Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent z okazji narodzin dla bliźniaków?

Polecane posty

Gość gość

Ubranka (takie same jedno różowe, drugie niebieskie), czy lepiej coś innego, np. książkę "Rodzeństwo bez rywalizacji", "Księga dziecka"? Mamy bliźniaków, wypowiedzcie się :D

Gość gość
U mnie najlepszym prezentem który nam służy od dnia narodzin do dzis (8 miesięcy) i bez którego chłopaki nie wyobrażają sobie życia :-) to mięciutkie puszyste kocyki z kapturkami w kolorach z dużym kontrastem. My mamy jaskrawo turkusowe w granatowe gwiazdki. Jako niemowlaki byli w nie owijani a teraz śluza do wszystkiego :-) do wózka jak idziemy na spacer, do nakrycia w ciagu popołudniowej drzemki, do przytulania jak idą spac na noc... Ale ważny jest kolor bo dzieci po porodzie maja jeszcze mało wyostrzony wzrok i jak kocyk bedzie miał kolor z dużym kontrastem to ich bardziej zaciekawi. Do tego ubranka w rozmiarze 50 ( w Polsce cieżko dostać a bliźniaki przeważnie w 56 sie topią).

Gość gość
Kup to co byś kupiła dla jednego tylko razy dwa i w innych kolorach.

Gość gość
Ja sama zrobiłam prezent dla swojej koleżanki z okazji urodzenia jej córki. Uszyłam bardzo ładny zestaw dla dziecka i zamowiłam wyachaftowane imię z tej firmy http://www.embroidery-haft.pl/ .

Dziecko jest na etapie nauki kształtów i kolorów? Proponuję zakup zestawu, gdzie celem jest wkładanie foremek w odpowiednie otwory. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w naprawdę niskiej cenie.