Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Zostawiam cię z tymi przemyśleniami :classic_cool:

Tylko nie podglądaj z krzaków udając wygrywa w nowa zelandia. 😆

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

Z tego co wypisujesz to wychodzi że ty udajesz że wiesz co piszesz :classic_cool:

Nie moja wina że jesteś tępym ujem.😆

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Nie moja wina że jesteś tępym ujem.😆

Po szkole żeby być precyzyjnym

Takich nie można wyzywać 

1 minutę temu, szmul napisał:

Po szkole żeby być precyzyjnym

Takich nie można wyzywać 

Jest takim głupcem że łapy opadają.😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Jest takim głupcem że łapy opadają.😁

Nie wiem czego się spodziewaja od ciebie. No wobec ciebie nie można mieć empatii tylko do określonej grupy czyli kliki jojczacych kurek, z góry tak ktoś ustalił. Byś pokazal te swoje odpaly to bym hejkowala jak przystało na zdradliwa swinie konformistyczna ale tylko jojcza że widmo bije a nic się nie dzieje, jestem zawiedziona 😴

26 minut temu, Siurentajski napisał:

Po prostu przyznaj się, że nie wiesz co mi odpowiedzieć zamiast stosować te fikoły - jak rzekłby twój mentor, obecny z resztą w temacie :classic_cool::classic_laugh:

No to powtórzę ci. Zacznijmy od drobnej korekty - *zresztą. Jesteś żenującym pajacem, który myśli, że jak wstawi jakiś zagraniczny cytat wspomagając się Google to będzie wielkim intelektualistą. A prawda jest taka, że jesteś przygłupem, który nawet nie wiedział, czym dokładnie jest trisomia (twój zapis „trisomnia”). I ty jeszcze wykłócać się chcesz? Wyloguj się i nie kompromituj. 

Edytowano przez Minnie Moskowitz
  • Thanks 1

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

No to powtórzę ci. Zacznijmy od drobnej korekty - *zresztą. Jesteś żenującym pajacem, który myśli, że jak wstawi jakiś zagraniczny cytat wspomagając się Google to będzie wielkim intelektualistom. A prawda jest taka, że jesteś przygłupem, który nawet nie wiedział, czym dokładnie jest trisomia (twój zapis „trisomnia”). I ty jeszcze wykłócać się chcesz? Wyloguj się i nie kompromituj. 

Intelektualistom 

2 minuty temu, szmul napisał:

Nie wiem czego się spodziewaja od ciebie. No wobec ciebie nie można mieć empatii tylko do określonej grupy czyli kliki jojczacych kurek, z góry tak ktoś ustalił. Byś pokazal te swoje odpaly to bym hejkowala jak przystało na zdradliwa swinie konformistyczna ale tylko jojcza że widmo bije a nic się nie dzieje, jestem zawiedziona 😴

Ja prawie cie nie czytam jeżeli mam być szczery, bo zwykle nie wiem do czego sie odnosisz i o czym piszesz, a domyślać mi się nie chce. 😁

3 minuty temu, Kolargol napisał:

Intelektualistom 

ja np. tak lubiem pisac, i kilka osób stond mimo że wiem ze to niepoprawnie

Ja prawie cie nie czytam jeżeli mam być szczery, bo zwykle nie wiem do czego sie odnosisz i o czym piszesz, a domyślać mi się nie chce. 😁

nie musisz rozumiec

powiem ci, ze masz fajniejsze ameby, bardziej niezalezne

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

No to powtórzę ci. Zacznijmy od drobnej korekty - *zresztą. Jesteś żenującym pajacem, który myśli, że jak wstawi jakiś zagraniczny cytat wspomagając się Google to będzie wielkim intelektualistą. A prawda jest taka, że jesteś przygłupem, który nawet nie wiedział, czym dokładnie jest trisomia (twój zapis „trisomnia”). I ty jeszcze wykłócać się chcesz? Wyloguj się i nie kompromituj. 

Po pierwsze, to ja napisałem widmokowi, po tym, jak chłopina twierdził, że go genetycznie zmodyfikowali starożytni kosmici, że pewnie mu zainstalowali dodatkowy 21 chromosom. Na to ty pierrrdolnęlaś jak łysy grzywą, że ten chromosom nazywa się trisomia 21. Na co ja ci wyjaśniłem co znaczy termin trisomia, czyli trzy chromosomy :classic_laugh:

Możliwe, że mi wpadło dodatkowe n do trisomii i się przejęzyczyłem, ale ty nie miałaś bladego pojęcia o czym piszesz :classic_cool:

Teraz jak ci wyjaśniłem jak świat działa to znikam, bo mnie rodzice nie mają pod opieką, na żonę i dzieci zarabiam sam :classic_cool:

• Like 1

5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Piszesz do typa który po pijaku sie sprzedał, że kradnie w pracy i że ma grzyba w domu pomijając te kompromy o trójkątach z jego rzekomą żoną. 😆

2 minuty temu, szmul napisał:

ciekawe gdzie Nibumba, tesknie

W niebje

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Po pierwsze, to ja napisałem widmokowi, po tym, jak chłopina twierdził, że go genetycznie zmodyfikowali starożytni kosmici, że pewnie mu zainstalowali dodatkowy 21 chromosom. Na to ty pierrrdolnęlaś jak łysy grzywą, że ten chromosom nazywa się trisomia 21. Na co ja ci wyjaśniłem co znaczy termin trisomia, czyli trzy chromosomy :classic_laugh:

Możliwe, że mi wpadło dodatkowe n do trisomii i się przejęzyczyłem, ale ty nie miałaś bladego pojęcia o czym piszesz :classic_cool:

Teraz jak ci wyjaśniłem jak świat działa to znikam, bo mnie rodzice nie mają pod opieką, na żonę i dzieci zarabiam sam :classic_cool:

Podpowiem tępemu ujowi, że nawet czołówka światowa naukowców założy tylko tezy skąd pochodzimy, a nigdy nie da 100% pewności. A ludzie mogą sobie nawet wierzyć że Bóg ich stworzył. 😁

5 minut temu, Get Оut napisał:

Piszesz do typa który po pijaku sie sprzedał, że kradnie w pracy i że ma grzyba w domu pomijając te kompromy o trójkątach z jego rzekomą żoną. 😆

Dziś mi się dziwił, że potępiam jego prezentowany styl życia (jakby było czym się chwalić), że zdradza żonę i jaki przykład daje dzieciom? 1+2? Poligamia to upadek moim zdaniem i tego zdania nie zmienię i nikt mi nie wmówi, że jest to społecznie akceptowalne i zdrowe dla psychiki potomstwa. Zezwierzęcenie i tyle w temacie. A ten, że nie widzi w tym nic złego, bo wszystko jest za obopólną zgodą, a półmózgi mu wturowały. 

6 minut temu, szmul napisał:

nie musisz rozumiec

powiem ci, ze masz fajniejsze ameby, bardziej niezalezne

Na dłuższą mete to byłoby męczące domyślać się o co ci chodzi i munek albo leżak chyba tylko czają o czym ty piszesz właściwie. 

Na dłuższą mete to byłoby męczące domyślać się o co ci chodzi i munek albo leżak chyba tylko czają o czym ty piszesz właściwie. 

nie oczekuje tego od ciebie, jestem z boku okej 😴nigdy w akcji, pazerna hiena tylko komentuje i ocenia i to najlepsze stanowisko tutaj.

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Dziś mi się dziwił, że potępiam jego prezentowany styl życia (jakby było czym się chwalić), że zdradza żonę i jaki przykład daje dzieciom? 1+2? Poligamia to upadek moim zdaniem i tego zdania nie zmienię i nikt mi nie wmówi, że jest to społecznie akceptowalne i zdrowe dla psychiki potomstwa. Zezwierzęcenie i tyle w temacie. A ten, że nie widzi w tym nic złego, bo wszystko jest za obopólną zgodą, a półmózgi mu wturowały. 

W kradzieżach w miejscu pracy też nie widział nic złego, bo ma chory łeb i szkoda zdrowia na zrozumienie jego pobudek.😁

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Tobie ojciec też się spowiadał z życia seksualnego? To dziwne. Od kiedy coś robionego za obopólna zgoda to zdrada? Czym jest twój biseksualizm jeśli nie czymś równie chorym. Dzieciom też powiesz ze lubisz grzmocic swoją plec? Hiporyto zasråny. Idz prince polo zryj

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Wturowaly xD hahah

Przed chwilą, szmul napisał:

nie oczekuje tego od ciebie, jestem z boku okej 😴nigdy w akcji, pazerna hiena tylko komentuje i ocenia i to najlepsze stanowisko tutaj.

Mogę przeczytać i się odnieść jak będziesz normalnie pisać, bo serio męczące jest interpretować jakiś lipedowy bełkot.

2 minuty temu, Get Оut napisał:

W kradzieżach w miejscu pracy też nie widział nic złego, bo ma chory łeb i szkoda zdrowia na zrozumienie jego pobudek.😁

Wturowaly lepsze 

Mogę przeczytać i się odnieść jak będziesz normalnie pisać, bo serio męczące jest interpretować jakiś lipedowy bełkot.

wole twoje ameby od ciebie, nie musisz sie nade mna zastanawiac okej

7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Ale wiesz, że te jego niby trójkąty były przed urodzeniem się dzieci? To tak jakby się oburzać, że to co od rana tu wypisywałaś daje zły przykład twoim nieistniejącym.

Zakończmy drobną korektą- "wtórować".

Edytowano przez Śliwka z Grójca

4 minuty temu, Kolargol napisał:

Tobie ojciec też się spowiadał z życia seksualnego? To dziwne. Od kiedy coś robionego za obopólna zgoda to zdrada? Czym jest twój biseksualizm jeśli nie czymś równie chorym. Dzieciom też powiesz ze lubisz grzmocic swoją plec? Hiporyto zasråny. Idz prince polo zryj

Skończ mi imputować moją seksualność, bo nie wiesz nic, cuchnąca pulardo. Łazisz cały dzień i tylko guza szukasz. Żenująca jesteś i tej swojej samotności i braku punktu zaczepienia w życiu. 

7 minut temu, Get Оut napisał:

I jeszcze ten grzyb w domu. Hit. 🍄 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Skończ mi imputować moją seksualność, bo nie wiesz nic, cuchnąca pulardo. Łazisz cały dzień i tylko guza szukasz. Żenująca jesteś i tej swojej samotności i braku punktu zaczepienia w życiu. 

Ja ci nic imputowac nie musze żałosny odpadzie z przerostem ego. Ty sam tworzysz opowieści tej postaci. Po czym usilnie próbujesz naginać rzeczywistość by ci pasowała do narracji o sobie samym przede wszystkim. Dalszej części fantazji nie skomentuję. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się