Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Wredna_Denerwujaca_Wiewiora
depesz gdzie jesteś????????????/ smutno bez ciebie

Gość gość
k***a ale sucz z tej zaciekawiecni on ja dyma a ona kredyty liczy na kamerce co za patole *******.

Gość gość
uuu jaka cisza wystraszyli sie prawnika

Gość gość
z tą prokuratura to pewnie Rysio napisał :)

Gość klepioncy konia konrat
"Szlaban mój to jest to kocham go" Rozdział Komputer cz2 Zdruzgotany dezaprobatą Wiewiórki pan D. kazał swojemu kierowcy zatrzymać się na natychmiast i szybko zawrócić do sklepu. I tak też się stało kierowca zaciągnął ręczny na środku ul. Obrońców Stalingradu (wybaczcie ale tylko taką ulicę w Łodzi znam) samochód z piskiem opon i smrodem palonej gumy obrócił się o 180°. W środku pan D. już przeklina kierowcę za to że przez niego rozlała się na laptopa najlepszą whisky jak była w barku i zbiera porozrzucane butelki. Gdy nagle podjeżdża policja. Proszą o dokumenty kierowcę i mówią już coś o mandacie gdy nagle jeden z nich dostrzega pasażera i mówi. -Pan Depesz? -Tak to ja. -Ej chodź tu- mówi jeden policjant do drugiego- To ten ze zbiornika co wszyscy na komendzie oglądają co z nim zrobimy? - Nie wypada dowalać jego kierowcy największego mandatu i odbierać dowodu rejestracyjnego chociaż jak hamował coś mu się urwało od samochodu i wybiło szybę w oknie. Więc pewnie ten szrot na kołach nie nadaje się do ruchu. Damy mu 500 zł mandatu jak da sobie z nami zdjęcie zrobić i przymkniemy oko na te butelki i fajki bez akcyzy bo mi się nie chce papierów wypełniać. Co pan na to panie D.? -Dobra I tak dzięki swojej sławie pan D. uniknął większych kłopotów. Gdy policjanci odjechali pan D. nadal kontynuował swoją podróż do lombardu. Gdy zajechali na miejsce właściciel od razu nie patrząc kto rozpoznał starego kumpla. Po zapachu markowego tytoniu. Wkurzony pan D. opierniczył na czym świat stoi właściciela za to oszustwo z komputerem. Na co ten odrzekł a co żeś chciał za pińset? Oczywiście zgodził się na usunięcie loga gruszki i zastąpienie je logiem jabłka ale chciał za to 50zł gotówką. A jak wiadomo pan D. płaci tylko swoją złotą kartą kredytową. Więc pan D. jako że jest dżentelmenem grzecznie odmówił i pojechał do starych kumpli ze szkoły którzy na dawnym osiedlu popijali same najlepsze trunki z akcyzą z tą jednak różnicą że trunki owe musiały mieścić się w granicach od 2 do 10zł za butelkę. Bo tańszych nie pijali a na droższe było im szkoda (kredyty za mieszkanie trzeba było z czegoś spłacić i dzieciom na studia dołożyć). Zaoferowali oni natychmiast swoją pomoc. Nie dość że przykleili na butapren odpowiednie logo to jeszcze kompa wyczyścili i podkręcili procesor do 2,5 mHz z 1,6. Doklejając oczywiście odpowiednie nalepki żeby pani W. była przekonana że ma jeszcze lepszy sprzęt. Zadowolony pan D. dał im po flaszce jakiegoś trunku bo nie miał gotówki i odjechał w blasku zachodzącego słońca.

Gość gość
depesz sie przejął wpisami i zrobił sobie przerwę od neta na dzisiejszy wieczór

Gość klepioncy konia konrat
Cała prawda. Nie nie piszę pod kamerkami ale rozważam zrobienie sobie konta na zbiorniku pod tym właśnie nickiem. Chciałbym wejść powiedzieć "cześć nie przeszkadzam?" żeby zobaczyć co ktoś zrobi. @gość i cała prawda dzięki za uznanie tak sobie klepię w klawiaturę raz lepiej to wychodzi raz gorzej Zastanawiam się za co mógłbym odpuścić sobie pisanie o panu D. i pani W. Myślę że może zrobię to o ile wcześniej się nie znudzę w zamian za transmisję z łazienki jakiś prysznic żeby oficjalnie D. mógł zaprzeczyć wszelkim plotkom że jest jak Kałużyński. Albo jak usłyszę pierwsze 100 stron jego autobiografii na transmisji. Tak w ogóle to chciałbym poszerzyć opowiadania o kolejnych zbiornikowców żeby było bardziej barwnie ale tyle tu agresji nienawiści że aż mi się odechciewa. Nie ukrywam że byłem na kilku transmisjach i jedni są oburzeni że o nich tu się pisze głupoty inni mają wy.... na to a jeszcze inni są wkurzeni że nie mogą o sobie przeczytać. Ludziom nie można dogodzić jak widać

