kocurek2901 0 Napisano Marzec 28, 2007 mam pewien problem:(jestem ze swoim facetem juz dwa lata niestety teraz zaczelo sie cos psuc moze to z mojej winy moze z jego ale staramy sie naprawiac niestety zauwazylam ze ma on tendencje do klmstw oklamuje co prawda w blachych rzeczach ale draznie mnie to staram sie go nie sprawdzac ale kiedy juz to zrobie czasem odkryje klamstwo kiedy go o nie zapytam strasznie sie denerwuje:(wybucha zloscia mimo ze pytam spokojnie.nie potrafie zyc bez niego choc wiem ze w takiej sytuacji byloby zostawic go ale ja nie potrafie !!jestem chorobliwie w nim zakochana wie cnie sotawie go mimo iz rozmawialismy o takim rozwiazaniu:(prosze was poradzcie mi co mam zrobic czy przestan cie czepiac o pierdoly bo w koncu to facet a kazdy facet czasem musi klamac czy jak sobie z tym poradzic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 15 Napisano 14 godzin temu Dnia 28.03.2007 o 23:23, kocurek2901 napisał: mam pewien problem:(jestem ze swoim facetem juz dwa lata niestety teraz zaczelo sie cos psuc moze to z mojej winy moze z jego ale staramy sie naprawiac niestety zauwazylam ze ma on tendencje do klmstw oklamuje co prawda w blachych rzeczach ale draznie mnie to staram sie go nie sprawdzac ale kiedy juz to zrobie czasem odkryje klamstwo kiedy go o nie zapytam strasznie sie denerwuje:(wybucha zloscia mimo ze pytam spokojnie.nie potrafie zyc bez niego choc wiem ze w takiej sytuacji byloby zostawic go ale ja nie potrafie !!jestem chorobliwie w nim zakochana wie cnie sotawie go mimo iz rozmawialismy o takim rozwiazaniu:(prosze was poradzcie mi co mam zrobic czy przestan cie czepiac o ...y bo w koncu to facet a kazdy facet czasem musi klamac czy jak sobie z tym poradzic:( Facet to facet, nie ma co się fochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pսchacz 2 Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, Bаzyl napisał: Facet to facet, nie ma co się fochać. Powinna mu więcej udostępniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 160 Napisano 6 godzin temu Dnia 28.03.2007 o 23:23, kocurek2901 napisał: w koncu to facet a kazdy facet czasem musi klamac Nic głupszego, od bardzo dawna, nie słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 5 godzin temu Po niespełna dwudziestu latach nawet nie wiadomo czy autorka jeszcze żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Get Оut napisał: Po niespełna dwudziestu latach nawet nie wiadomo czy autorka jeszcze żyje. Mogła też do Jukonu okrętem wyemigrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziś wieczorne ścierwo ze Śliwą nieźle dają do wiwatu. Łańcuch się urwał. Ale z tego co widzę mają ogony i ktoś to skutecznie próbuje przeformatować, bo jak ich blokują to nie mają jak hejtować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 90 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziś wieczorne ścierwo ze Śliwą nieźle dają do wiwatu. Łańcuch się urwał. Ścierwo to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Siurentajski napisał: Mogła też do Jukonu okrętem wyemigrować Do Nowa Zelandia udawać wygrywa, bo później trzeba odreagować syf w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 90 Napisano 5 godzin temu Fajny ten awatar Minnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziś wieczorne ścierwo ze Śliwą nieźle dają do wiwatu. Łańcuch się urwał. Ooo. Witam. Czekam aż mnie w końcu pojaśnisz, bo coś bredziłaś wcześniej.Tylko pospiesz się, bo zaraz zaczynam pracę i nie będę miał czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 90 Napisano 5 godzin temu (edytowany) AA wieczorne ścierwo Mnie tylko boli brak logiki że np taka pularda pieprzowa a się kumpluje z narcyzkami co ja wyzywają od paszteta nie rozumiem wielu rzeczy Edytowano 5 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Do Nowa Zelandia udawać wygrywa, bo później trzeba odreagować syf w sieci. Nazwę tego kraju odmienia się w języku polskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Ale z tego co widzę mają ogony i