Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostaną wielodzietną patologią, bo to się opłaca w socjaliźmie pisowskim

Polecane posty

Gość gość
A kto dostaje za prace 1200 plebs i nieuki hhehehheheheh i do tego bezdzietne skoro zasiłku niet ahahahhahahah

Gość gość
ja nie mam alimentów z funduszu bo ojciec powiedział że za głąbem latać nie warto i go olałam mam męża od miesiąca :-) więc samotna nie jestem z dodatku nici rodzinne 89 no i magiczne 500 plus czyli razem 589 matematyczki hihi idzie mi to w całości na studia które kończę :-p

Gość gość
wuj z takim krajem gdzie za pracę dają jałmużnę a płacą za pieprzenie się, te pisowce to całkiem mają zryte mózgi na punkcie pieprzenia się, co za patologia

Gość gość
Sprawa dla reportera 08.09.2016 U 30-letniej Karoliny 5 lat temu zdiagnozowano glejaka – złośliwy nowotwór mózgu. Jak twierdzi kobieta, możliwości leczenia w Polsce zostały wyczerpane, a jedynym ratunkiem dla niej jest bardzo kosztowna terapia genowa, dostępna w Stanach Zjednoczonych. Od trzech lat leczy się w Houston i – jak twierdzi – terapia przynosi pozytywne skutki – guz zmniejszył się, badania potwierdzają jego mniejszą aktywność. Ale na dokończenie leczenia potrzebuje jeszcze ok. 1 mln zł. na ratowanie chorych nie ma, ale za darmo leniom po 500+ dają, zgroza

Gość gość
doczytaj , poczytaj, doucz się a nie powtarzasz teksty z tanich tabloidów wiesz ile osób jest chorych na to k******o!!!! wiesz że w tej klinice gdzie ona jest nie ma żadnych dowodów n to że terapia się uda i ona z tego wyjdzie czytałaś chodź jeden temat o tej klinice wywiad , cokolwiek ???? Przyrównujesz chorą na raka kobietę do biedy , głodnych dzieci ??? im sie nie należy?? w Polsce jest bieda ludzie żyją jak szczury nie rusza cię to że są tez rodziny pracujące na najniższą posiadające dzieci bo ubóstwo nie powinno być przeszkodą w szczęściu mimo to nie rusza cię los dzieci , biednych , głodnych u nas w mieście jest 12 latek chory na glejaka i pewnie jeszcze kilkanaście osób o których nie wiemy .....co tam bieda i głodne bachory co nie ......więc do boju otwórz fundacje i wspieraj chorych na raka a nie porównania mercedesa do poloneza :-o

Gość gość
do gość dziś - jak nie stać na dzieci to się kuźwa nie robi i rodzi, jak się idzie do łóżka to się myśli też głową a nie tylko cipą, wuj mnie obchodzą czyjeś dzieci, zdrowi jak byk rodzice napieprzyli to pały i do roboty. Chorzy mają umierać z powodu braku leczenia a królice mają się rozmnażać, czy ciebie pojebało. POMOC NALEŻY SIE CHORYMMMMM, ZDROWI PAŁY I DO PRACY i najniższa krajowa winna być 5 tys. także te 500+ winno być dawane jako dodatek dla pracujących, a lenie do roboty bo to cholerstwo nie pracuje, leży i sie pieprzy.

Gość gość
do gość dziś - to weź pistoleta i chorych powybijaj, bo oni chcieli chorować a biednym rodzicom dzieci z sufitu spadły i oni nie mieli na to wpływu i muszą dostawać za darmo 500+. Po drugie 500+ nie dostają tylko biedni bo na drugie i kolejne dzieckjo dostają bardzo bogaci, najbogatsi w naszym kraju jak ziobro, Izabella Łukomska-Pyżalska - Ma 18 mln zł, szóstkę dzieci, chce po 500 zł na każde, a nie jedna biedna rodzina z jednym dzieckiem mająca dochód ponad 800 nie dostaje ,a 800 zł na osobę to chyba nie jest luksus.

Gość gość
Jeśli to ma być taka rodzina, jaką przedstawił jakiś "brzęczący cymbał" na o2, dla której najważniejsze są papierosy, wóda, seks, to się nie dziwię.

Gość gość
do gość dziś - nie będę wspierać chorych żadnymi fundacjami, bo wspieram moimi podatkami, od tego jest cholereneeeeee państwoooo , które za pieprzenie sie rozdaje za darmo moje podatki a ja chce aby one były przeznaczone dla chorych, mnie rozmnażające się idioty nie interesują,

Gość gość
obecnie nawet głupiego SMS nikomu nie wysyłam, bo ja pracuję i nikt mi za darmo nie daje,

Gość gość
echh nie ma co dyskutować z takimi matołami co pracują na najniższą , dzieci nie chce im się wychowywać i tylko roszczeniowe daj i daj bo nam się należy na nasze jedno dziecko :-D bo nie potrafimy go utrzymać :-o nieudacznice życiowe ....i zazdrośnice :-p ja tam się cieszę że krew was o to zalewa mam nadzieję że wszyscy zaczną się teraz mnożyć na potęgę a wam mordy po wykręca Co do chorych to pamiętajcie że każdego z nas może dotknąć choroba i wtedy wy będziecie prosić o pieniądze i pomoc tylko kogo te dzieci dziś przez was tak znienawidzone jesteście zerem dla mnie dzieci to przyszłość a wy mogłyście się uczyć a nie teraz bo 1200 zarabiam buuuu

Gość gość
no nie ma bo one nie mają pojęcia co to czytać ze zrozumieniem i przekonywać argumentami do swej racji tylko moloch nieuki i patologia :-o szczeka tu ryjem a tymczasem wielodzietność się promuje :-)

Gość gość
Nie czytałam całego wątku. Odpowiadam na temat: a PeŁo to nawet na dzieci nie dało

Gość gość
500 + bylo jedna z obietnic wyborczych pisu, ludzie glosowali, wybrali a pis obietnice wyborcza spelnil. Gwnoburza od tygodni, miesiecy na ten temat juz jest nudna i slaba.

Gość gość
jedną z głównych obietnic pojebanych pisowców było obniżenie wieku emerytalnego i zwiększenie wolnej kwoty od podatku, a 500 + później, ale pisowce zamiast rozumu mają cipę i wuja i umieją tylko rozkładać nożyska i spuszczać spermę to 500+ zrobili jako pierwszy postulat. Tylko, że co mądrzejszy wyjeżdżają z naszego kraju, napewno nie beda pracować na 500+, i kuźwa będzie kolejna gracja.

Gość gość
jedną z głównych obietnic pojebanych pisowców było obniżenie wieku emerytalnego i zwiększenie wolnej kwoty od podatku, a 500 + później, ale pisowce zamiast rozumu mają cipę i wuja i umieją tylko rozkładać nożyska i spuszczać spermę to 500+ zrobili jako pierwszy postulat. Tylko, że co mądrzejszy wyjeżdżają z naszego kraju, na pewno nie będą pracować na 500+, i kuźwa będzie kolejna GRECJA.

Gość gość
my właśnie wróciliśmy z Anglii teraz tam jest nieciekawie i wolałam wracać z moją czwórką dzieci i wiem jedno ja bym was w życiu tak nie obraziła słowami :-( jak wy tu mamy wielodzietne szok :-( Ale jja wychowałam się w domu wielopokoleniowym i jestem nauczona szacunku do człowieka nie ważne kim jest ....

Gość gość
a i 500 plus nie dostanę bo wiadomo dochody i pity zanim skompletuje dokumenty to minie pewnie dużo czasu więc wam nie ubędzie mam nadzieje :-)

Gość gość
do gość dziś - tyle dzieci nawet za granicą napieprzyła, ja nie mogę,te nasze baby to nawet za granicą są nie do zajebania przez facetów, ja pierdolę.

Gość gość
do gość dziś - i co wróciłaś do kraju aby ciebie z tym stadem teraz w kraju utrzymywać, nie licz na to, zakasuj rękawy i to pracy za 1200 zł, nocami pranie, gotowanie, sprzątanie i nie będziesz miała siły nóg rozkładać aby zrobić kolejne dziecko.

