Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
wiola gdzie zęby masz haha :) selduszko

Gość gość
debile tu pisza chcecie mieszac mieszajcie pop*****lency

Gość gość
ta Zwariowani tomy to ona rzeczywiście takie ilości kredytów zbiera? Bo co nie wejdzie sypie jakiś kredytami teraz ma od jednego 700 kto daje takiej bulwie tyle kredytów.co nie wejdzie w godzinę ma że 2tus przy oglądalności góra 20osob.ani nie pokazuje się cała nogi ma jak by ich nie miała krótkie grube babsko niezgrabne tłuste ramiona obwisłe i te usta pokazuje jeju z takim obrysem j.ona chyba sobie sama tzn ktoś ją podkręca tymi kredytami bo nie wierzę że tyle trzepie Kr jak nawet nik ja za 5 zł na prowadzenie nie bierze

Gość Rudy z budy
Miałem tego nie pisać ale nie wytrzymam ,a wiecie że Violka była w ciąży z Karolkiem ?miała skrobankę ,płakała że ma małe mieszkanie i ma trudną sytuację rodzinną o głupi ja żebym wiedział jaka Ona jest naprawdę... Zabieg był przeprowadzany z Biłgoraju na który zawoziła ją Berta(kolarzówką Medmena) i taka jest prawda o tych ludziach .Część pieniędzy dołożyła też Mariolka brała na to Providenta i teraz musiała się zameldować u Depesza bo ją komornik ściga po Malborku.Za te długi w Providencie stale leje ją mąż bo nie moze znieść że komornika zabiera całe 500+.I teraz się żrą o kasę upubliczniając swoje wojaże seksualne no to jest poniżej pasa zachowanie.;/.

Gość gość
Co to są 'skliny'? o_O

Gość gość
jednak Sławek O. vel Adekwatny miał rację i spełniły się jego zarzuty, przed jego ostatecznym zniknięciem z kamerek będąc od tygodnia pod wpływem alkoholu wypominał już grzeszki osobom tu atakowanym, no nie Pani Olejnik , Basie_Marciny,Depesze, Leszki, Wioletty itp.

Gość gość
a gdzież to Ryśki,ze wstydu sie chyba schowali.

klepiacy konia konratcie hahah.....opoznienie jest masakryczne bo watek za dlugi,trzeba zalozyc nowy na potrzeby twoich opowiesci,uzalezniam sie od nich pomalu.zastanawiam sie czy piszesz pod kamerkami bo jakos tego stylu pisania nie kojarze a baczna obserwatorka jestem.czekam na ciag dalszy i ew zalozenie nowego watku.pozdrawiam

Gość gość
mariola jaka ty spierd**lona jestes? po c**uj ty zyjesz na tym swiecie ?sama siedzi na kam,sama chla,sama ze soba pisze i sama zdechnie ! nalezy ci sie taki konkretny wp**erdol zebys polamana ze 3 miechy na oiomie lezała sci**ero!

WREDNA DENERWUJACA POSLANKO PAWLOWICZ MY SIE OD DEPESZA NIE ODCZEPIMY....ON JEST NASZYM DOBREM ZBIORNIKOWYM.DO PANI BY SIE NIKT NIE PRZYCZEPIL,PRZY OKAZJI PANI W TEJ PARODII MA ZASZCZYT UCZESTNICZYC I JAKA SLAWE ZDOBYWA PANI?BYCIE NALOZNICA DEPESZA TO WIELKI ZASZCZYT.

Gość gość
gość dziś przecież była Gosia na kam nawet z mężem dlaczego się nie odezwałeś, tylko ubliżać potrafisz ?? ehh dajcie spokoj anonimowi rozmówcy

Gość gość
kuffa gdzie jest depesz ja sie pytam? pojechał tego laptopa wiewiórze zawieźć?

Gość gość
gość dziś zapraszam, mąż cwaniaczku porozmawiaj w oczy a nie plujesz się anonimowo

Gość gość
Nie wierzę.Ale tutaj pustaki piszą.Mozna by z Was postawić niezły garaż.

Gość gość
To Opowiadanie o Depeszu jest idealne.Przepieknie jest pisane tak Literacko.Co w stylu Latarnika.jestem zaczytana proszę o dalej i to trzeba wydrukować!

Gość znajomy znajomego ze zbiornika
Wielka miała skrobanke ? To karolka powinni wyskrobac he he.

Gość gość
zgłaszam rano te wpisy do prokuratury, nie możecie się tak bezkarni czuć z takimi obelgami

Gość gość
haha zgłoś to do samego Sądu Najwyzszego ! ale debil !

Gość gość
A czy ktos juz rypal na kamerce groszkowaeneske hehehi

Gość gość
mylisz się cwaniaku, w dzisiejszych czasach w necie nie jest NIKT ANONIMOWY, jestem prawnikiem, nie pozdrawiam

Gość gość
depesz wydymal w d**e wiewiore pewnie pod cela tez dymany byl i i juz milosc hahah

Gość gość
haha a ja jestem sedzią i pocałuj mnie w dupę!żegnam

Gość gość
prawnik zbiornikowy

Gość gość
Celebryci ZB (wiolka , muszla, olejnikowa , adrianmagda , margolcia ,bmg , waldki , depesz ) to tacy ludzie zabijaja ten portal. PRECZ Z PATOLOGIA

Gość gość
wiolka skrobanke miala, ja p*****le dzieciobojczyni j****a buhahah karolek ma malego pindola z tego co widzialam, i wielki bzuch buhahah maariolka dewota pisze sama ze soba gada do siebie udaje ze tncuje,olejnikowa niczym juz nie zagwiazdorzy chyba ze pokaze obwisle sadlo i obwisle cycki falszywcu,

Gość gość
Zwariowanitomy to zona milicjanta kiedys nawet wystepowała w koszuli niebieskiej z krotkimi rekawami mam ja na fejsie

Gość gość
OLEJ .klam im dalej by sie wybielic

Gość gość
5 sensens ale wy pijecie codziennie , bywa że w Sztokholmie pijani jesteście.Moze się wam nie wydaje ale jesteście alkoholikami ,alkoholik nic po trzezwemu nie zrobi.A najgorsze już to jest to że seks uprawiacie po wódce musicie się najpierw schylać żeby mieć odwagę się pokazać jak się ******ie.A ten pan to już od wody ma typowy nawet głos alkoholika.A prawda jest taka że pani nie ma co pokazać bo totalnie jest niezgrabna bardzo niezgrabna.a spine się i wydaje jej się że taka seksu.Opamietajta sie

Gość gość
oj jak wy się mylicie z tego co mi wiadomo parę osób napisało do kafeterii o udostępnienie IP, więc....dalej obrażajcie sobie, jest na to kc, a także podlega to KK jako stalking ( uporczywe nękanie), poczytajcie sobie w necie, nie jesteście anonimowi

Gość gość
a co z Marzenką- byłą Jacka? co u niej słychać? dawno sie na kamerce nie pokazywała