Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy puścicie swoje dziecko na szkolne wyjście na "Smoleńsk"?

Polecane posty

Gość gość
00:15 A ty odstaw swoje :o

Gość gość
Cały ten temat jest trollowany. Nieudolna propaganda antyrządowa (i antypolska zarazem). Wstyd! :o

Gość gość
Dokładnie tak: trollerska propaganda i argumenty z du*py (bo oczywiście nagle wszyscy maja wrażliwych gimnazjalistów z poglądami lewicowymi, tja jasne...) :o

Gość gość
jak moje będzie chciało iść to pójdzie. Nie to nie. Pytanie czy puścicie dziecko jest dla mnie debilne:O Czyli mam rozumieć, że jak dzieciak będzie chciał iśc to powiecie nie? Bez sensu jak będzie chciał to obejrzy ten film tak czy siak. Mój syn mówił, że mają iśc na ten film, ale jak spytałam czy idzie to powiedział tylko "nie wiem, zobaczę" i ja decyzję pozostawiam jemu. Jeśli zaś chodzi o mnie, bo chyba pytanie powinno być "czy wy pójdziecie?" to ja absolutnie nie mam zamiaru tego w kinie oglądać, szkoda mi kasy, bo trailer widziałam i gra aktorka jest fatalna:O Obejrzeć obejrze, ale jak będzie w necie.

Gość gość
Widziałam zajawki tego filmu w kinie. Niezły gniot. Chyba sam Antek pisał scenariusz. Dobrze że mam za małe dzieci. Szczerze? Niewiele mnie ten temat interesuje, nie jestem emocjonalnie związana z ofiarami. Zamach czy nie - to osobiste tragedie, a życia tym ludziom i tak nic nie wróci.

Gość gość
Zamach czy nie to osobiste tragedie? :o Boże widzisz i nie grzmisz... :o Zamach to jest tragedia i jednocześnie interes całego narodu, a nie rodzin poszkodowanych! Nie wiem kto to wszytko nakręca, ale żal czytać normalnie. :o Żal i wstyd!!!

Gość gość
Jak tak się przyglądam temu tematowi i tym głupim postom to zauważam pewną prawidłowość: poprzednim rządom (mam na myśli SLD i PO) jedno się udało, a mianowicie ZABIĆ W POLAKACH PATRIOTYZM i WZNIECIĆ NIENAWIŚĆ DO WŁASNEGO NARODU, stworzyć im tak fatalne warunki bytu i jednocześnie ułatwić relokację, by się sami z niego eksmitowali (co zresztą w dużym % zrobili), dobrowolnie i bez użycia siły (na ich miejsce mieli napłynąć inni, co też chętnie robili w ostatnich latach przedwyborczych). http://1vze7o2h8a2b2tyahl3i0t68.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/04/Manifesto.jpg PiS popsuł im szyki dlatego tak go szczują. :D🖐️

Gość gość
gość dziś 23:10 jesteś tak głupia, że ja prtole!!! pechowiec.gif Twój stary wygląda pewnie jak dwie parówki, bo 90% polaków jest niska i krępa. Już sobie wyobrażam tych twoich znajomych pilotów.... pechowiec.gif Gdybyś rzeczywiście jakichś znała to wiedziałabyś np. że dialog z cockpitu z czarnej skrzynki był dla nasz Polaków obraźliwy i obrzydliwy ze strony Ruskich! Zakpili z nas i ten dialog poszedł prosto w świat, żeby każdy myślał, że Polacy to niedoje*bane patole! Żaden pilot nie gada i nie klnie jak dres spod bloku, żaden! To są ludzie po Akademii Wojskowej... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie rozbieram tej katastrofy na części... Ale lot 4 pilotów, z których tylko jeden miał uprawnienia[technik pokładowy] to zakrawa na kpiny. Dwóch pilotów poleciało plus nawigator, ale bez prawa lotu. I to wszystko pod czujnym okiem szefa wojsk lotniczych - pana Błasika. Burdel do kwadratu!!! A reszta to składnik burdelu.

Gość gość
no tak, jeszcze kuźwa będę swoje cięzko zarobione pieniądze wydawać, jak mi dadzą 500+ to tak, a tak się niech bałwany odpieprzą, nie dam ani złotówki, bo jak się dzieci skłóca, pieprzony cholerny katolicki rząd, czyżby tak Pan Bóg tego chciał. Najgorsze badziewie to właśnie te gorliwe katoliki,

