Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mnie najszybciej postawi na nogi?

Polecane posty

Gość gość

Może macie jakiś swój sprawdzony sposób na szybkie wyjście z choroby? Czuję się jak przy grypie, łamie mnie w kościach, boli dosłownie wszystko. Mam dreszcze, mimo, że jest upał. Nie mam gorączki, tylko 37,4 (lekko podwyższona). Niedawno chorował mój synek z bardzo wysoką gorączką. Nie mogę sobie pozwolić na chorobę, bo mąż pracuje i wraca późno. Co mnie najszybciej postawi na nogi? Macie sprawdzone sposoby? (Raczej farmakologicznie)

Gość gość
Pała cie najszybciej postawi na nogi

Gość gość
Witamina C w zwiększonej dawce. Aspiryna bajerowska. I moczyć stopy w bardzo ciepłej wodzie.

Gość gość
sex z wymianą partnerów

Gość gość
Zrob sobie grzanca piwo plus sok z aronii , wypij gorace. Wieczorem stopy wyparzyc w goracej wodzie i szybko pod kołdrę. Z farmacji to jedynie gripex przychodzi mi do głowy.

Gość gość
Herbata+ 4 łyżki stołowe amolu. Tylko nie oddychaj nosem i zamknij oczy podczas picia. Mnie tylko to stawia na nogi, a i gardło trochę przejdzie.

Gość gość
najlepsze to sa banko ogniowe tylko po tym powinno sie lezec 24 godziny.to zawsze stawia na nogi .do tego sinupret ziolowy na katar i rosolek kurzeci.nie do przebicia. a co ciekawe banki bezogniowe nie Maja takiej skutecznosci jak ogniowe

Gość gość
Idź po antybiotyk do lekarza + ibuprom,gripex

Gość gość
Aspirin C do wypicia, ewentualnie jakiś Fervex, lepsze to niż tabletki,bo przy okazji rozgrzewa i szybciej zaczyna działać. Stopy moczyć w gorącej wodzie i do łóżka, możesz sobie dorobić jeszcze herbatę z cytryną lub z odrobiną soku malinowego . Czasem działają jeszcze takie olejki do kąpieli np. eukaliptusowe,ale to raczej już całkiem wieczorem,przed snem.