Gość rosalina77 Napisano Wrzesień 2, 2016 Cześć, szukam jakiegoś fajnego, małego samochodu (używanego, ale nie bardzo starego). Może znacie jakieś dobre miejsca, gdzie można znaleźć coś niedrogiego? I żeby to było pewne, bez problemów, bez przekręcania licznika itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2016 zobacz na otosfera.pl, kilka miesięcy kupiłam tam swój pierwszy samochód i wszystko było no i jest ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ked Napisano Wrzesień 29, 2016 Miejsce to otomoto... Ale zanim kupisz: sprawdź po VIN i rejestracji co się z autem działo... I wybierz się do ASO, w Oplu to koszt ok250zł, ale masz gwarancję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2017 Mam dla Wam odpowiednie miejsce w którym możecie trafić na wymarzony samochód https://motomi.pl/ To nowy portal, który bardzo dynamicznie się rozwija i pojawia się na nim coraz więcej ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Sprawdź www.uzywanetoyoty.pl , czyli japońską jakość w połączeniu z uczciwym zakupem używanego pojazdu prosto od autoryzowanego sprzedawcy! Ostatnio kupiłem tam Avensis po niemalże groszowej cenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrzysztofM44 Napisano Październik 20, 2017 Jeżeli chcesz kupić samochód używany w naprawdę doskonałym stanie to moim zdaniem powinnaś zerknć do oferty HondaPlaza. Jest to salon Hondy jednak oprócz nowych samochód w ofercie mają równiez auta używane. Wybierając tego typu autoryzowanych dealerów masz sprawdzone auto pod względem prawnym (czy na pewno nie było kradzione, przerobione itp), technicznym (na stacji kontrolii + stan blacharsko-lakierniczy) a spora część samochodów z ich ofertyjest objęta dodatkowo programem Honda Quality Plus, czyli dodatkową kompelksową gwarancją na 12-miesięcy, obejmującą awarie podzespołów mechanicznych i elektrycznych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Americanmustang23 Napisano Październik 22, 2017 Jeśli szukasz dobrego używanego samochodu w województwie wielkopolskim to polecam komis Auto Loco. Komis mieści się koło Leszna i oferuję naprawdę ogromny wybór samochodów w każdej cenie. Bogata oferta oraz szereg dodatkowych usług zachęcają do odwiedzin tego komisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mothintoflame Napisano Listopad 7, 2017 Dobry samochód używany? To tylko samochody poleasingowe wchodzą w grę. Tam masz auto sprawdzone przez profesjonalistów, masz gwarancję wiarygodności, fakt, że było serwisowane w ASO. Osobiście polecam aukcje PKO Leasing, tam trafiam na najwięcej godnych uwagi samochodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2018 W kwestii sprzedaży samochodów najlepiej sprawdza się skup aut Warszawa. Firma ta oferuje odkupienie starego samochodu i wypłacenie potrzebnej gotówki. Wszystko bardzo sprawnie. http://s-car.pl/skup-aut-autoskup-samochodow-mazowieckie/skup-samochodow-warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2018 Ciężko jednoznacznie powiedzieć. Zawsze możesz trafić na nieuczciwego sprzedającego który będzie chciał przed Tobą coś zataić. Dlatego też dobrze udać się do sprawdzonego warsztatu aby sprawdzić pojazd. Ja jak kupowałem rok temu swój drugi samochód, udałem się do www.cartech.auto.pl na dokładną weryfikację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jelessse Napisano Lipiec 4, 2018 Moim zdaniem wyłącznie w salonie sprzedaży, w jakimś dobrym komisie. Kilka razy się przejechałam na kupowaniu samochodu od prywaciarza i nigdy więcej. Teraz kupiłam Toyotę Yaris z salonu Carolina Toyota Włochy i super na tym wyszłam. Auto z małym przebiegiem, zadbane, po atrakcyjnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maro77es Napisano Lipiec 16, 2018 Myślę, że bardzo dobrą opcją jest szukanie jakichś autek, które ktoś zostawił w rozliczeniu kupując nowe auto. Wtedy mamy pewności, że jest ono sprawdzone. I tak jak chcesz kupić np renówkę to wchodzisz sobie na https://www.renault.pl/ i szukasz :) Moim zdaniem to najlepszy sposób na to by się nie wbić na minę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosia8921 0 Napisano Lipiec 17, 2018 Ja miałam kupować jakiś samochód używany, ale ostatnio ciągle płace mandaty, za różne wykroczenia i na chwilę obecną taki zakup muszę poczekać. Gdybyście kiedyś też mieli problem z płaceniem za mandat to polecam stronę https://zaplacmandat.pl zawsze szybko i łatwo można dokonać zapłaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gracjan100 Napisano Sierpień 5, 2018 W moim przekonaniu dobrym źródłem zakupu samochodu używanego są aukcje poleasingowe, np. EFL. Ofert można również szukać na olx i allegro. Dużym atutem takiego rozwiązania jest przejrzysta historia serwisowa auta. Dzięki temu nie kupujemy przysłowiowego kota w worku i taki zakup jest dużo bezpieczniejszy niż komisowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gracjan100 Napisano Sierpień 5, 2018 W moim przekonaniu dobrym źródłem zakupu samochodu używanego są aukcje poleasingowe, np. EFL. Ofert można również szukać na olx i allegro. Dużym atutem