internetu nie zobaczył

Gość gość
słowianin fnw dziś - Kopiuj, wklej z jakiejś żałosnej strony.xsłowianin fnw dziś - Wiesz kiedyś przyjdzie ten czas kiedy to wszystko szlak trafi i wtedy zobaczysz kto miał rację. ;) Tobie pozostanie już wtedy jedna możliwość. Gorzko zapłakać nad samym sobą ;)

Ja mam czyste sumienie, nie krzywdzę zwierząt i nie popieram tego. Topienie miotu to nie przestępstwo jeśli jest uzasadnione. Ale za to ty wyznajesz coś co popiera krzywdzenie zwierząt więc nie rozumiem co ty chcesz od tej dziewczyny? Powinnaś przed nią klęknąć jak przed swoim bogiem który kazał robić tak samo.

Gość gość
Slowianin p****ało cie k***a ? Od kiedy w chrześcijańskiej wierzę nakazuje się nam w imię tradycji zabijać zwierzęta? Ja nie kumam czy ktoś tu k***a na tym forum wyznaje coś co tego nakazuje?

Gość gość
Hisolku drzwi psychiatryka kafeteria dla ciebie zawsze są otwarte:) Bez takich jak ty, przemysław, słowianin i oszkaa to miejsce umiera. Jesteśmy otwarci na ludzi z zaburzeniami. Cieszymy się, że jesteś z nami:) Ordynator.

Gość gość
słowianin fnw dziś - Proszę cię matole przeczytaj Biblię....xŻydzi składali ofiarę z baranka.... Nie ryj mi bani swoim pierdol/eniem bez sensu. ;)

Hisol - nie wydaje mi się abyś miał wiedzę na temat tego co jest na końcu więc po co się mądrzysz i grozisz skoro dobrze wiesz że NIC NIE WIESZ. Możesz sobie tylko teoretyzować jak każda wymyślona religia. I kto tu robi z siebie debila? Ja? Nie, oczywiście że ty i tobie podobni. Inkwizycja od siedmiu boleści się znalazła.

Gość gość
Hehe nie popierasz nagle zabijania zwierząt? Tabletki zadziałały ? Stanąłes ewidentnie w opozycji do tego tematu a teraz kurwa co złego to nie ja... fałszywa gnida. Ale spoko przecież to tylko ślepe głupie nic nie znaczące psiska...żeby ci kiedyś tak dziecko nad tobą własne powiedziało ..stary głupi schorowany nawet nie kontaktuje ..a już z nim do wody !

Gość gość
gość dziś - Dziękuję. ;) Będę o tym pamiętał.

Ale po co tkwisz w chrześcijańskiej wierze? Nie widzisz że twój jezusiak przyznawał się do twojego boga, do obrzędów żydowskich? Więc suma sumarum popierasz to, nawet jeśli nie popierasz. Zerwij z tym jak z nałogiem, a poczujesz się lepsza i wolna. Są lepsze i mądrzejsze filozofie niż książki żydów.