Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Widzę że mnie zaczęli banować nie ma mojej wcześniejszej wypowiedzi może dlatego że przyznałem się oficjalnie że jestem trollem od lat i dobrze mi z tym. Albo napisałem co jest udowodnione o osobie od której zaczął się ten wątek. Chodzi mi o tą osobę ze zbolałą minką. W Polsce chyba na żebractwo i kantowanie ludzi jest jakiś paragraf tak samo jak na ośmieszanie ludzi Depesz jeśli to ty i wszyscy obrażeni. Nikt przy zdrowych zmysłach chyba nie traktuje tego wątku jako źródła wiedzy. Pokazujecie twarze ale chowacie się pod nickami i spod nicków ktoś wam dowala. Całe szczęście że nikt nikomu na ulicy nie mówi tego co tu. Dopiero by było. Do puki nikt nikomu nie jedzie z imienia i nazwiska po rodzinie jest ok. Depesz pomysł z twoją biografią wziął się od ciebie ja sam na to nie wpadlem, ale jeżeli tak Cię to ubodło przepraszam rozumiem masz swoje uczucia. Nikt czytający z zewnątrz to forum nie wie o kogo na tym forum chodzi widzi tylko jakieś nicki. Cały hejt i krytyka zaczęła się od zachęcania do robienia imprez na kamerach i rozdawania pieniędzy za nic bo siedzenie przed komputerem żeby mieć 100 os9b oglądalności i robienie tego jak najdłużej niczego nie wymaga od tego kto tam siedzi. Jeżeli człowiek tak zaczyna zajmować się tylko internetem to wiadomo że nie je nie sprząta zaniedbuje ogólnie świat dookoła. To jest chore. Patrząc na takich ludzi zaczyna się krytyka i głupkowate pojęcie hejt. I jeszcze jedna rzecz obok każdego postu przycisk "zgłoś" jak ktoś uważa że naruszono jego dobra osobiste to najpierw niech skorzysta z tego przycisku i czek na usunięcie. Chyba że ktoś dla pieniędzy z odszkodowań chce się procesować. Jeżeli ja mogę kogoś tu obrazić liczę się z tym że ktoś też mnie może obrazić tyle. Tylko że ja nie mam całe szczęście znajomych na zbiorniku jak tu niektórzy niestety. Gdzie ten znajomy staje się nagle wrogiem. Pozdrawiam klepioncy konia konrat

Gość klepioncy konia konrat
Cała prawda daj linka do nowego wątku.

Gość gość
Wypowiem sie do do magdy i adriana nie porownojcie ich do patologi bo w przeciwienstwie do nich imprezy sa z******te ugoszcza z klasa tak jak powino sie co do pracy zadna praca nie chanbi jaka kolwiek byla by nie musza sie lansowac jak pewna parka sexem za 2 paczki fajek i 12 piw i i nagraja z szantazem co do tofika cial sie narabac zaszalal a wam nie zdaza sie no chyba ze jestescie mohery

Gość gość
wypowiem sie tu co do magdy adriana co do patologi porownanie do patologi co trza byc para warszawa chyba zeby takie cos wymyslec w porownaniu do was oni ugoszcza zadbaja o ciebie z klasa w warszawie jeszcze nagraja was z szantazem wpisowe 2 paczki fajek 12 piw wiec logika gdzie warto

Gość gość
najlepiej czepiac sie do normanych ludzi siac ferment klocac ich

Gość gość
gość dziś Uściślając - Karolek nie zna realnie ani Bodyguarda ani Nieskalanych.To jest fałszywy c*uj , który sypie bajkami z rękawa,mitoman! On pomylił się z powołaniem,zamiast spawaczem powinien bajki pisać,bo w tym jest najlepszy.W każdym jego zdaniu prawdą jest tylko przekleństwo lub przecinek.On wszystkich fałszywie oczernia kto się tylko z nim zadawał,oczywiście wymyśla niestworzone rzeczy,niewiadomo skąd,wszyscy się już na nim poznali,a współczuje tym którzy jeszcze nie i się z nim zadają.Żenujące wczoraj te jego wypowiedzi,stek kłamstw i ta kur*a nie zdaje sobie nawet sprawy ile przez takie ploty może ludziom REALNIE namieszać.Swoje życie ma doszczętnie spie***olone to miesza innym ! I najlepszy kawał jaki wczoraj powiedział,to że on zleje Bodego hahahahhahaaha.Body jedną dziurką od nosa by go zaj***bał, jeden szlag i karolek leży tydzien na Oiomie,kurd**el spasiony hahahaha.