Gość Caligus
Jacek chuj

Gość gość
He he

Gość gość
Haha a pani od piątków powiększała cyce haha

Gość beti6677
wymyslijcie jeszcze że gazem sie otrułam

Gość gość
Dokładnie tak. Nikt nie jest anonimowy Dlatego osoby występujące na kamerkach powinny sie z tym licZyc ze ktos gdzies je w koncu rozpozna :) Te maseczki na twarzach to gowno wam dają tak na marginesie :)

Gość gość
Jedni pokazują inni komentują. Proste

Gość gość
Można tylkowspolczyc osobom, których życie kreci sie tylko wokół tego portalu. Jedza na kamerkach imprezują nawet sraja. Pokazują swoje brudne barlogi. Gdzie tutaj erotyzm i klasa ? Brud smrod i ubóstwo tym teraz jest zbiornik

Gość gość
Potwierdza się stare przysłowie " mocny w necie, p***a w realnym świecie" jesteście śmieszni z tym obrażaniem, poniżaniem, dowalaniem , zastanówcie się ile krzywdy możecie zrobić tym osobom w rodzinach i związkach, nie każdy jest mocny psychicznie i " oleje" tą waszą nagonkę, macie coś do danej osoby? powiedz jej to pod kamerką ze swojego nicku a nie jak tchórz z gościa, tak tak wiem tak jest najłatwiej ......brak słów( nie jestem zbiornikowcem, ale link jest udostępniany na innych portalach) więc zastanówcie się jak ludzi krzywdzicie

Gość gość
jak można skontaktować się z właścicielami, adminami kafeterii ?? przecież nie może tak być aby takie hejty leciały, czy tu ktoś kontroluje te wpisy????ludzie ogarnijcie się !!! co Wam da niszczenie ???dlaczego tyle w Was nienawiści ????

Gość gość
Milicjaaaaaaaaa!!!!!!!

Gość gość
Przeciez pokazujecie swoje twarze i to co robicie ? Ludzie obserwują i maja prawo do komentarzy !!!! Halllo pobudka !!!

Gość Rokitaaaa
Ratunkuuuuu pomocyyyyy Niemcy mnie biją .....

Gość gość
Zbiornik nagrywa wszystkie transmisje na żywo !!!!! I sprzedaje na inne portale :) Tego tez nie wiecie ?? Hahaha

Gość Olejnikowa
Depesz kur*a wstawaj do uja.... podnoś szlaban.... bomba w górę .... zaczynamy bal.....

Gość Karolekkkk
Wstawać k***i*łaki i walikonie... ja już nie śpię...

Gość Wioletta z Biedronki
Ja się zaraz odpalam ....

Gość gość
Co to kogo obchodzi kto z kim śpi? ( dorosły jest ma prawo) kto ma jakie zęby ? ( widocznie dba o siebie, lepiej szczena niż bez zębie) kto ma jakie cycki ? ( stać ją to ma )kto ma jakie auto ? ( może nie chce roweru )kto ma syf w domu ? ( może lubi ) kto pije wóde? ( może nie lubi wody , bo kaczką nie jest ) kto kto kto co robi ?? ludzie to są dorośli ludzie i wam nic do tego ! przeszkadza to wam ?? wsadz głowę do lodówki, ochłoniesz ,MIŁEGO DNIA ps jedna zasada, nie interesuj się innymi, sprawdz czy u ciebie jest tak wszystko ok i czy jesteś bez skazy

Gość Rozdziapa
A moja dama tak pierdzi aż sie obudziłem/.....

Gość Rozdziapa
Asiu już nie pierdż..... proszę....

Gość gość
tak, komentarzy ale nie nagonki i hejtowania hejt hate; 1. obraźliwy i zwykle agresywny komentarz internetowy; 2. mówienie w sposób wrogi i agresywny na jakiś temat lub o jakiejś osobie Hejt, w odróżnieniu od krytyki, nie ma na celu zmieniania czyjejś opinii ani czynienia świata lepszym. Hejt ma na celu wywoływanie negatywnych emocji a adresacie lub w publiczności. Chcę zranić człowieka, którego nie lubię, więc napiszę coś, co sprawi, że mu będzie przykro. Chcę sprawić, by inni ludzie nie lubili człowieka, którego nie lubię, więc napiszę coś, co sprawi, że będą mieli o nim złe zdanie. Może oni go teraz będą ranić. Powodem nie lubienia adresata hejtu jest najczęściej

Gość Markus37
Która kur*a robi śniadanie? Bercia.... mieszaj w garach.... W BRZUSZKU MI BURCZY....

Gość Wioletta z Biedronki
Brakuje tylko muzyki.... wstawaj Włodek.... muzyka leczy dusze...

Gość Rysiaczki
Jak wół pierdzi to obora słucha....