ktoś to skutecznie próbuje przeformatować, bo jak ich blokują to nie mają jak hejtować. Pewnie ta sama osoba która podgląda przez diodę w telewizorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Nazwę tego kraju odmienia się w języku polskim Stosując szydera z frajera nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Pewnie ta sama osoba która podgląda przez diodę w telewizorze A nie ta co kradnie w miescu pracy i ma grzyba w chałupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 171 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Ooo. Witam. Czekam aż mnie w końcu pojaśnisz, bo coś bredziłaś wcześniej.Tylko pospiesz się, bo zaraz zaczynam pracę i nie będę miał czasu Zostałeś pojaśniony ponownie w skasowanym już temacie. Spóźniłeś się, bo skasowany. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Stosując szydera z frajera nie trzeba. Całe twoje życie widmok to jedna wielka szydera, a raczej tragifarsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, szmul napisał: AA wieczorne ścierwo Mnie tylko boli brak logiki że np taka pularda pieprzowa a się kumpluje z narcyzkami co ja wyzywają od paszteta nie rozumiem wielu rzeczy Osoby samotne które źle znoszą tą samotność dadzą się ograbić z godności byleby mieć znajomych zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Zostałeś pojaśniony ponownie w skasowanym już temacie. Spóźniłeś się, bo skasowany. 🫸 Po prostu przyznaj się, że nie wiesz co mi odpowiedzieć zamiast stosować te fikoły - jak rzekłby twój mentor, obecny z resztą w temacie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Całe twoje życie widmok to jedna wielka szydera, a raczej tragifarsa Tak tak i w tej bajce były jeszcze smoki żebyś lepiej sie poczuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Tak tak i w tej bajce były jeszcze smoki żebyś lepiej sie poczuł. Ale z czym mam się lepiej poczuć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale z czym mam się lepiej poczuć? Że ktoś ma gorzej tępy uju bez szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Wątpię czy ktokolwiek musi ci sie tłumaczyć z czegokolwiek, bo takie ścierwo jak ty nie jest żadnym autorytetem. A to autorytetowi trzeba się z czegoś tłumaczyć? Wiesz wgl co znaczy to słowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszmar z Whitehorse 1 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Get Оut napisał: Po niespełna dwudziestu latach nawet nie wiadomo czy autorka jeszcze żyje. Tobie długie życie nie grozi, bo wkrótce dopełnię zemsty i zgaszę płomień twojego nędznego życia, przykry cwelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 90 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Że ktoś ma gorzej tępy uju bez szkoły. Tepe uje po szkole to też powszechne zjawisko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Koszmar z Whitehorse napisał: Tobie długie życie nie grozi, bo wkrótce dopełnię zemsty i zgaszę płomień twojego nędznego życia, przykry cwelu Jak dwa dni nie będziesz pił to będą z ciebie ludzie i kto ci bilet kupi na busa ukrze. , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Nie udawaj głupszego niż jesteś tępy uju Z tego co wypisujesz to wychodzi że ty udajesz że wiesz co piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 563 Napisano 4 godziny temu Zostawiam cię z tymi przemyśleniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 185 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ty akurat jesteś tak niezwykle inteligentnym i zabawnym człowiekiem ksysiu widmoku, że jak próbujesz być zabawny, to powinieneś wstawiać takie tagi [uwaga! dowcip widmoka!] przed tymi swoimi żartami, żeby normalni ludzie mieli się szansę zorientować. O ironio, jak wydaje ci się, że piszesz mądrze, poważnie i dojrzale to wtedy dopiero robi się prawdziwy kabaret Jestes takim błaznem mimo woli Kija z duрy jak wyjmiesz, to może jakimś cudem przestaniesz traktować każde słowo na forum o kupie śmiertelnie poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach