Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłbym gołymi rękoma...

Polecane posty

Gość gość
słowianin fnw - Wiesz że Bóg wszystko słyszy a ty obraziłeś go kilkoma komentarzami? Powodzenia. ;)

Popieram do celów spożywczych jedynie i oczywistych jak zbędny miot. Nie popieram dla rozrywki, a twój bożek kazał właśnie dla rozrywki sobie robić ołtarze z mięsa bydląt. I co o tym powiesz? Podoba ci się taki bóg? Czy nie lepszy byłby ten hinduski który zakazuje krzywdzenia bydła i zwierząt?

Gość gość
Posłuchaj uważne słowiański czubku ..nie interesuje mnie jak się nazywa ktoś czy coś stworzyło, ważne jest to, że 10 przykazań nazywanych Bożymi działają w słusznej wierze i Ne powiem że do wszystkich się stosuje czego macie tu przykład, ale niektóre Czuby m.Inn jak ty tak na mnie działają..słyszałeś kiedyś o ojcu Pio? O tym jak mógł jednocześnie pojawiać się w dwóch miejscach w jednym czasie co zostało potwierdzone ? (Tak wiem ponoć da się tego nauczyć) ale jest mnóstwo rzeczy, których my zwykli ludzie nigdy tu na ziemi nie zrozumiemy , powtarzam ..nazwa tego co nas stworzyło nie jest dla mnie istotna jednak to co wiara katolicka daje biorę do siebie i działam podobnie jednak wiadomo, że każdy sobie wybiera według własnego sumienia to co naprawdę powinno się czynić a czego nie ..uważam, że zabijanie zwierząt w ogóle jest straszne, ale już psy to sorry wielkie dla mnie jak rodzina i co się z jego dusza po śmierci dzieje (wg wiary katolickiej NIC) to mnie nie interesuje , chce mu dać tu na ziemi blogie życie za to, że jest

Gość gość
Slowianin jesteś chorym fanatykiem i radzę ci zacznij brać jakieś leki bo to co ty tu już od dłuższego czasu wypisujesz podchodzi pod spore zaburzenia

Bo jak na razie to ja mam rację mówiąc że żadnej religii nie można wierzyć. Co złego jest w tej racji? Czy to nie mądre? Na pewno lepsze niż grożenie ludziom potępieniem. Zacofany moher.

Posłuchaj chory człowieku, masz szanse zmienić swoje wierzenia na lepsze. Porzuć tą dziewczynę z filmu przed którą klękasz bo jak na razie to ty jesteś GORSZA ode mnie. Ja nie wyznaje boga okrutnego lecz ty tak.

Gość gość
Slowianin mało czytałeś mało widziałeś..więc mało wiesz, wydaje mi się , że coś w życiu na maksa s*******iles i teraz nie dopuszczasz do siebie myśli, że kara cie za to spotka ... tak już jest z głupimi ludźmi... nawet były takie spotkania z kobietą, która zupełnie niczego nieświadoma (odnośnie tego co jej mąż wyprawial za jej plecami) wybrała się z dzieckiem i mężem na spacer, pogoda się spieprzyla i ona wraz z mężem dostali piorunem, on spalil się na miejscu a ona walczyła o życie będąc już jedną nogą na tamtym świecie, przeżyła śmierć kliniczna była nawet w czyśćcu gdzie spotkała własnego męża topiącego się we własnej s*****e (jak się potem okazało dwie panienki z brzuchami ja odwiedzily) ...ona z ateistki uwierzyła nie miała wyjścia..teraz jeździ po świecie i opowiada o wszystkim co najlepsze jej ciało całkowicie doszło do siebie

Gość gość
Topił się we własnej spermie, nie wiem czemu mi to zakodowali. A tak z ciekawości ty jesteś jakimś zielonoswiatkowcem czy jakoś tak że tak uparcie i bezczelnie wpierdalasz się ludziom w co wierzą? Zaskocze cie ale my katolicy nigdy nie zmieniamy stanowiska nawet jak nami miota taki diabeł jak ty i w tym jest nasza siła czego ty kretynie nigdy przenigdy nie doświadczysz i nie zrozumiesz :) żegnam cie i szczerze ci współczuję

Gość gość
gość dziś - Wiesz gdyby człowiek potrafił uwierzyć ale tak naprawdę bez najmniejszych wątpliwości to mógłby nawet góry przenosić. ;)xsłowianin fnw dziś - Z tobą nie mam już o czym rozmawiać. Obraziłeś samego Boga który ma wiele imion.

