Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyś miała 20 lat to związałabyś się z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem, że to czy ktoś uprawiał seks czy nie nie jest najważniejsze w związku, ale mimo to czy fakt, że twój partner tego nie robił jeszcze to stracił by w twoich oczach? Załóżmy, że on jest ciut starszy i jest w przedziale 21-23 lat.

Gość gość
Yyyyy...."ciut starszy w przedziale 21-23 lat" ?! KPISZ SOBIE? To jeszcze gófniarz. Nie, nie związałabym się z prawikiem bo wiem że seks może być wspaniały i spełniony z kimś kto WIE CO ROBI oraz JAK ROBI. Prawiczek może być "dobry" dla kogoś kto nie zna swojego ciała, potrzeb i myśli że to "jest to". Nie chodzi o stracenie w oczach bo zdarzają się (rzadko) innowacyjnie nastawieni prawiczki ale większość to kompletne zera. Za wstydliwe żeby spróbować coś innego i nie mam tu na myśli nic zboczonego. Po prostu uprawianie seksu po ciemku i w jednaj pozycji. NUUUUDAAA!!!!!!!

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. Ile twoim zdaniem 20letnia dziewczyna ma doswiadczenia? Zazwyczaj w tym wieku ludzie sie dopiero ucza siebie.

Gość gość
nie zwiazalabym sie

Gość gość
Czyli dla takiego chłopaka nie ma raczej szans na związek, bo nie uprawiał seksu i nie jest doświadczony... Czyli co? Już lepiej jakby się u prostytutek podszkolił? :(

Gość gość
Ja w wieku 25 lat zwiazalam sie z 24 letnim prawikiem Nawet nie wiedzialam, ze byl prawikiem, a seks z nim byl nieziemski

Gość gość
A ja bym się związała z prawiczkiem, przynajmniej mogłabym go wszystkiego nauczyć - jak i gdzie mam mnie dotykać ...

Gość gość
@gość dziś Nie wiem czy piszesz prawdę czy się podszywasz pod kobietę, ale zapytam i tak. Jak go poznałaś? Pytam, bo ciekawi mnie kim może być taki prawiczek w normalnym życiu.

Gość gość
a ty kim jestes ?

Gość gość
taka pizda z ciebie ze nie potrafisz normalnie dziewczyny poznac tylko piszesz ze na dziwki o jakims podszkoleniu , jestes typowym prawikiem co ma popiepszone w glowie

Gość gość
gość dziś - On pisze sam za sobą. Może dwie kobiety razem z tobą wypowiedział się w tym temacie więc przestań się tak tym podniecać.

Gość gość
Nie piszę sam ze sobą, a z resztą chcesz to mi wierz a jak nie to nie. Tu jest internet, tu każdy jest wygrywem życiowym oczywiście. :/

Gość gość
gość dziś - Heh ziomeczku nie jestem wygrywem ale staram się. ;)

Gość gość
Jakaś kobieta się jeszcze wypowie? Tak szczerze, co pomyślałybyście o takiej osobie?

Gość gość
up help

Gość gość
ze jest ciamajda