Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka w kwiaty jakie dodatki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie W połowie września wybieram się na wesele, przyjaciółki mojego faceta, chciałabym wypasc jak najlepiej i tutaj proszę o pomoc. Sukienkę wybrałam : http://www.newlook.com/shop/womens/d...ress_375050101 Jakie dodatki do niej dobrać(torebka , buty, biżuteria)?Co z okryciem wierzchnim bo może być już chłodno? Co zrobić z włosami ( farbowane rude do ramion, kręcone)? Jaki zrobić makijaż i paznokcie? Dziękuję za każdą pomoc Pozdrawiam Justyna

Gość gość
link sie nie otwiera. w ciemno doradzam szpilki z printem kwiatowym, jesli sa jeszcze w sklepach w sprzedazy, bo teraz wchodzi jesien-zima. byly modne w tym roku

Gość gość
to już lepiej burke załóż

Gość gość
racja, wszystko czarne. podziwiam ze nie boisz sie zamawiac ciuchow przez neta. nigdy nie wiadomo jak bedzie lezec.

Gość gość
spokojnie link wklejam pogladowo, sukienke kupiłam stacjonarnie mierzyłam. Lezy ok :) Właśnie mysłałam o czarnych szpilkach i kopertówce... ale co z makijazem i pazurkami...

Gość gość
makijaz. idz do paese to ci zrobia to i to za kilka dych. i po sprawie/

Gość gość
popatrz na dziewczyne na zdjeciu- ma naturalne paznokcie , zero bizuterii- wyglada swietnie, naturalnie. Jakas mania wsrod kobiet z tymi dodatkami ? Przesyt wszystkiego. Zrobione paznokcie, doklejone rzesy, zegarek, bransoletka, kolczyki........... Sukienka w kwiaty, sandalki ze zdjecia, czyste, lsniace wlosy, wypielegnowane ale nie pomalowane paznokcie, delikatnie podkreslone oczy, usta i bedziesz w kwiecistej sukience najpiekniejsza naturalna dziewczyna

Gość gość
Buty czarne szpilki , sandałki w chłodniejszy lub deszczowy dzień mogą się nie sprawdzić. Torebka i mały żakiecik jasnoszare. Biżuteria - tylko delikatna srebrna brasoletka . Makijaż delikatny, naturalny . W sobotę byłam na weselu i co mi się rzuciło w oczy - dużo dziewczyn miało mocno wymalowane brwi, czerwone usta i krwisto czerwone pazury . Wyglądało to strasznie sztucznie, a często groteskowo. Nie idź tą drogą :)

Szukasz zielonej biżuterii jako eleganckiego dodatku do nowej sukienki? Trafiłaś idealnie. Proponuję obejrzeć model, który jest dostępny w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl . Gwarantuje, że będziesz zadowolona. Dodatkowym atutem jest niska cena.

Gość Katerina16
Cześć. Do takiej sukienki sugeruję dodatki czarne lub białe/bezowe. Klasyczne, a zarazem eleganckie. Pasują do wszystkiego i sprawdzą się na inne imprezy. Znajdziesz taką w serwisie CoZaCena-http://www.cozacena.pl w dziale Dla Kobiety. Polecam

Koronkowa sukienka w kolorze czerwonym ze skórzanymi czarnymi wstawkami sprawi, że będziesz wyglądała pięknie i bardzo kobieco. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.