Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Tak to jest z rodzinną najlepiej się wychodzi na zdjęciu

Gość gość
WSTAWAC KUR**Y LEKI BRAĆ BUUU HAHAHAH

Gość gość
konto typu gość = idiota , niedowartościowany maleńki człowieczek, który ma dostęp do internetu

Gość gość
KULWA WIOLKA JUŻ NADAJE HAHA

Gość gość
k***y szmaty p********e

KONRAT jak juz bedziesz mial konto i zaczniesz pisac pod kamerkami to sie do Ciebie odezwe na PW,i nawet te pare kredytow na pisanie dam ,jakby Ci sie nie chcialo kupowac.Rowniez moge podsunac Ci wiele ciekawych tematow,chociaz szczerze to tez mnie ten Zbiornik juz nudzi alle pojawienie tak barwnej osoby jak Ty moze znowu rozweseli Zbiornik.Bywam tu z doskoku w sumie juz tylko po to,zeby czytac Twoje opowiadania.Biegne ogarniac sprawy bo wbrew opinia Pan tu opisywanych jestem aktywna zawodowa....no i chyba nawet po sposobie pisania widac,ze uposledzona plotkara nie jestem.Piszac w tym watku napisalam tylko prawde,nic nie ubarwilam,nikomu nie ublizylam ani nikogo nie wyzwalam.

Gość gość
Ludzie opanujcie się .... skąd w was tyle jadu i zawiści? ,nie lubię kogoś nie wchodzę do niego,znacie się razem balujecie a potem wywlekacie takie świństwa... odrobinę klasy zachowajcie

Gość gość
to co zrobil wczoraj niejaki Karolek z Wiola I kama to juz smieszne nie jest.Dlaczego nie zrobil tego cyrku na swojej transmisji?Zaslonil sie kamerka Wioli.Jak mozna ujawniac takie rzeczy o ludziach,ktorych zna sie realnie?To juz dno,dna.Piszacy tutaj tez nie wszyscy trzymaja poziom i niektorzy bzdury wypisuja no ale Karolek,Wiola I Kama to juz inna liga.Dlaczego nie zrobil live ze swojego archiwum?Pogadal,pobluznil,naublizal i uciekl,jak zwykle zreszta.Myslalam,ze ta postac zniknela na dobre bo nigdy oproc debilizmu i wulgarnosci nie wnosil nic,widocznie Wioli I Kamie to imponuje.Wspolczuje Bodyemy,Muszelce czy Nieskalanym takiej znajomosci.Wiekszosc ludzi sluchalo tego belkotu z przerazeniem....do czego Ci ludzie moga sie jeszcze posunac,zeby dowalic swoim realnie poznanym znajomym.Osiagnelyscie Kama i Wiola dno,przy pomocy Karolka,wspolczoc pozostaje.

Gość gość
5 tki mielismu Was za ludzi na jakims poziomie.Po co trzeci dzien z rzedu siedzicie i obowiadacie o wpisach?Przeciez Was dotyczylo moze z 10 i to pare naszych pozytywnych.Widac,ze tez uwielbiacie plotki i szum wokol Was.No i widzimy jak na Waszych plecach SOBAKOWA sie lansuje,moze w koncu uda sie jej zaistniec i nie bedzie tkwic z oglladalnoscia w sekcji trzepaka.Pisalismy kiedys u Was pod kamera i dlatego nasze komentarze tutaj byly pozytywne,przyciagaliscie pozytywnych ludzi ale teraz rozmieniacie sie na drobne i piszecie z ludzmi nie dorastajacymi Wam do piet,Pozdrawiamy Julie,mega pozytywna kobieta a zalila sie,ze nikt o niej nie wspomnial.Badz soba Julia i nie daj sie wciagnac w te rozgrywki.

Gość gość
Margolka od rana miala na psy leciec,zeby sie forum zajeli,psy nie maja nic innego do roboty zapewne .Depesz ze swoimi ludzmi od komputeryzacji rozszyfrowywuja nasze IP.Moze pod koniec roku cos wykminia.Pewnie poznal ich pod cela i sobie chlopaki na peronce bajerzyli.Depesz stary recydywista,prawie grypsera bo odsiedzial z 3 miesiace najpewniej za jakas grzywne.W ogole jak mozna robic z siebie gwiazdora bo sie garowalo i to,zebys facet odsiedzial z 8 lat to jeszcze bylo by wiadomo,ze zes jakis przestepac a nie nieplacacy grzywny bo Cie nie stac.Kabaret

Gość gość
BMG ales sie przywalila do tej transmisji,jakis debil napisal a Ty o tym z godzine pisalas.Wiadomo,ze byl to zart niesmaczny bardzo.Na pogrzeb nie pojdziesz bo Sie Janka boisz,Szkoda,ze nie odnioslas sie do swoich debilnych pomyslow wystepow z corkami,mama i siostra Lenki,no i plot,ktore robilas na Beti.

Gość gość
Ta Baska ze Slupska pisala czemu jej tego pod kam sie nie napisze,haha.Banujej kazdego co ci odrobine skrytykuje to jak pisac?Pomysl troche kobieta,przynajmniej niekiedy

Gość gość
Widac ,ze ludzie tez juz poznali sie na falszu Magdy bo wczoraj posiedziala troche na tle swojej poliestrowej firanki przy ogladalnosci sekcji trzepaka i sie wyniosla,probowala potem cos u 5 tki pisac ale tez ja olali.Wakacje sa Magda wez dzieci na jakas Majorke skocz,przeciez to taniocha.Na Zbiorniku kariery juz nie zrobisz falszywa obludnico.

Gość gość
I uposledzona Mariola juz zaczyna dzien od hejtu.kibieto psycholog czeka!!!!,,

Gość gość
Odkad pamiętam to Karolek i Olejnikowa najwięcej mieszają. Karolek każdego nagrywa a najwiecej to swoich znajomych żeby później im kolo d**y narobić wstrętny grubas z wytrzeszczem.

Gość gość
Na początku było to nawet zabawne,ale teraz robi sie monotonne.Mariolka wymyśl nowe teksty.

Gość gość
SEBAKOWA k***a spusc te nogi z brudnej kanapy. Ale twoj mezulek j***l moja kolezanke opowiadala mi jak bylo. Na jajach ma bielactwo

Gość wioleta_40
A co tu taka cisz kulwa

Gość gość
NIE JESTEŚCIE ANONIMOWI 28....Grupa Wirtualna Polska oświadcza, iż wszystkie posty, pliki, komentarze oraz inne treści umieszczane w serwisie Kafeteria.pl są rejestrowane przez Grupa Wirtualna Polska, podobnie jak adresy IP, z jakich umieszczenie nastąpiło. Grupa Wirtualna Polska oświadcza, iż każdorazowo gdy zwracają się o to do Grupa Wirtualna Polska odpowiednie, uprawnione organy państwowe powołane do wykrywania, zapobiegania lub ścigania przestępstw, Grupa Wirtualna Polska udostępnia takim organom odpowiednie dane związane z funkcjonowaniem serwisu Kafeteria.pl, w tym dane dotyczące IP użytkownika, który umieścił daną treść lub w inny sposób korzystał z serwisu Kafeteria.pl, przy czym Grupa Wirtualna Polska działa w tym zakresie wyłącznie zgodnie z właściwymi przepisami prawa zobowiązującymi Grupa Wirtualna Polska do przekazania takich danych. Grupa Wirtualna Polska oświadcza iż w celu zapewnienia jak najwyższej jakości usług serwis Kafeteria.pl korzysta z informacji zapisywanych przez serwer na komputerze użytkownika, które następnie są odczytywane przy każdorazowym połączeniu się z danego adresu IP .

Gość gość
Co taka cisza? Czyżby to już koniec? No,nie wierzę,a tak dobrze żarło) Nie ukrywam,jestem zawiedziona,szczególnie poznaniem dalszego ciągu powieśc***epesz-sex-schow

Gość depesz_1971
Witam. Zatem już podniosłem ten szlaban o 9 rano....wykonałem tel. do kumpla który siedzi na Komendzie miejskiej na Sienkiewicza. umówiliśmy się , przedstawiłem mu sprawę jak wygląda i umówiliśmy się pod prokuraturą ( mam naprzeciwko siebie razem z komendą Policji dzielnicowej ) . Zaprowadził mnie do Pani Prokurator a ów Pani przedstawiłą mi jak wygląda taka sytuacja - zajmie się tym dochodzeniówka na zlecenie prokuratury. będą musieli mi zabrać komputer . ale nie martwię się bo mam zawsze dwa kompy drugi w zapasie w razie W....i teraz co następuje - nie jesteście anonimowi to raz dwa podlega to pod paragraf a trzy możemy potem się starać o odszkodowanie za rozpowrzechnianie kłamliwego wizerunku w necie - są to sporo odszkodowania. są to dość wysokie sumy i to tyle ze strony Pani Prokurator . żatem powiedziałęm jej że jeśli jeszcze raz przeczytam coś o sobie złożę oficjalne doniesienie i maszyna ruszu - zatem bawcie się dalej miło piszcie co chcecie. ja się tym nie przejmuję. tyle od Depesza.... P.S. oczywiście ze możecie wyrazać swoje zdanie ale nie w takim sensie i nie publicznie....pozdrawiam depesz

Gość depesz_71
A na marginesie chciałem dodać że nie wolno upubliczniać wizerunku danego człowieka w necie bez jego zgody - miłej zabawy!!

Gość depesz_1971
I jeszcze jedno....jeśli złożę oficjalne zawiodemienie o popełnieniu przestepstwa będę musiał złożyć zeznania na komendzie i podać tyle nicków ile znam....to ogromna maszyna która ruszy tyle powiedział mi Bogdan....paaaaa

Gość gość111111
magda ..... adik.... jak wam nie wstyd długo myślałem nad tym by tu napisać zrobiliście pośmiewisko a Rudego jego żony troszkę z Jerzyka, co to za zabawa czyimś kosztem? od zarania zbiornika wszyscy wiedzą że Rudy lubi wypić ale żeby pokazywać go najeb.... jak świeci gołym fiutem i obraża ludzi na zbiorniku i z pogardą odzywa się do żony to wstyd .... ja na miejscu Małgorzaty nie chciałabym spojrzeć w twoją stronę to fałszywe i obłudne..... Małgosiu opamiętaj się jesteś fajną miłą osobą a trafiasz na same taborety? zobacz że wokół Ciebie są normalni i prawdziwi przyjaciele oddziel w końcu ziarno od plewu

Gość klepioncy konia konrat
Ty tam od broniący dowalania ludziom. Fakt faktem nie jest to miłe ani ładne, ale chyba lepiej w internecie niż podejść do kogoś na ulicy i mu przy świadkach coś powiedzieć. Każdy o mózgu większym od ameby wie że tu lecą same pierdoły. Problem jest w tym jak ktoś i po co wypisuje. Ja tam lubię sobie trollować w przerwach między tym co robię. Robię to od lat i jestem z tego dumny. Cały temat zaczął się od pseudożebraczki krótko ją podsumuję. Żebrała Anka żebrała aż się hejterów wszędzie doczekała. Potem Mariola słynąca pokazała wszystkim linka i o żebraczce zapomniano z czasem. Jedni lubią wypisywaç na kogoś coś jeszcze inni czytają ten wątek i myślą sobie o nich ale patole z nich i chamy. Inni piszą dla jaj żeby jeszcze inni mogli się pośmiać Żeby wpisy w tym temacie uznawać za źródło wiarygodnych informacji trzeba być kretynem. Jak na razie nie poleciały nazwiska tylko nicki czasem jakieś imię więc nawet nadający po których każdy jedzie do woli wedle swojego uznania i z wrodzoną kulturą osobistą mają zapewnioną połowiczną anonimowość. Wszelkie skargi o brak estetyki pjiactwo na kamerkach należy wysyłać do tego kto wymyślił żeby w piątki zacząć imprezować. Był baner bodajże "sobotni melanż".

Gość gość
Ciekawe kiedy rodzina pogodzi się :)

Gość 5senses
gość wczoraj Gość, dla twojej informacji: Pan zawsze miał taki głos, Pani dla jednych może być zgrabna, dla innych nie to jest oczywista sprawa. Każdy ma inne gusta. Najśmieszniejsze jest to że widzicie to co chcemy żebyście widzieli czyli jakieś 0,1% naszego życia a wnioski wysuwacie daleko idące. Tak, na naszych transmisjach często spożywamy alkohol ale nigdy nikogo nie obrażamy, rozmawiamy na wiele tematów, niektóre mądrzejsze inne mniej ale przede wszystkim, pokazujemy się i nie boimy się konstruktywnej konwersacji. Niestety większość tutaj potrafi się tylko anonimowo wymądrzać więc może byście się ujawnili skoro tyle wiecie o wszystkich innych. Więc dla Twojej informacji: to że spożywamy alkohol to nasza sprawa a to że nie podobają Ci się nasze osoby oznacza, że wcale nie musisz nas oglądać. Pozdrawiamy

Gość gość
Pepesz do prokuratury wszystkich podał łolaboga