Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w koleżance z praczy cz. 5

Polecane posty

Gość suseł_w_maśle
Eee, ja przecież nie randkuję. Ja tylko śpię :) Może w tym roku zacznę randkować ;) Dobranoc :)

Gość Kapelusznik Kolorowy
Sądząc po przypływie energii i wzroście zaangażowania w to i owo myślę, że jest to niewykluczone :P

Gość gość
Kapeluszniku, zwolenniku PIS: Mt 18, 21-35 "Piotr zbliżył się do Jezusa i zapytał: "Panie, ile razy mam przebaczać, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy?". Jezus mu odrzekł: "Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy.(...)"

Ale tu nie ma czego przebaczac Najwyzej nieumiejetnosci wyrazania uczuc i prowadzenia rozmow nie ma sie tez czemu dziwic, bo i sytuacja niestandardowa A cytat bardzo ładny, jak widac i w Biblii mozna znaleźć perełki

Gość suseł_pod kołderką
00:04 hhaha ;) Energio przybywaj ! A co oznacza "to i owo" ?

tajemnica ;) nie bedziemy tak wszystkiego opisywac na kafe :P

Gość suseł_pod kołderką
Tak myślałam :) Dobranoc

A to zle ze nie bede pisac wszystkiego na kafe? kafe to sciek dla malolatów, rozmawiac trzeba face to face o ile czlowiek ma na to odwage i ochote ;) na kafe mozna popieprzyc o niczym ale dojrzali ludzie gadaja na zywo, a nie na jakichs portalikach dla studenciakow i gimbazy doszlam do tych wnioskow nie tak dawno w bulach i menkach ;) ale taka prawda coz, do wszystkiego trzeba mentalnie dojrzec dobranoc susele :D

Jeśli nadarzy sie kiedys okazja i będzie chęć do rozmowy po drugiej stronie to czemu nie, porozmawiam :)

Gość Nowygość
Haha Kapeluszniku Kolorowy, jak nadarzy się okazja i będzie chęć, to też porozmawiamy, czemu nie :D W tym problem: Okazja i chęć...My tak, ale one... W miare trwania tego wszystkiego, uświadamiam sobie śmieszność calej tej sytuacji. Bo nawet jak jest okazja, to o czym rozmawiać, zeby to było naturalne? Ja bym mogla z nia o wszystkim, każde jej slowo jest dla mnie cudowne...a ona myśli sobie- o co chodzi, czego ona ode mnie chce? Jak uzasadnić taką chęć rozmowy? Bo lubię Cię? Słabe...mam wiele koleżanek, które naprawde lubię, a wcale nie mam ochoty ich zagadywać... Śmieszna ta miłość i dlatego koniec z tym :(

Gość Nowygość
Haha Kapeluszniku Kolorowy, jak nadarzy się okazja i będzie chęć, to też porozmawiamy, czemu nie :D W tym problem: Okazja i chęć...My tak, ale one... W miare trwania tego wszystkiego, uświadamiam sobie śmieszność calej tej sytuacji. Bo nawet jak jest okazja, to o czym rozmawiać, zeby to było naturalne? Ja bym mogla z nia o wszystkim, każde jej slowo jest dla mnie cudowne...a ona myśli sobie- o co chodzi, czego ona ode mnie chce? Jak uzasadnić taką chęć rozmowy? Bo lubię Cię? Słabe...mam wiele koleżanek, które naprawde lubię, a wcale nie mam ochoty ich zagadywać... Śmieszna ta miłość i dlatego koniec z tym :(

Gość gośćwariatka
Nowygosc opisałaś dokładnie to co czuje do niej. Jak chłonę/ chlapnęłam każde jej słowo . Jej głos, jej ruch, ta charyzma i uroda wszystko idealne. Idealne dla mnie. A ja jesyem taka niedoskonała, moze dlatego nie chce choćby bliższej znajomosci..

Gość Kapelusznik Pospolity
23:27 mnie tam tez bardzo daleko do ideału pod kazdym zreszta wzgledem :D :o a "moja" "Alicja" to już inna bajka ą ę - i takie tam, sama wiesz jak jest kulturalna, atrakcyjna, subtelna, finezyjna dlatego dalam sobie juz spokoj bo byłby z tego tylko pospolity mezalians ;)

Gość gość
Tez wam się tak ta strona wiesza?

Gość gość
Tez wam się tak ta strona wiesza?

Gość Nowy gość
Ta od A, szczęśliwego Nowego Roku! Ciężko jest, ale damy radę! Buziaki ;-)

Gość Kapelusznik Sylwestrowy
Dziękuję Susełku :) Tobie również życzę wszystkiego naj w Nowym Roku zdrowia, szczescia, milosci, przyjazni i pieniedzy i fajnych randek z facetem lub kobieta kogo tam wolisz :D

Gość Ta od A
Nowy gość dziękuję i Tobie wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym Roku! Jasne, że damy radę! Razem raźniej :)

Gość gośćwariatka
NajlepsEgo w nowym roku wszystkim :)

Gość Nowygość
Ani ona mi, ani ja jej nie złożyłam życzeń noworocznych :( Wrzucala jakies tam zyczenia dla wszystkich, ja nie lajkowałam...Gdy chcę o niej zapomnieć, zachowuję sie tak, jak ona dla mnie... Wrzuciła swoją fotkę na fb, jest tak dla mnie śliczna, tak na mnie działa, ze prawie się popłakałam :'( Normalnie to jak nic dałabym lajka i zostawiłabym jakiś miły komentarz...teraz o nie, koniec tych cierpień i dawania jej satysfakcji. Do Was odezwały się te Wasze? Teraz kazdy wrzuca/ życzy szczęśliwego nowego roku, i ja zlozylam cala masę takich życzeń, i w odpowiedzi i sama z siebie - nie maja te zyczenia większego znaczenia, ot takie mile i kulturalne zachowanie. Inaczej gdy chodzi o nią. Jej tez widac o cos chodzi w związku ze mną...

Gość Ta od A
Nowy gość czytam twój wpis i równie dobrze ja bym mogła go napisać. Te same uczucia nam towarzyszą i sytuacje. Coś Ty A. milczy jak zakleta odkąd odpisala mi na tego smsa przed świętami. .. żadnych życzeń. Ja tez dodałam fotki sylwestrowe i z ogolnymi życzeniami to nic nie polajlowala. Ale za to przy świątecznych zdjęciach każdemu z osobna dala lajka. Jak nie ona! No a ktoś z jej rodziny wrzucil z nią fotkę i wygladala na niej cudnie. Od razu zostawilam lajka. Przelknelam żal goryczy i przestalam się gapic. Bo in dłużej się patrzylam to tym bardziej było mi przykro. Ale Nowy gość powstrzymalas się i to się liczy kolejny kroczek do przodu! Ja do niej nie napisalam :D kusily mnie jakies zyczenia czy cos ale rozsadek wygrał :D Jest dobrze Nowy gość nie wymagajmy od siebie za dużo to długotrwały proces to zapominanie :) buzka dla Ciebie :*

Gość Nowy gość
Dziękuję Ta od A. :) Juz żałowałam, że napisałam tego posta, pokazującego moje cierpienia. Najpierw piszę, ze mnie nie lubi, a potem liczę na jakies życzenia od niej...Tak szczerze to wiedziałam, ze ona się z niczym nie wyrwie, dla mnie to mogą być te ogólne, jakbym zalajkowala albo miło skomentowala, to tak jakbym przyjęła, ze to dla mnie tez. Ale juz mam dosyć tego zalatywania i tych niedomówień i tego, ze pozwalam na to by ona była ciągle górą. Bo tak do końca to nie wiem, czy rzeczywiście mnie nie lubi. Może trzeba bylo do niej podejść i złożyć jej te zyczenia. Rozmawialam z nią przed Nowym Rokiem, i tak calkiem normalnie się zachowywała... Tez zalajkowalam jedna fotkę, na której byla ona, a ktora wrzuciła nasza wspólna znajoma. Tylko dla niej dalam tego lajka :) Ona mi nic nie lajkuje, wiec tez mi chyba cos chce przez to przekazać... Nowy rok, nowa ja (hahaha) koniec z dobrocią dla ludzi, którzy tego nie doceniają. Ja uważam że lajki i komentarze to miła sprawa, nie idę na ilość, nie o to chodzi, ale chyba jak wrzuca sie jakies fotki, to liczy sie na jakąś reakcję znajomych. I tak Ta od A. Jesteś w lepszej sytuacji - przynajmniej Cię zauważa :) Nie rozumiem dlaczego one tak wstrzymują się przed tymi życzeniami ...Ja wszystkim bliższym znajomym wysyłam smsy, wiadomości itp, dostalam też zyczenia od dalszych znajomych chociażby przez fb...Mozna? Można...Wprawdzie w tamtym roku to ja wyslalam jej zyczenia, ona odpisała, ale to chyba nie jest założenie, ze to wtedy zawsze ta osoba pierwsza...

Gość gość
wysrałam się na nowy rok