Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_

on się nagle wycofał

Polecane posty

Gość zdezorientowana_
Po tej rozmowie z nim totalnie odpuszczam. Jak on mówi że coś czuje a ma tak wywalone to znaczy że kłamie. Odpuszczam sobie szukanie faceta póki co.

zdezorientowana, wypisuj do niego dalej to jedyne co zyskasz to niechęć i odrazę do ciebie. Strasznie duża desperacja od ciebie bije. Aż ciężko się to czyta. Żal mi cię strasznie.

Gość gość
Dziewczyno, przeczytalam calość, masakra! Ty nie jesteś desperatka, tylko MEGA desperatka! Doradzali Ci abyś nie pisała do niego a Ty co? Masz problem i to duzy ale ze sobą. Zamiast dręczyć chlopaka to poszukaj dobrego psychologa dla siebie bo jesteś klasycznym przykladem doroslego dziecka z rodziny dysfunkcyjnej.

Autorko Brak słów na twoją desperację, takim zachowaniem wzbudzisz w nim tyko odrazę i niechęć a nie zainteresowanie. On wyraźnie pokazał co o tobie myśli. Szkoda mi ciebie strasznie:( sama sobie krzywdę robisz.

Gość gość Greta
Autorko, wszyscy Ci radzili zero kontaktu z nim, czemu nie posluchalas? Pomysl moze jak łechcesz jego i tak wybujale ego. Dowartosciowujesz kogos kto tak Ciebie olal? Nie chce Ciebie wyzywac, ale jest cos takiego jak poczucie wlasnej wartosci, godnosc. Poszukaj jej w sobie bo chyba sie pogubilas. Wiem jak to boli co Ci zrobil, ale musisz to przetrawic w sobie. Bez wypisywania zalosnych maili do niego.

Gość gość
Napisałąś do niego??? k***a co za debilka:-D No i czytając to jak postępujesz można łatwo zauważyć ze on od ciebie uciekł bo się wystraszył twojej nachalności. Jesteś zwykłym klsycznym bluszczem🖐️