Gość gość
Żeby zdobyć licencję pilota trzeba mieć opanowaną mechanikę i elektronikę samolotu w wymaganym przez licencję zakresie (a zapewniam cię, że nie jest to jakaś tam wiedza podstawowa, a dosyć zaawansowana właśnie) + wiedzę dotyczącą sytuacji awaryjnych i gruntowne przygotowanie do odpowiedniego ich adresowania i radzenia sobie z nimi, więc nie gadaj głupot, że 2 z 4 członków załogi było nieprzygotowanych do lotu, bo to jest bzdura i tylko się ośmieszasz tymi opowiastkami o tych rzekomych znajomych. Plus, pewnie tego nie wiesz, ale w przypadku większości rejsów powietrznych wymagana liczba pilotów na maszynę to są 2 SZTUKI i nie więcej, a tam były 3 (nawigator miał tytuł "starszy pilot", więc nie chrzań, że był żółtodziobem, a po prostu przydzielono mu tą funkcję nawigatora na ten dokładnie lot) także ten nawigator. Jedynie technik nie miał licencji, ale nie musiał, bo 3 pilotów na flotę to jest świat i ludzie. Nie masz wiedzy a robisz szum.

Gość gość
Znowu ten pierd|olnięty troll od 500+ :o Weź se strzel wreszcie dzieciaka i zamknij to głupią mordę bo nudzisz! Skoro nie dostałaś to widocznie nie potrzebujesz i odwal się wreszcie od innych

Gość gość
Dla mnie ten film to kpina z osób, które zmarły w tej katastrofie i z szacunku dla nich nie pójdę i nie dam pieniędzy dziecku, żeby poszło na ten gniot.

Gość gość
Tak, oczywiście!

Gość gość
09:40 z szacunku dla innych to ty się walnij w swój pusty głupi łeb! :o

Gość gość
Ale ona ma racje! Zrobienie filmu propagandowego, w dodatku artystycznie fatalnego, z takiej tragedii to kompletny brak szacunku dla ofiar!

Gość gość
Mogli zrobić reportaż zamiast filmu, ale film też nie szkodzi. Dziwne tylko, że jak hameryka zrobiła niedawno film o Lincolnie, a teraz musical o Hamiltonie to jakoś wszyscy szczą w gacie z ekscytacji, tylko u nas jełopy nigdy nie potrafią docenić tego co mają.

Gość gość
bo film o Lincolnie był dobrym filmem, a nie propagandową sieczką.

Gość gość
Na jakiej podstawie zakładasz, że to propagandowa sieczka? :o No litości...

Gość gość
nie mam 500+ i moje dziecko nie pójdzie, nie mam zamiaru swoje cięzko zarobione pieniądze wydawać dla cholernych pisowców

Gość gość
cały świat się z polaków śmieje, że sami na własne życzenie oddali śledztwo ruskim. Rząd nie upominał się o czarne skrzynki itp itp. "Polacy naprawdę na to pozwolili? Stado baranów" to usłyszałam w Ameryce.

Gość gość
Jestem Polką i kocham swoją Ojczyzne i dlatego moje nastoletnie dzieci na ten propagandowy,kiepski filmik nie pojdą!

Gość gość
14:14 Dziwisz się? Nie pamiętasz co to był za rząd? Tusk z Putinem banany od ucha do ucha na miejscu tragedii. Komor objął funkcję zastępcy głowy państwa. Mam dalej wymieniać?

Gość gość
koleżanko z 15.15 ja to wszystko wiem... dziwne tylko i szkoda, że spora ilość POlaków tego nie widzi albo udaje, że nie widzi. Spójrz chociażby na wpis powyżej Twojego. Nawet skomentować tego się nie da.

Gość rasalgul
Smoleńsk (2016) dostępny już do pobrania oraz online Młoda dziennikarka na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie katastrofy smoleńskiej. >>>http://d8x.pl/r/DfYsmolensk-2016

Gość gość
15:55 Bo to pisze jedna i ta sama osoba od dłuższego czasu. Propagandzista. Ta sama osoba zakłada niemal dziennie po kilka tematów anty-PiS i anty 500+

Gość gość
niech spieprzają pieprzone piswoce, nie dają mi za darmo 500 zł i wuj, nie pójdzie, żebym miała trzecią wojnę światową wywołać to nie pójdzie, nie będę jeszcze zapieprzać na film którzy pisowce sobie utworzyli.

Gość gość
No widzisz? Uderz w stół! :D

Gość gość
na szczęście peło to już jest historia. Bardzo zła historia tak a propo

Gość gość
Widzę, że sporo tu zwolenników teorii spiskowej, więc może mi odpowiecie: po co Rosjanie zrobili ten zamach? Jaki mieli w tym cel? Zabili prezydenta i wielu najważniejszych ludzi w kraju i... no właśnie: i co? Jakąś wojnę nam wywołali korzystając z osłabienia kraju? Zaatakowali nas? Czy po prostu sobie zastrzelili samolot dla zabawy...?

Gość gość
żadnego kuźwa smoleńska, nie mam 500+ i niech spieprzają