Gość gość
18 19 i 18 21 JEZUSIE w jakim wy się rynsztoku wychowałyście żeby tak po tej dziewczynie jechać skąd się biorą takie prostaczki i chamki jak wy???? z jakiego wy domu wyszłyście ukończyłyście chociaż 8 klas no szok :-o dobrze że ja nie mam styczności z takim elementem jak wy ufffff :-)

Gość gość
a i uwierzcie mi skoro wrócili z 4 dzieci to musieli mieć do czego :-)

Gość gość
do gość dziś - nie z rynsztoku się bierzemy, mamy też wykształcenie i teraz przestaniemy być mili, bo my pracujemy i chcemy godnych wynagrodzeń, a rozdawnictwo tj. 500+ zmusza nas abyśmy was nienawidzili. Podziękujcie to piswocom, bo oni nie dają za pracę godnych wynagrodzeń tylko płacą za leżenie i pieprzenie się.

Gość gość
Swoją drogą po wpisach ewidentnych trolli widac jak 500+ rozkur*** ło Platformę/KOD tudzież zagranicznych ich sponsorów :P haha ...A przecież to tylko nieśmiały pakiet socjalny, prawie nic na tle tego co JEST NORMĄ w Europie . A jeszcze 2 lata temu alarmowano że Polska ma najgorszą politykę prorodzinną nie tylko na tle UE ale i marnie wypada na tym tle (w porównianiu choćby z PKB czy GDP )nawet na tle Białorusi (sic !) gdzie socjal dla rodzin z dziećmi jest ( i stąd nie ma w Polsce milionów białoruskich uchodżców/tanich robotników ani rzesz prostytutek stamtąd -nie dziwi was to czasem ?) .Tak tak Polska pod względem polityki socjalnej była za PO czarną owcą naszego kontynentu i co najwyżej w Europie mogła równać się z Albanią :( .Stąd dziś ten hejt tutaj .

Gość gość
"my właśnie wróciliśmy z Anglii teraz tam jest nieciekawie i wolałam wracać z moją czwórką dzieci i wiem jedno ja bym was w życiu tak nie obraziła słowami smutas.gif jak wy tu mamy wielodzietne szok smutas.gif Ale jja wychowałam się w domu wielopokoleniowym i jestem nauczona szacunku do człowieka nie ważne kim jest .... " Z góry zaznaczam mam jedno dziecko, ale nie przyszłoby mi do głowy rzucać sie o te 500 plus na drugie dziecko i szczekać z wścieklizną na innych, a ty może poczytaj tytuł topiku i pierwsze strony jak matki z jednym dzieckiem nawylewały pomyj i rzygowin na ludzi którzy ośmielili się mieć więcej. One zaczęły jako pierwsze i tyle obrzydliwości jak tutaj to nie czytałam już dawno a ty przetrzyj sobie okulary a dopiero potem udzielaj lekcji grzeczności bo chyba ci sie pomylił adresat albo wybiórcze masz postrzeganie.

Gość gość
do gość dziś - owszem socjal za granicą jest tylko, że za granicą najniższa krajowa jest ok. 6 tys. a nie 1850 jak u nas. Gdzie za pracę po 30-45 latach emerytura ok. 1000-1800 zł. Także najpierw należy dać za pracę a później za pieprzenie się. A pisowcom całkiem pieprzenie się pomieszało z pracą,

Gość gość
Nie rozumiem was. Kto wam broni nastukać sobie dzieci ? Chyba jednak to wcale nie jest dla was takie klawe życie jak usiłujecie wkręcać. Obłuda i tyle. Te 500 zł to za to sie nie da przeżyć a wy tak piszecie i drzecie pióra jakby to było kurna 5 tys. Z was to dopiero musi być patologia. Patologia intelektualna z jednym dzieckiem.

Gość gość
jest tutaj topik o emeryturach, poczytajcie sobie jaką jałmużnę ci ludzie dostają za pracę.

Gość gość
do gość wczoraj - nie każdy ma tak bycze zdrowie to pieprzenia się jak te co nastukały, po drugie jak sobie nastukały to niech same na nie zapierdalają, po trzecie dodatek 500+ to sie należy dla pracujących.

Gość gość
do 23 17 a więc wielodzietne zaczęły :-D :-D ty pijana to pisałaś czy jaka zaczęło się od tematu i tekstu "wielodzietną patologią " hehehheheh idiotko czyli trolica twojego pokroju z jedynakiem nie radząca sobie z utrzymaniem dzieciora naskoczyłaś na matkę czterech dzieciorów czas do szkoły i po okulary :-d