Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w koleżance z praczy cz. 5

Polecane posty

Gość gość
Jeśli autorka wpisu z 18:29 nadal myśli, ze ktoś jej uwierzy, ze jest właśnie "tą", a nie trollem to jest w błędzie.

Gość gość
Moja by w zyciu takich rzeczy nie robiła, nie sadze by tu kiedykolwiek zajrzała, a gość 18.29 to taki łagodny troll. Ale niech pisze, poczytany :D

Gość gość
Macie racje dziewczyny, ze nie dajecie sie podpuscic trollicom. Ja sie kiedys dalam podpuscic takiej jednej piszacej na kaffee i skompromitowalam sie doszczetnie, nie mowiac o zlamanym sercu. Net to tylko uluda, jak ma cos byc, to tylko real. nie dawac sie trollom. PS. Niech zyje PiS!!!

Gość gość
Kiedy sie skompromitowalas ? Na tym wątku ? Napisz coś więcej

Gość gośćwariatka
To nic ja sie skompromitowałam przed nia a to dopiero porażka

Gość gość
Nie na tym watku, wczesniej. Stara historia. Szkoda szczempic ryja jak mawiał klasyk.

Gość Ta od A
Gość wariatka gdyby nie nadzieja to juz bym dawno odpuscila i miałabym spokój. Nie warto czasem żyć nadzieja bo dopiero mozna się rozczarować. Wrzucialm dzis zdjecia na fb to A. je polajkowala. I fajnie, miło tak ale nic więcej za tym nie stoi i na szczęście juz mnie to nie jara. Ona do mnie nigdy pierwsza nie napisze więc nie bedzie mi juz robila nadzieji.

Gość gośćwariatka
Jak polajkowala to tak do końca nie jesteś jej obojętna .ja tak przynajmniej mam ze nie chce mi sie gdy ktoś mi wisi i powiewa . Ja ja teraz szpieguje na fejsie kiedy ostatnio była co jest bez sensu bo i tak sie nie odezwie

Gość Ta od A
Jestem jej obojetna a lajkuje bo i ja jej lakuje i ona chce byc w porzadku. Mnie fb zgubił najbardziej ,kilka razy dziennie przegladalam jej profil, jej zdjecia i patrzylam czy jest dostepna. To było mocniejsze ode mnie a teraz luz. Do tanga trzeba dwojga. Nie odpowiedziala na moje zaczepki. Nie chciala spotkan i blizszego kontaktu juz dawno powinnam odpuścić. A Ty gosc bądź silna:)

Gość gośćwariatka
Oby mi sie znudziło szpiegowanie jej. Dlaczego akurat teraz założyła fb? Jej nr juz wykasowałam i wymagałam z pamięci a teraz znowu jest na wyciągnięcie ręki ...

Gość Nowygość
Gość wariatka, nie ma to jak siedzenie/ trzymanie otwartego facebooka z nadzieją, ze tamta sie odezwie ;) Zmarnowany czas!

Gość gośćwariatka
Fb daje fałszywe uczucie ze one sa bardzo blisko, wręcz na wyciągnięcie ręki. Tak naprawde zawsze były daleko i jak komus zalezy to znajdzie sposób by Sie skontaktowac. A ja głupia jestem I wciąż sie łudzę ze napisze

Gość gość
Tak, fb daje takie złudzenie - o, jest na fb :) Tak jakby w tym samym pokoju - tymczasem to nie jest to samo pomieszczenie. Ona jest, ale w tym czasu może robic milion różnych rzeczy...

Gość Kapelusznik Kolorowy
Witam serdecznie czy jest tu moja Alicja? ;)

Gość gość
Kapeluszniku, opowiedz coś o swojej Alicji, może to ja?

Gość Zegarek_w_maśle
15:47 Alicji tutaj nie ma. Ale jest suseł ;)

Gość gość
Alicja zostanie z facetem, a suseł będzie chrapał dalej ;)

Naprawde masz faceta Alicjo? :( no to pozamiatane, to juz nie mam zadnych szans u Ciebie sama wiesz, ze zawsze sie tego obawialam...tego faceta :o a podobno to czego sie najbardziej boimy, to do nas przyciagamy to teraz kaplitza no coz, musze to jakos z bulem serca pszebolecz :(

Gość gość
Co wy za bzdury wypisujecie

Gość Suseł_w_maśle
"Moja" "Alicja" ma faceta i właśnie z nim randkuje. Może "Twoja" nie ma ? Sprawdź :) Dobranoc.

Juz kiedys sprawdzalam ;) Nie wchodzi sie x razy do tej samej rzeki to udanej randki życzę :)