Gość gość
Depesz jak wysoko pieczątkę unosi hahahahahaha,żeby wszyscy widzieli że biznesmen ma w c*uj papierów do podbicia hahahahaha.A tak naprawde na jednej kartce A-4 bawi się w stempelkowanie haha.Depesz teraz jeszcze podpisy wszędzie musisz machnąć,pożyczyć Ci długopisa? P.S.Proszę nie zanoś mojego komentarza do OWEJ pani prokurator hahaha.Ale jaja !

Gość gość
no medemen masz niebieska kartę , masz ..hehehe no i inka45 swieta i noe plotkuje dupy dawała za kase i na roksie ogłoszenia miała a teraz swieta i nie plotkuje a po seksy 74 jechała ile tylko mogła

Gość gość
Ty inka nie byłas szumowiną jak innym dupy obrabiałas? Takie kolezanki z jagodowa były, Kopnęła cie w dupę co? jak sie dowiedziała że dajesz dupy za kasę a teraz chwalisz sie że w koncu poszłaś do normalnej pracy.

Gość gość
o czym wogole ludzie tutaj pisza i o kim?

Gość gość
zacielo sie na amen

Gość gość
fajowo tu

Gość gość
o co tutaj chodzi ???

Gość gość
haha ty chłopie sam się udostępniasz , nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
Kurczę, dlaczego strony się nie przesuwają? ??

Gość gość
jaki jest tytuł drugiego forum?

Gość gość
Mama92 bardzo proszę o pomoc - samotna mama Na życie,leki i rachunki... Będę ogromnie wdzięcza Zebraczka juz 4 lata oszukuje.

Gość gość
Mama92 bardzo proszę o pomoc - samotna mama Na życie,leki i rachunki... Będę ogromnie wdzięcza Zebraczka juz 4 lata oszukuje

Gość gość
Mama92 Witam jestem mama 1,5synka i szukam osoby z dobrym sercem i możliwością jednorazowej lub dwu miesięcznej pomocy finansowej . Jestem w bardzo ciężkiej sytuacji . Opisze ja indywidualnie jesli tylko znajdzie sie osoba ktora sie zaineteresuje tym postem. Proszę o zrozumienie.

Gość gość
Boże , widzisz i nie grzmisz !!!!

Gość gość
Jak dzieci w przedszkolu ,odpocznijcie!!

Gość gość
Depesz! brawo i szacun wreszcie ktoś dał kres tym tekstom.

Gość gość
mam nagranie zrobione w czasie wizyty Szczupaka i jego dziewczyny,w którym przyznajesz się, że handlujesz dezodorantami skradzionymi przez twoją znajomą ze sklepu, takie tam paserstwo, nic ważnego, ale gdyby pani prokurator chciała to dołączyć do akt sprawy, to służę pomocą

Gość gość
Mam was w d***e wszystkich !

Gość gość
radziu pamiętaj o moim niku

Gość pepesz_71
Haha ten Bogdan to pewnie z w-11? Depesz ja też idę z nagraniem jak groziłeś na kam wczoraj

Gość gość
Mama92 ty już przesadzasz z tym zebraniem przesadzasz ,wez się do roboty ,a nie maślane oczy robisz wstyd

Gość gość
rudy juz wczesniej naj****y do nieprzytomnosci pokazywal sie na kamerkach tylko nie obrazal bo juz nie mial sil i mozliwosci skupienia natym co pisze ani co inni pisza

Gość gość
hahahahaja