Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób które miały lub mają stulejke

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwe uprawianie seksu kiedy ma się stulejkę??? na forach są zdania podzielone więc nie wiem w co wierzyć ......

Gość gość
jezeli skorka odejdzie to mozna, jesli nie, to bedzie bolalo faceta, chyba proste??? nad czym tu dyskutowac?

Gość gość
moja stulejka jest tylko jak penis ma erekcje 100% wówczas skórka schodzi do połowy ale jak jest erekcja ok 70% to schodzi w całości

Gość gość
A jak jest w sprawach seksu??

Gość gość
Ee a nie mozesz jej sciagnac w stanie pol erekcji a potem dostac normalnej erekcji ze sciagnietym napletem?

Gość gość
tak robie ale jak mam pełną erekcję i ściągnięty napletek to czuję ucisk pod żołędziem a co do seksu to nie wiem ponieważ jestem jeszcze prawiczkiem :(

Gość gość
Kiedys gdzies czytalem na zagranicznym forum ze osoby z takim problemem powinny chodzic ze sciagnietym napletkiem w zwisie, dzieki czemu obwod napletka sie powiekszy i w czasie erekcji samoczynnie bedzie sie zsuwac. Ja takiego problemu nigdy nie mialem, ale chodze sobie na co dzien z tak sciagnietym napletkiem i rzeczywiscie obwod sie sporo powiekszyl.

Gość gość
ty ja nawet w stanie spoczynku nie mogę ściągnąć napletka

Gość alano77
Miałem stulejkę do dnia w którym postanowiłem się jej pozbyć. Poszedłem więc do gabinetu urologicznego. http://www.unimed.szczecin.pl/ I tam urolog wykonał zabieg, po którym stulejka stała się przeszłością. Polecam udać się do specjalisty.