Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Bajki dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość
Typowe dla Kuszy. Nie powiedzieć TAK albo NIE. Ja rozumiem że można kluczyć z odpowiedzią w blahostkach. Ale przecież jeśli czyta się: " uwielbiam kiedy moja córcia przytula się do mnie młodymi cycuszkami" i przypadkowy user bierze to na sto procent dosłownie to to jest złe? Tak ? Czy dobre? Tak? Nie? Tak ? Nie? Tak ? Tak ?

Gość gość
Ja czasem mówię bachorkuto chyba to samo 😴robienie czegoś razem z córką działa kojącoteż tak macie? bo ja tak mamKusza, spoko, jeszcze 3hChwila jeszcze się zjawi w czerwonymchyba. ;)

Gość gość
Nie Kuszo. To mój świat jest dla Ciebie mały. Inaczej. Za prosty. Zbyt plebejski. Kołtuński. Nie ma w tym twojej winy. Pseudofilozoficzna poza w ktorej żyjesz, odebrała Ci zdolność dostrzegania świata tak jak widzą go prostaczkowie. Zaletą takiego świata są bowiem proste przekazy. Za słowa ktore In pisze w moim prostym świecie powinien dostać w ryj. I tyle. A teraz naprawdę z mojej strony to wszystko.

Gość gość
spiertalaj umoralnic do kosciola i daj ludziom pisac.kusza,imp,haja i in maja opuscib forume bo cos ci nie pasuje durniu?

Gość gość sylwia
12.41.popieram!Szacun!.

Gość gość
Przerwa do 14:30goście niech poturlają dropsy w tym czasie 🖐️a Piotruś niech sobie pośpiewa. 😴

Gość gość
Dopiero jak zwyrol zgwałci dziecko to zawrzecie pyski!

Gość gość
Kuszo, jesteś niesympatyczna i bez uczuć. Mądrość ci nie pomoże w znalezieniu partnera. Mężczyźni wolą ciepłe kobitki, romantyczki. To taka moja rada.

Gość gość
gość dziś A skąd przypuszczenie że Kusza mogłaby szukać partnera? Czyżbyś mierzyła ją swoją miarą? Pomijam okoliczność że tylko desperatki mogą szukać faceta na rozrywkowym forum dla prześmiewców :P:P:P

Gość gość
Nie rozumiesz ze nikt nie chce twoich rad?

Gość gość
Hehe, ja wolę WWWWwredne, wściekłe, wyrachowanei czwarte Wwrażliwe :p

Gość gość
Kusza mądra? Hmm. Dla mnie to zwykła trollica, jej inteligencja to zwykła szeptucha . Ona nie wie czy pedofilia jest zła. Ona nie wie czy kazirodztwo jest złe. Jedyne co ona wie to to że nie może zająć jasnego stanowiska w jasnych sprawach.Bo przecie to uchynie jej dumie. Musiałaby się zniżyć do ustąpienia gościom. A trollewnej nie wypada. Jak In mówi że dwa dodać dwa to pińć , Kusza podnosi łapki i klaszcze:) Taka to inteligencja. Kiedyś mówiło się o takich docent marcowy. Dziś to pożyteczny idiota.

Gość gość
Kusza Inu nie wdawajcie sie w tego typu gadki

Gość gość
Kusza jest dla dorosłych. ;)każdy dorosływie jak czarują jej oczy ;)głody jestem. :(

Gość gość
I teraz Kusza pociągnij za cyngielale wieszdelikatnielubię Cię czytaćhehe, i nie tylko. 😴

Gość gość
Ha, nie palisz mostów za sobąmoże to słuszna koncepcjaciekawy jestem, jaki cel masz przed sobąco widać za tą muszkąi jak to robisz że we właściwym czasie balastu się pozbywasza tłuką się tylko talarzea nie łokcie i kolana. ;)

Gość gość
I nie tłucze się dusza. 😴

Gość gość
Kusza robi kobiece podszywy. Wredny aseksulany brzydki troll:-O

Gość gość
Spadaj cio/to :p:pdo widzenia ludziepolubiłem dach, pogoda mnie polubiła i jej sukienkihehesmacznego. 🖐️

Gość gość
Problem w tym Wadero, że Twoje subiektywno-obiektywne ;) zdanie, wiecznie pokrzywdzonej przez całe forum i gęś ciotki (można wybrać w tym miejscu dowolną, wszystkie są pokrzywdzone i traktowane niesprawiedliwie oraz wszechstronnie utalentowane w ocenie innych, czytaniu w myślach, ocenianiu intencji- zapominając o sobie ), guzik mnie obchodzi. Kryształowe dziewczyny jesteście, to prawda. I na tym niech stanie. Nie neguję tego, szczerze. Wręcz podziwiam. Jeśli "ubodła" Cię moja wypowiedź o domniemanym kazirodztwie, trudno. Każdy ma prawo do własnego zdania, czego ja nikomu nie odmawiam. I Ty nie odmawiaj tego prawa mi. Proste. 🖐️ P.S. Kuszo myślę dokładnie tak samo, ale jest to "niepopularne" ostatnio. Szkoda, że forum opanowali tacy "goście" jak ten. P.S. 2 In mam do Ciebie prośbę. Wiem, że robisz to żeby udowodnić, że mogą Ci naskoczyć. Ale omijaj temat córki. Zrób to dla mnie, nie mogę znieść tego szczekania i ujadania ze względu na młodą. Pisz o cip=kach dojrzałych jak brzoskwinki. ;) :P Ja mam np. jak morelka. 😴:D P.S. 3 podoba mi się też tok myślenia co niektórych. Mężczyzna nie powiniem wyzywać od najgorszych kobiety. Fakt. Ale już nie dotyczy to wyzwis kobieta-kobieta czy kiedy to kobieta wyzywa mężczyznę. Dziwny jest ten świat, Panie Niemen-rzeczywiscie. :O Skoro każdy napisał co myśli skończmy ten temat. ;) 4I

Gość gość
Taaaa...

Gość gość
kocham kusze bo ona nawet jak mowi glupoty to madrze:D:D

Gość gość
Dajcie już ludzie ( w liczbie trzy'- In, Imperium i Kuszą wylogowana) z tą inteligencją Kuszy. Wieczne rozpływanie się towarzystwa wzajemnej adoracji na ten temat odbija i się mydłem. Inteligentna to jest Anne Aplebaum nie jakaś stara( stażem) trollica na gôw//nia//nym forume[ cześć] , której celem życia jest podszywanie innych.

Gość gość
Pamiętam dobrze tamtą sytuację. To że wzięłas do siebie tekst o skrzywionym umysle, nie jest moją winą. Dotyczył natrętnych gości, którzy atakowali Ina. Dla mnie osobiście dzieci to świętość i największe szczęście. Natomiast kolejny raz i kolejny, nieporozumienie za nieporozumieniem... Komentować możesz, a nawet musisz. Nie mieszam się do Twoich osobistych spraw, rodziny, znajomości z forum. Nigdy Cię też nie wyzywałam i nie wmówię Ci czegoś "bo ja tak uważam". To jest istotna różnica między tym co na forum "było, jest i będzie". Póki co jest sporo niesmaku. Bledny wybacz. :D Chyba się pośpieszyłam. ;) Miłego weekendu. Mój ma być...roztańczonony. Hm, hm, hm. O rany. ;) Pa. 4I