Ale dlaczego ty mi grozisz tępy moherze ze średniowiecznej inkwizycji? Ty śmiesz się nazywać rozumnym człowiekiem? Ty jesteś gnidą, tępakiem religijnym który wierzy w jakieś bajeczki nie potrafi odpowiadać na rzeczowe argumenty. Pytałem się ciebie która religia jest prawdziwa, jak to udowodnisz, chcesz wmawiać ludziom że nie mieli racji wierząc w inne bo tylko ty ją masz? Nikt jej nie ma. Jesteś tylko głupim moherem.

Gość gość
A najbardziej mnie śmieszy to że ty nawet nie masz powodu żeby komuś zmieniać poglądy bo katolicy nic złego nie robią tacy normalni a nie ci co już pod dewotki podchodzą..jesteś chory i to grubo, potrafisz tylko obrażać i powtarzać "ha! Mam rację " haha jakie to pyszne a zarazem żałosne..w*********j już spać i weź k***a te leki kretynie bo sama cie gdzieś zgłoszę

Ja wiem bardzo dużo. Nie napisze wam nigdy prawdy bo na nią nie zasługujecie. Prawdę mam schowaną dla wybranych. Choćby tylko jedno pytanie - jaką religie wyznaje siła wyższa? Czy siła wyższa nie ma prawa zakpić z każdej religii?

Gość gość
Dlaczego pod tym youtube jest napisane ze autorem jest Hisol hisolek ? Zauwazyliscie ?

Gość gość
słowianin fnw dziś - Naucz się szacunku bo przyjadę i osobiście cię go nauczę. ;) xKażda wiara jest inna lecz mamy tego samego Boga no może po za islamem. ;P Przyjdzie koniec i wtedy zobaczysz. ;)

Gość man  on  the  moon
Komu jeszcze, przeglądarka zamknęła się samoistnie zaraz po ujrzeniu "suka zabija szczeniaki"? :classic_cool:

Gość gość
Hisol- ja już nie wnikam komu łatwo uwierzyć komu nie, osobiście czuje, że ktoś nade mną czuwa i teraz kolejny przykład mam na to, że Bóg trzyma mnie daleko od takich p********h ludzi jak ten slowianin...gdybym na żywo poznała takiego człowieka to bym go zmieszala z błotem, zniszczyła..aż sam by się chciał przenieść na tamten świat, nienawidzę szczerze tych diabelskich zagrywek to są bardzo niebezpieczni ludzie, nawet na takich forach znajdą się Czuby i myślę , że w realu nie odbiegają aż tak bardzo od tego jakie pokazują tu swoje oblicze

Ja napisałem smutna idiotko że nikt nie ma racji. Że rozsądniej jest żyć mottem Napoleona "Że najdalej dojdzie ten kto nie jest niczego pewien". S********j.

To ty jesteś "diabelska". Fałszywa, popierająca zło boga, a uprawiająca dobro na pozór. To ja bym cię zniszczył w samoobronie bo widać że jesteś niepoczytalna psycholka bez krzty rezolutności.

Gość Goscktos
Slowianin chce pogadac. Kilka razy widzialam twoje wypowiedzi na necie. Powiem tak, nie chcialo mi sie czytac kazdej teojej wypowiedzi ale powiedz czemu klocisz sie z ludzmi ? Powiedz co myslisz o religiach. W kilku zdaniach i konkretnie, zeby bylo jasne , bo jeździsz po ludziach a wlasciwie niewiadomo o co chodzi. Pisalam na wieku tematach gdzie i ty byles. Przyznam , ze ani razu po mnie nie pojechales , nie wiem czemu no wlasnie. Napisz co myslisz o religiach i bogu i tak ogolnie co ci sie nie podoba :)

Gość gość
Hahaha padam że śmiechu:D czy wy wszyscy tu czytający widzicie absurd tego do czego ten cały slowianin dąży? On się czepia nazewnictwa religii haha ... k***a mać mam szczęście że mam świetnego faceta bo jakby mi takie g****o stanęło przed oczami to bym miała p********e ... mój nie wierzy w nic, ale coś ostatnio ma powiedzmy przeblyski bo dziwne rzeczy mu się przytrafiaja, zresztą całkiem dobre ... ale mimo tego, że nie wierzyl czy nie wierzy ..ja nie wnikam w to szczerze mówiąc..my się dogadujemy bo on jest z***biscie dobrym poukładanym człowiekiem a przy tym jak trzeba w obronie słabszego stanąć to w pysk strzeli.. a ten cały slowianin stara się wszystkich tu "oswiecać "

Gość gość
Pytam jeszcze raz . Hisol dlatego filmik jest podpisany Hisol hisolek ? Kto go nagrał ?

Gość gość
Zgodzę sie ze religie wszystkie to bzdety

Gość gość
Slowianin hahah jaki skromnis prawie jak u wróżbity Macieja :D fuuuuu stfuuu koniec marnowania mojego cennego czasu na pissde, która książki w łapie nie trzymała:) wiem że to Ja MAM RACJĘ i chuj ci w d**e