Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodze sie z winy meza, on zarabia 6 tys na jakie alimenty moge liczyc

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze jedno. Jakaś mądra tu napisała że "spadek libido no ale zmuszać się nie będzie bo nie jest workiem na spermę". To powiedz mi, czemu w takim razie macie taki ból doopy że w takiej sytuacji facet idzie w bok? Pies ogrodnika wam się włącza? Facet ma całe życie pościć bo wam się nie chce tyłka wypiąć?

Gość gość
Nie jestem masochistka, zeby zyc przez wiele lat z mezczyzna, ktorego nie kocham. Poza tym 6 tys. to nie az takie wielkie pieniadze jesli ktos mieszka w duzym miescie.

Gość gość
gość dziś Jeszcze jedno. Jakaś mądra tu napisała że "spadek libido no ale zmuszać się nie będzie bo nie jest workiem na spermę". To powiedz mi, czemu w takim razie macie taki ból doopy że w takiej sytuacji facet idzie w bok? Pies ogrodnika wam się włącza? Facet ma całe życie pościć bo wam się nie chce tyłka wypiąć? x a facet musi i musi i musi !!! nieżła wymówka i idiotyczna ! nic nie musi ! nie panuje nad soba to niech wali do butelki . Kurcze zachowujecie sie jakby facet musiał codziernie wspólzyc bo inaczej wybuchnie .

Gość gość
Nie jestem masochistka, zeby zyc przez wiele lat z mezczyzna, ktorego nie kocham. Poza tym 6 tys. to nie az takie wielkie pieniadze jesli ktos mieszka w duzym miescie.

Gość gość
gość dziś Nie jestem masochistka, zeby zyc przez wiele lat z mezczyzna, ktorego nie kocham. Poza tym 6 tys. to nie az takie wielkie pieniadze jesli ktos mieszka w duzym miescie x to niech sie przeprowadzi na wiec skoro tam taniej he he

Gość gość
wieś *

Gość gość
11:51 co za idiota to pisal?

Gość gość
Miałam zagrożona ciąze , nie moglismy wspólżyc od trzeciego mca ciąży do konca , potem połóg . Trwało to ok 8 mcy . Piescilimy sie tulilismy , seks oralny czyli to co moglismy w tymj czasie I było to rzadko w porówniu z tym sprzed ciazy . Ale mąz to rozumiał I CZEKAŁ CZEKALismy razem .

Gość gość
Na wsi nie ma firm i zakladow pracy geniuszu :/

Gość gość
gość dziś Na wsi nie ma firm i zakladow pracy geniuszu :/ x ha ha ha ale ty jestes głupku

Gość gość
Niektórzy muszą codziennie. Taki maja popęd. I nic na to nie poradzą tak samo jak wy na wasz brak chęci. Czysta biologia. Dlaczego facet musi być pełen zrozumienia i wyrozumiałości dla waszej biologii a wy uwazacie że na jego biologię można sobie położyć laskę? Popęd jest takim samym stanem jak głód, co byście zrobiły jakby wam mąż powiedział "od dziś przechodzę na drastyczną dietę więc ty też nie będziesz jadła?

Gość gość
12:00 idac twoim tokiem rozumowania po 5 dniach bez seksu (przyrownujesz jedzenie do seksu) taki osobnik umiera z glodu. Tragedia

Gość gość
gość dziś Niektórzy muszą codziennie. Taki maja popęd. I nic na to nie poradzą tak samo jak wy na wasz brak chęci. Czysta biologia. Dlaczego facet musi być pełen zrozumienia i wyrozumiałości dla waszej biologii a wy uwazacie że na jego biologię można sobie położyć laskę? Popęd jest takim samym stanem jak głód, co byście zrobiły jakby wam mąż powiedział "od dziś przechodzę na drastyczną dietę więc ty też nie będziesz jadła? x skoro kobiety sa takie ble i fuj to dlaczego zakłada rodzine , po co mu żona ? niech sobie używa ku rwy przy lesie i zaspokaja ten swój popęd !!!!! ha ha ha ales głupi człowieku . Taaa i streotyp ze wszystkie kobiety boli głowa - walnij łbem w mur tylko sie dobrze rozpedz .

