Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodze sie z winy meza, on zarabia 6 tys na jakie alimenty moge liczyc

Polecane posty

Gość gość
" Idź, kopuluj z męzczyznami, oni Cię nie oskubią i można ich zdradzać" A wiesz że niechcący masz rację? Co prawda faceci nie idą kopulować z innymi facetami ale coraz więcej facetów ma w doopie małżeństwo i jakiekolwiek stałe związki z dzisiejszą kobietą. Także nie macie co jęczeć że żaden frajer nie chce się ze mną ożenić :)

Gość gość
Z tym HIV to masakra. Na szczescie z tym wirusem dzieki leczeniu zyje sie.Gorzej jak przejdzie w AIDS,to grob.............

Gość gość
Oczywiscie,ze kobiety prowokuja.Udaja bojki,awantury.

Gość gość
A wrzuta o HIV to w sumie nie wiem co ma udowodnić. Ze kobiety święte? Przypomnij sobie chociażby re światowe laleczki którzy grzały bez gumy z Simonem Molem. Każdą jedną zaraził HIV a takich które grzały się z nim będąc w związku było całkiem sporo :)

Gość gość
Jak to co? Pierwsze co zrobiła jak dowiedziała się że kolega chce odejść to założyła mu niebieską kartę. A że facet łagodny to musiała sobie jakoś pomóc. Zrób sobie eksperyment, strzel sobie sama mocno w dziób (tak żeby został ślad) i wyleć na skargę do sąsiadów. Jak myślisz jaka szansa że ktokolwiek uwierzy twojemu mężowi?

Gość gość
Tak mi sie nasunelo, te kobiety, ktore ten simon mol zarazil hivem, ciekawa jestem jak wyglada ich pozycie teraz. Zaloze sie, ze nie jedna sypia z kim popadnie bo jest w niej taka zlosc na facetow i dalej zaraza...

Gość gość
"A wrzuta o HIV to w sumie nie wiem co ma udowodnić. Ze kobiety święte?" Umieściłam cytat do którego wrzuta się odnosi. Jesli jesteś zbyt głupi by połączyć obie te sprawy to wyjaśnię - to był odnośnik to wypowiedzi o tym, co kobietę interesuje to, że mąż zdradza [gdy jest mniej seksu]. I napisałam - interesuje ją to to, że JEJ ZDROWIE od tego zależy. Jeszcze dobitniej napisać? Co w tym skomplikowanego? x A takich historyjek trochę znam, pracowałam w organizacji pozarzadowej, która zajmuje się m.in tematami związanymi z prostytucją. x Ogólnie cała dyskusja bezsensu. Sprawa autorki jest jasna, a pewne osoby będą się rzucać jak nie tu, to gdzie indziej. Trzeba gdzieś odreagować swoje nieudane życie. Ale no pisałam - zawsze można być w gejowskim związku 🖐️

Gość gość
Tytul jest bez sensu,bo jak mozna byc pewnym wylacznej winy jednej osoby z dwoch w zwiazku ?

Gość gość
Racja nie ma co kopać się z koniem. Dyskusja z wami przypomina grę w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze idzie, gołąb w końcu i tak przywróci figury, nasra na szachownicę i odleci w poczuciu wygranej. Kobiety są tak obrzydliwie pozbawione samokrytyki i autorefleksji że pewne rzeczy można jak krowie na polu... I tak nie dojdzie.

Gość gość
Tu autorka, planuje wnioskowac o 1200 na dziecko i 500 na mnie. Co sadzicie wystarczajace alimenty?

Gość gość
Rob cop chcesz,ty znasz jego mozliwosci finansowe a nie jakies anonimowe forum.

Gość gość
A moze bym zawnioskiowla o 1700 na dziecko i 1300 na siebie? Czy to by bylo lepiej?

Gość gość
9:27 ty od swojego konkubenta nic nie dostaniesz, wiec przestan fantazjowac.

Gość gość
A gdybym zawnioskowała ote 6 tys na mni i na na dziecko?! Zarabia niech płaci ze zniszczył nasza rodzinę, zbrukał ją.