takiego rozwiązania jest przejrzysta historia serwisowa auta. Dzięki temu nie kupujemy przysłowiowego kota w worku i taki zakup jest dużo bezpieczniejszy niż komisowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ValentinoRossie Napisano Październik 29, 2018 Chcesz kupić dobry samochód używany z polskiej sieci dealerskiej to polecam autosalon Auto Loco https://www.auto-loco.pl/. Szeroka oferta samochodowa. Możliwość sprawdzenia auta w dowolnym serwisie przed zakupem. Dużo opcji finansowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Z samochodami używanymi trzeba bardzo ale to bardzo uważać. Nie raz można się przejechać. Ja dlatego zdecydowałem się jednak na nowe auto i kupiłem mazdę. Mamy niedaleko świetny salon Klimczak w Częstochowie - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ i tam mi bardzo pomogli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jonathann Napisano Listopad 24, 2018 Zerknij do Bawaria Motors BMW , kupiłem u nich niedawno używane BMW w bardzo dobrym stanie, z małym przebiegiem a cena korzystna. Bubla nie kupisz, serwis maja godny polecenia, samochody z pewnej ręki .http://www.bmw-bawariamotors.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Polecam oferty z www.mofree.pl portal jest ogólnopolski, ogłoszenia darmowe. Polecam też opcję kupię. Aktualnie promocja na promowanie i reklamę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodka Napisano Grudzień 10, 2018 Ja zawsze kierowałam się wyglądem - kupuję taki, który najbardziej mi się podoba i jest w moim stylu. Obecnie mam dość starego Opla Corsa ale planuje na wymianę na BMW . Ostatnio widziałam żę mają takie w salonie Bawaria Motors BMW w Jankach i chyba się tam wybiorę. Będę miała okazję na jazdę próbną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaineK 6 Napisano Grudzień 11, 2018 Jest teraz wiele stron, gdzie można kupić używane samochody, nie sądzę by był to jakiś wielki problem, choć jak mój brat kupował samochód, to długo, długo szukał na wielu stronach, bo najczęściej samochody używane wystawiane na sprzedać to totalne złomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość devito Napisano Grudzień 25, 2018 Warto zainteresować się ofertami aukcji poleasingowych. Takie aukcje prowadzi między innymi EFL. Można trafić naprawdę dobry egzemplarz w sensownej cenie. Kumpel kupował tak beemę i dostawczaka na działalność. Wiele banków sprzedaje poleasingowe auta, często poflotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aligru22 0 Napisano Grudzień 29, 2018 A ja polecam zajrzeć na https://mojeauto.pl/ mają tam taką sekcję z ofertami i są zarówno samochody nowe i używane. Mąż wynalazł tam właśnie nasze nowe auto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vitta99 Napisano Luty 3, 2019 W Warszawie to Carolina Toyota Włochy. Bardzo fajny salon. Mają rónież w sprzedaży samochody innych marek o ile pamietam, więc sokojnie można wybrać to co interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gawaa Napisano Luty 4, 2019 Dnia 3.02.2019 o 15:01, Gość Vitta99 napisał: W Warszawie to Carolina Toyota Włochy. Bardzo fajny salon. Mają rónież w sprzedaży samochody innych marek o ile pamietam, więc sokojnie można wybrać to co interesuje Całkiem spoko salon. Kiedyś tam kupiliśmy auto i bardzo dobrze się prowadziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tadek Napisano Luty 11, 2019 Ja mojego avensisa trójke z ogłoszenia w sieci znalazłem. Od prywatnej osoby a nie jakiś komis. Sprawdziłem, wszystko było ok. Po roku dołożyłem sobie jeszcze lpg, bo wiem że silniki toyoty dobrze działają na gazie. I od tego czasu, a dwa lata minęły, z silnikiem się nic nie działo. Tylko eksploracyjne sprawy były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atgarage.pl Napisano Kwiecień 11, 2019 Polecam autoryzowany serwis peugeota atgarage.pl posiadający w swojej ofercie samochody nowe jak i używane. Salon oferuje sprawdzone i w 100% sprawne samochody. Osobiście kupowałam u nich mojego peugeota i już 3 rok jeździ bez żadnej awarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jonkis Napisano Kwiecień 29, 2019 ja kupiłem w auto loco koło Leszna. Mieli duży wybór aut w różnych cenach. Auta w bardzo dobrym stanie, gotowe do jazdy, bez kręconego przebiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mikolaj Napisano Maj 6, 2019 Polecam autoryzowany serwis peugeota atgarage.pl posiadający w swojej ofercie samochody nowe jak i używane. Salon oferuje sprawdzone i w 100% sprawne samochody. Osobiście kupowałam u nich mojego peugeota i już 3 rok jeździ bez żadnej awarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżozef Napisano Maj 8, 2019 Ja jak kupuję auto to zazwyczaj patrzę po ogłoszeniach w gazetach. Tam nie ma tyle "złomu" co w internecie i można trafić na dobre auta. Jak dotąd się nie zawiodłem. Dużo starszych osób nie potrafi zamieścić ogłoszenia samochodu w internecie więc idzie podać ogłoszenie do gazety. Zawsze to lepiej kupić auto od starszej osoby niż od jakiego młodzika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach