Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez ile miesiecy w razie utraty pracy wasze oszczednosci wystarcza wam na zyci

Polecane posty

Gość gość
7:55 w tym nic dziwnego, skoro tak lubisz i sprawia Ci to przyjemnosc. Sa ludzie, ktorzy kawy nie pija i moze ciezko im to zrozumiec.

Gość gość
Tak sie zastanawiam, czy wasze zoladki nie maja nic przeciwko takim litrom kawy?

Gość gość
Nie mam 500 plus bom za bogata.... Ojciec płaci 500alimentów a ja zarabiam 3600 netto w sumie czyli mam 4100 z czego mieszkanie 2300 z rachunkami czyli dramat,dziecko chorowite i non stop opiekunka sama się dziwię że wgl udało mi się chociaż tyle uciulac,no ale lepsze to niż zero

Gość gość
Nie uda Ci sie znalezc tanszego mieszkania?

Gość gość
Czy ja gdzies napisalam, ze kawe kupuje w Starbucksie? Nie akurat nie w tym miejscu. Zreszta nie bardzo rozumiem czemu ma sluzyc ta debata. Kawe kupuje na wynos, kupowac bede, dla mnie to nie strata pieniedzy. Co wcale nie oznacza, ze ktos nie moze uwazac inaczej. Tylko kurcze po co to zaglądanie komus w portfel i liczenie jego pieniedzy? Poza tym zadna sztuka wlaczyc ekspres owszem. Tylko nie każdy lubi pić kawe w biegu pomiedzy szykowaniem sniadania, a ubieraniem sie.

Gość gość
Mozna zrobic w specjalny kubek, ktory zabierzesz ze soba w droge. Z ciekawosci jakie kawy sa twoje ulubione?

Gość gość
La Brasiliana Marfisa i Pellini Top.

Gość gość
utrata pracy to zawsze bardzo ciężki okres w życiu, warto jest zabezpieczyć się finansowo na taką ewentualność, gdyż może się ona trafić każdemu, praktyczne porady znajdziecie tutaj: http://www.autobialoleka.com.pl/

Gość gość
Nie bardzo bo to Kraków praca w centrum i m w centrum bo dojazdy poza tym zależy mi byłyby 2 pokoje by dziecko miało swój ja nigdy nie miałam. i wiem jaki to ból, już kalkulowalam wynajmujących tańsze i tak bym wyszła tak samo bo trzeba doliczyć paliwo i czas czyli zapłata opiekuńcze na dojazd,no trudno life is brutal

Gość gość
miesiąc :(

Gość gość
No tak masz racje. W duzym miescie oplaty za mieszkanie sa wysokie.

Gość gość
No wlasnie, ja w miasteczku kilkanaście tysięcy mieszkancow wynajmuje 2 pokoje za 800 zl. Wszędzie mam blisko, spokojnie na piechotę moge kazda rzecz zalatwic. Zarabiam 2200 netto i spokojnie daje rade sama z dzieckiem, opiekunka bardzo rzadko, bo przedszkole wystarcza, pracuje 8-16

Gość gość
max 9 msc przy zaciskaniu pasa.

Gość gość
2lata

Gość gość
okolo 15 lat. jestem sama bez dzieci.

Gość gość
15 lat tzn ze masz emeryture, czy tyle odlozone?

Gość gość
150 miesięcy, na tym samym poziomie co teraz. Bezdzietna singielka 33 lata.

Gość gość
odkładamy na pewien konkretny cel, ale jakby się waliło i paliło to z tego, co mam odłożone przeżyjemy spokojnie ok. 2,5 roku, niewiele obniżając poziom; tyle, że nie wyobrażam sobie być bez pracy więcej niż 3-5 miesięcy, a w razie choroby mamy ubezpieczenia, więc to jest takie teoretyzowanie na szczęście :)

Gość gość
zalezy od wielu czynnikow, czy w miedzyczasie trzeba isc do dentysty, specjalisty itp okolo 6-7msc

Gość gość
Około 6 miesięcy ale i tak bym ich nie ruszyła, bo wolę je mieć dla dziecka. Poszłabym do mopsu i tyle.

Gość gość
mops tak od reki daje kase?

Gość gość
przy obecnym poziomie wydatków-3lata, ale za 1,5 roku splacimy kredyt więc potem zmniejsza się wydatki co sprawi ze zamiast na kolejne 1,5roku to wystarczy na następne 2-2,5 roku.

Gość gość
gość 2016.09.01 - ale ma starego dziada jak już jest na emeryturze

Gość gość
wojskowego , strazaka albo policjanta

Gość gość
13:20 dokladnie

Gość gość
pewnie ok 2lata. Choć jak skończymy budowę (bez kredytu) to pewnie już będzie wielka dziura. Jestem typem co to musi mieć na koncie. życie nauczyło - ze trzeba mieć odłożone, i to coś swojego.

Gość gość
wydaję z miesiąca na miesiąc, bo jak dostanę 500+ na 5 dzieci to pójdzie, papierowy, piwo, wódka, i po co mam zbierać jak głupi pracujący dają mi za darmo tyle forsy