Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
To anioł i bestia jyz nie sa razem !!!:) Szybko poszło. Bestia do wzięcia :))))))

Gość gość
Cześć Karolek! :D gadaj głośniej trochę u tej Wioli :D

Gość gość
Karolek alkoholiku s********j ze ZB,ty gruba świnio brzydki potworze.

Gość jjjjjaaaa
widzicie Zwariowanitomy to normalnie jakis babo chlop, tyleze cycki spieczone, zadnej gracji w jej *****ch

Gość gość
wiecie co , wiecej szacunku , powagi , lub nie piszcie już o zmarłej , ogarnijcie się ,Karma Wraca ,niestety .Ciakk

Gość gość
karolek a ty jestes falszywa k**rwa i oszust !

Gość gość
beti67 wyglądała na taką szcześliwą kobiete , jeszcze kilka dygodni temu mówiła ze się przeprowadziła do swojego domku w kturym spedza czas od maja do wrzesnia, wygladala tak beztrosko ... zycie jednak plata figle. Pozostanie w pamieci :(

Gość gość
medmen_m dziś Mariolka się dobrze bzyka miałem przyjemność z******ta jest w tym ale mowiła ze ty beznadziejny

Gość gość
olejnikowa ma sraczke u wiolki na kam hahahhaha j****a szmata gruba k***a plociuch j****y oddaj kase

Gość gość
no powiesiła się suka ! mąż rudej beti

Gość gość
Wiolu w ciuchach też można loda robić hahaha

Gość gość
a nawet pięć lodów... w końcu u piątków hahaha

Gość klepioncy konia konrat
Kolejny odcinek powieści "szlaban mój to jest to kocham go" Pozwólcie szanowni państwo że odłożę na bok historie SF o właścicielu najsłynniejszego parkigu w Internecie. W jego biografii czas przejść do teraźnieszości. Właśnie się dowiedziałem że ów pan z hodowli łosi i łosic przerzucił się chyba na hodowlę wiewiórek. Nawet kumatych z tego co tu widać skoro potrafią napisać dwa zdania. Za to niestety też wściekłe jak te łosice. No bo to chyba nie ta słynna posłanka Pawłowicz o której tyle się tu pisze. A może to i ona wylew swoją frustrację z powodu tego komputera co to miał być a go nie ma jeszcze. Z laptopem było pewnie tak. Nasz główny bohater w końcu wstał założył swoją galową skórzaną marynarkę zadzwonił po limuzynę bo wiadomo komunikacja miejska jest dla plebsu a w taksówkach brakuj***arku z luksusowymi trunkami a zwłaszcza takimi bez akcyzy (pomysł na to zdanie zerżnięty od całej prawdy) zapalił kolejnego papierosa i kazał się wieść pod adres zaufanego sklepu tego samego w którym kupił on niegdyś swój telewizor. A wiadomo dobry telewizor cenna rzecz zwłaszcza jak ma telegazetę nie trzeba wtedy facebooków i snapchatów żeby się komunikować zwłaszcza kiedy te młodzieżowe aplikacje nie są komuś poręczne. Lepiej wysłać jakiegoś sms "wróć moja kochana xxxxxxx" i czekać na odpowiedź na odpowiedniej stronie z ogłoszeniami. Ta forma komunikacji ma jedną zasadniczą zaletę druga strona nie musi mieć nawet komórki z 97 roku żeby to przeczytać starczy telewizor z 91. Ale wróćmy do sklepu ile nasz główny bohater się tam nawydziwiał naoglądał to głowa mała. A to jeden był zbyt zarysowany a to inny miał wcześniej zbyt wielu właścicieli jeszcze inny miał za dużo RAM (po co babie całe 4 przecież grać na nim nie będzie) itd. Aż w końcu oczom jego ukazał się idealny laptop bez chwili wahania chwycił za portfel by zapłacić swoją złotą kartą kredytową bez limitu wziął komputer i wyszedł. Jeszcze w limuzynie zadzwonił uradowany do swej lubej wysyłając jej zdjęcia tego cuda. Niestety ona nie była zadowolona z zakupu nie dlatego że komputer miał za mocny procesor czy za dużo RAM. Na obudowie zamiast symbolu jabłka widniała ugryziona gruszka i to w dodatku z wyłażącym z niej obrzydliwym robakiem. Chciałbym Szanowna Pani Wiewiórko napisać że nie będę się czepiać Was kochani ale tak mnie tworzenie zmyślonej biografii R. wciągnęło że nie mogę tego obiecać. Wiesz każdy ważny człowiek powinien mieć swojego własnego biografa. Po za tym ja bym się cieszył bo z tego co zauważyłem na kamerkach ludzie są niezadowoleni że o nich nikt nie pisze. Ja bardzo chętnie o nich też napiszę tylko niech mi napiszą o kim mam pisać.

Gość klepioncy konia konrat
Też tak macie że nie widzicie na bieżąco nowych wpisów czy tylko ja widzę wszystko z coraz większym opóźnieniem doszlo do ponad godziny.

Gość gość
A przecież wyraźnie pisze przed transmisja , że musisz być zalogowany i umyty.Cos w tym jednak jest żeby brudasy mi wlazily.Przeatanta chlec wódkę to zaraz się pomyketa i ładnie posprzatata

Gość gość
@klepioncy konia konrat dziś Zgadza się, coraz większe opóźnienie.

Gość gość
patologia kąpie się we własnych g****ach

Gość gość
karolek jaki fiu fiu kogo by nie naj***l hahhaha dostal by w lep i byb padl j******c jest cienki jak chuj boody by cie z***bal jedna reka patafianie

Gość gość
wiolka ale ty masz poryty beret

Gość gość
haha wiolka lok temu pokazywałaś selduszku mym ahahaha

Gość gość
u mnie też opóźnienie ponad godzine

Gość gość
karolek naj****y i naćpany

Gość gość
kulwa róbcie skliny z mariolką kulwa z tym kulwa kalolkiem i ***ajcie wiolke kulwa

Gość gość
Anioł jest nadal z bestią

Gość gość
olejnikowa ma sojusznika karolka hahah kolejny patolgiczny pan kogo by nie naj***l hahaha zesral byb sie predzej, oj karolek cpun i pijak,renata cie zostawila bo damski bokser jestes, teraz zyje jak pani nie w slamsie u ciebie , a co do olejowej k***y karolek i wiolka to jedyni ludzie ktorzy cie chyba na zbiorniku toleruja reszta ma cie w d***e bos falszywa k***a wieddz wszysccy

Gość gość
Basia przez szacunek do zmarłej i jej rodziny nie pojawiają się na pogrzebie.bo nie jesteś tam mile widziana!!! Za te ploty i nieszczerosc....

Gość gość
Ha a cytrynka to dopiero k*******n jest.i ma już narzeczonego ;)))) kpinaaaaa

Gość gość
czy wy głupie krowy nie !przeciw się ubrać ładnie w bieliznę uczesać umyć i ładnie się do ludzi na transmisji zwracać,kusić ,necic ,ładnie tańczyć i poruszac się?to by wam tych którzy wpadło q nie obelgi na siebie rzucacie i to jeszcze takie głupie prostackie aż wstyd mi za to że człowiekiem jestem jak to czytam.boze broń mnie żebym takiej żony głupiej nie dostał bo wam to chyba te menopauzy p****alo ly w tych glebach !

Gość gość
roztali sie

Gość gość
roztali sie