Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłbym gołymi rękoma...

Polecane posty

Gość gość
A ja sie zgadzam ze slowianiniem . Teraz nie krzyczy, teraz jest mily. Wystarczy dobrze podejsc do czlowieka i mozna spokojnie gadac

Gość gość
Hisol za co ty go przepraszasz? Gdzies ty go namawiał do swojej wiary ?:/ ty c**euszu...

Gość gość
Slowianin pisze sam ze sobą hahah ale jaja jesteś chory w chuuuj i chyba faktycznie jesteś baba bo widzę w jaki sposób jako podszyw piszesz ..

Gość gość
Haha hahahha mądrość? A na chuj ci ta mądrość przegrancu życiowy?

Gość gośćbunt
03.05 dzięki Hisol ,fajny jesteś,///////////a co do tego czy zle umieszczać taki film,brutalna prawda jest taka że tylko głosne mówienie uwrażliwi ślepych,ja nie raz robiłam awanture o sprzedawanie żywych poranionych ryb w torebkach foliowych gdzie się dusiły,ale jednostki nic nie zmienią ,wszyscy musza wyrażać bunt a nie zapakować rybę która ma taki sam układ nerwowy i czuje ból bo cipaa nie umie zabić na zapleczu ani nawet ogłuszyć ,a wy wszyscy nic nie robicie bo jesteście ignorantami,leclerc na jerozolimskich !!! w wawie męczy ryby w święta ,będę wam obrabiać dupę gdzie mogę świnie

Gość gość
Hisol ja ciebie nie przeprosze bo nie m za co. Ja na kafe kilka dni temu milo cie przywitalam. Teraz odwdzięcz sie i przepros za film.

Gość gość
Hisol podpisał film własnym imieniem. Dajecie tu filmy a i tak nikt z tym nic nie robi. Dajcie na policje. Co zwykly czlowiek zrobi?

Gość gość
Hisolek umawia sie z babkami na siłownię i taki jest fajny . Z babkami z kafeterii ;)

Gość gość
Z mezatkami sie umawia ;) z desperatkami . Co hisolku ? :)

Gość gość
Dajcie link do filmiku pośmieję się :)

Gość gość
ja już lubie hisola ,w prywatne życie innych wtrącają się baby o naturze przekupy kokoszy :-) albo zazdrośnik jeśli to facecik

Gość gość
Jest na pierwszej stronie. Hisol wrzucił link , poszukaj

Gość gość
Z tego filmiku nie mozna sie smiac

Ja w ogóle zauważyłem że są ludzie lub wręcz narody czy grupy etniczne o kłótliwym usposobieniu, którzy muszą się kłócić dla samego kłócenia. Nieważne o co: o ziemie, religie, o historię, o granicę, o wszystko, mojsze niż twojsze itd bo... kończyć nie warto A trzeba się z tego śmiać, śmiać się ze swoich religii, zwyczajów, tradycji, ktoś utopił szczeniaki? Przecież nic takiego się nie stało, trzeba nawet mieć humor wobec rzeczy poważnych, trzeba mieć. A gdy dzieje się coś złego walczyć... lub poddać się jak Korczak, iść posłusznie? Są też tacy ale niewielu ich jest. Każdy ma swoją drogę, nie warto potępiać nawet złych ludzi bo sami możemy się nimi stać nawet o tym nie wiedząc. Trzeba się z tego racjonalnie śmiać.

Gość gość
gość dziś - Też cię kocham. ;)xgość dziś - Przepraszam wszystkich za ten film. ;)xbrokeninside87 - Dziękuje Tygrysku. ;)xgość dziś - Niby kiedy i z kim? ;)xIdę z pupilem na spacer bo mnie męczy. ;P

Gość gość
Usunales film, przestraszyles sie. Ten twoj temat to byla glupia prowokacja. Takich rzeczy tutaj sie nie wrzuca. Musisz sie jeszcze duzo nauczyc

Gość gość
No i Slowianin potrafi byc mily i opanowany. On sam ze soba nie pisze. Ja zagadalam go po ludzku to i pisze jak czlowiek.

Gość gość
A dlaczego wy nie śpicie ?

Jestem przecież Winston Wolf - szybko myślę, szybko mówię, szybko działam. Jestem opanowany lecz nie lubię gdy ktoś mnie wyprowadza z równowagi.

Gość gość
Slowianin ile masz lat :)

Zrobiłem sobie odpoczynek od kłótliwych nocy na kafe ale widać brakowało kłótni i pozbycia się jadu. Gdyby każdy tak odreagowywał.

Gość gość
Hahahaha no ja zdazylam zauwazyc , ze rowniez lubisz jak sie z toba rozmawia normalnie nie atakując ciebie :)

Gość gość
Kurcze juz musze isc spac. Dobranoc i milych snow wam zycze :) wszystkim :)

Gość gość
gladiator jesres;-) ugotuj se obiad golymi rencami ,bedzesz wiedzial naco cie srac ,jak myslisz ze jestes wielki to tylko dlatego zes gupi i nacpany ;-) chcesz w rya jusz czy na macie ,gupku;-) pamietaj ze zyce toba o ziemie i podniose cie niejeden ras;-) chsesz w ryja? ;-)

Gość gość
Słowianin to głupia pała, zwykły przebieraniec. Trrrrrrrraaaannnsss upośledzony, którego powinni leczyć.