Gość gość
jak sie podszywasz to rob to dobrze ..

Gość gość
A gówno prawda! Powiem Wam tak: miałam w życiu facetów jak psów-nie!-Psów miałam tylko 14! -Facetów więcej! -Nie pamiętam nawet ich imion a co dopiero nazwisk czy w ogóle... -Dla mnie, w pewnym momencie zaczęło się liczyć to samo co zauważyłam że liczy się dla facetów! Stałam się totalna egoistką. Szukałam takiego wyśnionego i wszystkich innych miałam w głębokim... Przestałam się nad tym wszystkim rozczulać i roztkliwiać. Facet nie traktował mnie jak księżniczki i nie był zapatrzony we mnie jak w obrazek? -Nie ma sprawy tego kwiatu pół światu. Co tydzień nowy, co dzień nowy. Nikt już nawet nie wiedział, z kim aktualnie się spotykam-sama się gubiłam. Miałam full doświadczenia żeby się zorientować kiedy i kto będzie wart mojej uwagi. Gdybym nie zaliczyła tych kilkuset randek to GOOWNO bym na ten temat wiedziała, bo niby skąd? Z poradników? -Nie rozśmieszajcie mnie! :D Trzeba myśleć realnie!

Gość gość
i co dalej jestes stara panno czy ktos sie skusil?

Gość gość
I co zapatrzona w siebie księżniczko, znalazł się jakiś godny ciebie frajer?

Gość gośćmaxx
Kasa na siebie? Wstyd, ze jeszcze chcesz od bylego pieniądze.Piszesz jaki to zły byly, a ty jak się zachowujesz?Jak hiena na kasę, ja na miejscu byłego zabralbym tobie dziecko, tak zabralbym i Ciebie podał o alimenty na dziecko .Co to ma byc, ze tylko kobiety maja prawa?Faceci nie odpuszczajcie, walczcie o swoje dzieci.Baba ma się was bac, wtedy nie będzie manipulować dzieckiem, spotkaniami z synem /córką -grac dziećmi.

Gość gość
Jaka niby wina meza bo ma wyjazdy sluzbowe? Bo nie spelnilas sie jako zona i matka? Jesli nie zdradzil albo cie nie bil itp. to nie bedzie rozwod z jego winy tylko z was dwojga albo nikogo a w takim ukladzie na wiecej niz 900 zl nie licz bo ty niepracujesz z lenistwa a z niemoznosci pracowania.

Gość bylyjuzmaz
Wam siebw d****h poprzewracało ja zarabiam 25-45 tys miesięcznie i place 1000 zl na dwójkę dzieci. Były mąż to nie bankomat, on też chce założyć nową rodzinę i miec na utrzymanie. Alimenty nie są jednostronne a obustronne. Ty dasz na dziecko 1000 i on . Tylko czy Ciebie stać na to ? Jesteś w stanie udowodnić ze na 7 miesięczne dziecko głupia krowo wydajesz dwa tysiaki miesięcznie? Ja mam nowa rodzinę i na dwójkę dzieci i nas dwoje wydajemy okolo 3 tys miesięcznie wiec gdzie logika?

Gość gość
gośćmaxx dziś Kasa na siebie? Wstyd, ze jeszcze chcesz od bylego pieniądze.Piszesz jaki to zły byly, a ty jak się zachowujesz?Jak hiena na kasę, ja na miejscu byłego zabralbym tobie dziecko, tak zabralbym i Ciebie podał o alimenty na dziecko . xxx Zabrać to ty sobie możesz swoje gacie i skarpety. :D Mąż autorki działał na niekorzyść dziecka, porzucił rodzinę i poszedł się gzić z prostytutką, więc żaden sąd nie da dziecka psychicznemu łajdakowi.

Gość gość
Ja mam nowa rodzinę i na dwójkę dzieci i nas dwoje wydajemy okolo 3 tys miesięcznie wiec gdzie logika? xxx Współczuję twojej nowej żonce wegetacji w nędzy i biedzie.