Gość gość
Jest niejaka różnica między"przytulaniem się, miłością francuską i pettingiem" w wielomiesięcznym obracaniem się w łóżku doopą i komentarzem "głowa mnie bili, chcesz to sobie konia trzepnij"

Gość gość
A co ma zrobić gdy kobieta dopiero po ślubie zakłada szlaban na doopę? 99 procent takich przypadków przed ślubem jest demonem seksu. No ale po to już frajer złowiony, nie trzeba się już starać.

Gość gość
gość dziś Jest niejaka różnica między"przytulaniem się, miłością francuską i pettingiem" w wielomiesięcznym obracaniem się w łóżku doopą i komentarzem "głowa mnie bili, chcesz to sobie konia trzepnij" x przykro mi ze masz taka żonę co ci konia kaze walic . widocznie nie myjesz sie i walisz czyms nieprzyjemnym a twoj członek ze stuleja malo aprtyczny a zona nie wie co to orgazm .

Gość gość
gość dziś A co ma zrobić gdy kobieta dopiero po ślubie zakłada szlaban na doopę? 99 procent takich przypadków przed ślubem jest demonem seksu. No ale po to już frajer złowiony, nie trzeba się już starać. x a moze to facet fleja ? 99 % procent he he

Gość gość
Oj, oj brak argumentów to zaczynamy wycieczki osobiste?

Gość gość
widze, ze panowie sie udzielaja w tym watku...zenada

Gość gość
Przed ślubem jakoś tej flei z radością się "dawało" :)

Gość gość
gość dziś Przed ślubem jakoś tej flei z radością się "dawało" x człowieku pomysl troche . fleja staje sie facet po slubie ! gdy ma juz słuzaca , kucharke , praczke i dziure .

Gość gość
Myślisz? Ja myślę że jest to efekt tego że w pewnym momencie dochodzi do wniosku że już mu się nie chce starać o "raz w miesiącu, ale szybko i pod kołdrą"

Gość gość
no widzisz niektórzy faceci mysla ze beda mieli seks za darmo z niby żoną a tu nic i znów prostytutce musza płącic - biedactwa he he

Gość gość
Służąca, praczkę i kucharkę to miał już wcześniej. Sam sobie gotował, prał i sprzątał. Nie przeceniajcie się. Jedyne czego nie miał wcześniej to dziury. Tylko wam kobietom zazwyczaj po ślubie włącza się opcja "teraz to ja już nic nie muszę". Zaprawdę powiadam wam - jakby facet w wieku 20 lat miał wiedzę o was na poziomie 35 latka to męża musiały byście w podstawówce szukać. Nikt normalny by się w małżeństwo nie pakował. A tak możecie sobie kusić młodych napalonych frajerów nieziemskim seksem. Zimny prysznic dostaje zazwyczaj po ślubie.

Gość gość
To smutne że kobiety same przyznają że seks w małżeństwie to towar którego za darmo się nie daje. Wiele to świadczy o was. Ciekawe czy były byście takie do przodu jak facet zaczął by wam wydzielać swoją wypłatę "od numerka'

Gość gość
Jestescie denne-znow wszystko w malzenstwie sprowadzacie do duu*y !!!!!!!!! Prostackie to.

Gość gość
No nie, autorka sprowadza do pieniędzy. Ile mogę wyciągnąć od frajera za mój notoryczny ból głowy :)

Gość gość
Ma malutkie dziecko,to roznica niz bol glowy.

Gość gość
Mowa o alimentach na dziecko !

Gość gość
Autorko: nie czytałam wszystkich wypowiedzi, bo większość to pisze chyba patologia. Co do Twojego stwierdzenia, że mąż będzie miał dobrego adwokata - ok, to może namieszać. Mnie co innego interesuje: co znaczy, że rozwód będzie z winy męża? Rozumiem, że masz już papiery, sprawa rozwodowa była, sąd orzekł winę męża, czekasz tylko na uprawomocnienie wyroku? Jeśli tak, to teraz martwisz się tylko alimentami i tym, żeby on nie zaniżył swoich dochodów, oraz tym, żeby udowodnić, że naprawdę potrzebujesz "tak dużo" kasy na siebie i dziecko (bo inaczej spadnie Ci standard życia).