Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy puścicie swoje dziecko na szkolne wyjście na "Smoleńsk"?

Polecane posty

Gość gość
zrobili to po to by komor i tusk doszli do wladzy czyli lewica, ktora sie rosji podporzadkowala, a prawica jak pamietacie sie im satwiala, bo do smolenska lecieli bez zaproszenia. tak moja droga - pewnie juz nie pamietasz, ale ruskie nie zaprosili glowy panstwa na rocznice smolenska!!! :o dlatego tusk tak cieszyl jelop z putinem na miejscu katastrofi z czego sie pozniej zydowskie media gesto tlumaczyly

Gość rasalgul
Smoleńsk (2016) Młoda dziennikarka na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie katastrofy smoleńskiej. dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/DfYsmolensk-2016

Gość gość
nie, nie puściłabym. nic dobrego jak dla mnie . już mam dość smoleńska i rozytrząsania tego. po kiego wsadzali połowe ważnych ludzi do jednego samolotu bezmózgi. oszczędności szukali czy specjalnie to zrobili. pal licho oszczędności, mi się widzi że to specjalnie zrobili. tylko po jakie licho tak molestować ten temat do zarzygania co jeden rżąd to nie lepszy. Już 100 razy lepszy był korowski z Tuskiem. Pis do zagłady Polski dąży.

Gość gość
Ty z 0.53 ty jeszcze w szpitalu psychiatrycznym nie jestes zamknieta ?

Gość gość
gość dziś nie, nie puściłabym. nic dobrego jak dla mnie . już mam dość smoleńska i rozytrząsania tego. po kiego wsadzali połowe ważnych ludzi do jednego samolotu bezmózgi. oszczędności szukali czy specjalnie to zrobili. xxxxxxx ostatnie zdanie, to chyba leki nie wzięte na czas :O

Gość gość
Film jak każdy jeden. Nie od teraz zmuszają dzieci i młodzież do czytania czy oglądania zdemoralizowanych lektur. Np Pan Tadeusz sama fabuła ogólnie ok ale żeby dzieci w gimnazjum czytały o zdemoralizowanej starej Telimenie co grzmoci się z Tadeuszem do już przesada. Mówicie że Smoleńsk to propaganda możliwe. A z kad wiecie ile jest prawdy np w Katyniu? A na to też się chodziło do kina w szkołach. Jakby tak poszukać dobrze to wszędzie się coś znajdzie. Ogólnie też mnie to drażni ze nadal jest kopana sprawa Smoleńska ze tylko pieniędzy tony idą a i tak to nic nie wnosi. Ale film to film zawsze sa przekłamania

Gość gość
Ale ten film już jest nieaktualny, bo najnowsza teoria Szalonego Antka mówi, ze nie było wybuchu tylko wieża źle naprowadziła samolot. :D U syna póki co nie ma mowy o pójściu na film. Decyzje pozostawię jemu. Nie widzę jednak powodu, aby na ten film iść, bo krytyka się bardzo źle o nim wypowiada. Już nie mówię o tym czy teoria o zamachu jest prawdziwa czy wymyślona, ale gra aktorów jest fatalna, postacie czarno-białe, bardzo zły montaż i można by wymieniać tak dalej. Rozumiem, że można iść ze szkołą, aby obejrzeć dobry film, ale taki słaby? Tylko nie pitolcie mi o patriotyzmie, bo patriotyzm nie ma nic wspólnego z wiarą w zamach. PS Piśdzielskie trolle mogą sobie podarować obraźliwe wypowiedzi, bo dla mnie sa nikim a ktoś taki nie jest w stanie mnie obrazić. :p

Gość gość
gość dziś Antek w pośpiechu montował film na kolanie hehe na filmwebie ten pisiowski gniot ma 2,6 gwiazdek na 10 możliwych! te 2,6 gwiazdki to chyba tylko za pot i łzy Antka :D

Gość gość
gość dziś jest szansa, że Pisory nas namierzą jako kolaborantów hehe żaden poprzedni rząd nie był tak zryty i psychiczny jak obecny. Wstyd na cały świat i Pl doprowadzą do ruiny.

Gość gość
"zrobili to po to by komor i tusk doszli do wladzy czyli lewica..." - zaraz zaraz, coś ci się chyba pomyliło. przecież w czasie, kiedy był zamach Tusk BYŁ u władzy (był premierem), a Komorowski był marszałkiem sejmu, czyli drugą najważniejszą osobą w państwie.

Gość gość
Gościu z 10:22 - kaczyście mają swoje teksty, które dostają z centrali i nie patrzą czy są z sensem czy nie. Można jeszcze dodać, że wybory były tuż tuż i wiadomo było, że Kaczyński nie ma szans na powtórny wybór.

Gość gość
Na pewno nie puscilabym dzieci na pełowski gniot "POkłosie".

Gość gość
gość dziś pełowski :O PO nie miało nic wspólnego z nakręceniem filmu Pokłosie, ale widać Antoś prekursor teorii spiskowych to twój idol :D 500+ całkiem na łeb siadło

Gość gość
spieprzają niech, moje nie dostaje 500+ i nie pójdzie, do tego doleciało eis pani bo chciała aby dzieci poszły sprzątać park, no nie, kuźwa za darmo dają 500+ a moje dziecko ma zapieprzać za darmo, a won, o mało wychowawczyni nie pobiłam

Gość gość
moje też nie dostaje 500+, niech spieprzają, żadnego smoleńska

Gość gość
za wuja,niech spieprzają cholerne pisowce

Gość gość
Smolensk nie ale Wolyn tak?

Gość gość
tBEcXHjzyO / 157841

Gość gość
yCbqIEMkih / 794662

Gość gość
907573 - 953311 - 935071