Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w tej diecie jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego wyszlo tyle kcal? koktajl 105 kcal z saszetki razy dwa, zupa z saszetki 105 kcal - te rzeczy dietetyczne są, obiad ziemniaki pieczonosmażone, schabowy i sałatka z sałaty, oliwek, sera feta to gdzieś liczę 850 kcal, hot dog z 430 kcal, sałatka lisner warzywna 337, 5 kcal, 2 bułki jedna mleczna druga ciemna z pieca kamiennego to pewnie te dwie suche bułki 600 kcal chyba nie wiem... co daje 2532 kcal... nie pojmuje jak jeść żeby tyle nie wychodziło ale ja jestem ciągle głodna... jakies rady?

Gość gość
lol :D zdecydowanie za dużo, zeby chudna powinnnas jesc około 1500 kcal w zaleznosci od wysiku. Ile dokładnie obliczysz na tej stronie http://www.fabrykasily.pl/bmr

Gość gość
to co poza hot dogiem nie tak? bo niestety mnie podkusiło ale nawet bez niego to jest dużo tych kcal!

Gość gość
liczysz na oko tak nigdy dobrze nie policzysz, jest mnostwo aplikacji na telefon gdzie łatwo policzysz kalorie np fitatu. Musisz mniej jeść i jeść tylko zdrowe rzeczy,

Gość gość
to co ja mam zrobić jeśli picie wody mi nie pomaga? sory ale ja jestem ciągle glodna dopiero po konkretnym posiłku jest ok :(